Tisdag

Hejhej! Idag har jag varit med Tanja och Linda. :) Ikväll ska vi se på mamma Mia och så måste jag ha min MOB som är hos Sabina.

Igår var det bråk med Fittan! Jag slog henne, och det kändes verkligen skönt. Anmäla får hon göra bäst fan hon vill. Att jag slog henne har inget med o göra hur jag är som mamma. Jag tar ju iallafall hand om min son. Sen vad jag gör utanför min mammaroll. Det är en helt annan sak! :)

Inga kommentarer som är anonyma kommer accepteras.

jag vet villka jag har på min sida och jag vet att 90% tycker att det var helt rätt o slå henne. Rästen, ni kan prata med Nicole. Ni behöver inte kommentera eller säga något. :)

Och ni som inte känner oss IRL ni behöver inte heller kommentera, för ni vet absolut ingenting. Namn jag inte känner igen. Det tas bort också. :)

Anledningen till att jag slog henne var att hon hade blandat in Sebastian i vårat bråk! Stått och snackat skit om honom. Sagt det ena och det andra, och du behöver inte stå och förneka det! DÄR går gränsen! Jag hade lagt bråket på hyllan, men det hade ju inte hon, hon var ju tvungen o prata om min son. Stå ditt kast! Du grävde en grop när du snackade skit, och fan va du föll i! Passa dig med vad du säger i fortsättningen. Du kan vara kaxig när jag itne är där, och du kan snacka när jag inte hör. Men allt kommer fram till mig, och det fick du ångra!


Kommentarer
Postat av: Katarina

Fy fan va du är grym tjejen !

2008-12-09 @ 15:18:24
URL: http://lillapuuh.blogg.se/
Postat av: fannica (:

hahah skulle va kul att höra mer ingående vad som hänt. var inne på hennes blogg å hon ser ju ut som ett skabb haha :D Är helt säker på att hon förtjänade varenda lilla gnutta lidande.

2008-12-11 @ 23:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback