TISDAAAG! =)

Idag är jag så glad, INGET kan göra mig ledsen. Är så glad över mitt lilla liv där inne.
Jag ska äta lite o sen ska jag dra ner på hydro o köpa batterier till min satans kamera, folk klagar på att jag inte lägger upp bilder på magen o på bebiskläder o sånt!!
Skärpning på mig!

Måste bara säga grattis till KK! GRATTIS KK!! Blir så glad. ^^

Nu vill bebis o jag ha mat, annars svälter vi. =)

15.26
Jag åt en halv gurka och en tomat, ska äta snart igen men jag vet inte vad. Jag är så glad att jag bara virrar omkring. Förstår inte vad som tagit åt mig. Kanske samtalet med Jaenette (Kurator) gjorde mig så glad, vi bara satt o pratade om massa roliga saker hela tiden! =) Hon är gravid i vecka 30, hon hade så underbart fin mage. Min barnmorska tyckte jag skulle gå till henne eftersom hon inte har tid o prata så mycke om andra saker på våra samta. Sen hade jag jag gått till Jaenette innan och visste att hon var jätte bra. Så himla lätt att prata med!
Så folk behöver inte tro att jag är deprimerad eller ledsen, eller nått sånt, för det är jag verkligen inte. Hehe. Ville bara ha någon vuxen att prata av mig med! =) Någon som förstår o lyssnar.

17.38
Fyfan, nu har jag varit i affären. Det är en liten bit o gå. Ffyfan va ont jag fick, världens foglossning har jag. Sån värk! Fick vagga mig fram, pinsamt alltså! Folk glodde på mig i affären. Haha!
Men nu har jag iallafall batterier till kameran, SÅ NU BLIR DET FAKTSIK MAG BILDER OCH SÅNT! Sen kan ni inte klaga på mig mer! ^^ Haha.
MEN FÖRST, ska jag äta fiskgratäng!

18.46
Jag är skit arg. Min kamera fungerar inte, den säger bara att batteriet är slut, men det är det inte!!
Fick bara en bild som var okej! Lill bulan!!

image30

Erkänn världens finaste bula?

Kommentarer
Postat av: Nicole

fiin mage :)

2008-01-22 @ 21:33:10
URL: http://niicol3e.blogg.se
Postat av: wictoria

Jaa :D:D

2008-01-23 @ 07:52:54
URL: http://wictooria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback