1 vecka kvar till BF!

Hej hej. Idag är det 1 vecka kvar till BF. Det kommer gå foort! Sen får man ju hoppas att man inte går över tiden för mycket. Har inte känningar eller någonting, bara mina vanliga förvärkar. Dom gör iofs ondare än innan, men så har dom ju varit nu i 4 dagar. Bara att stå ut! Bebis rör sig vääldigt lite just nu, ibland blir jag lite orolig. Men så fort man buffar lite på magen så buffas det tillbaka. Så sött. Vi längtar så otroligt mycket.

Just nu sitter jag och väntar på att Pontus ska komma hem, tror han är på väg. Jag har sov till 7 på morronen idag, och var vaken till 10, sedan gick jag och la mig igen och sov itll 15.00. Är ganska seg nu! Men det finns inte så mycket att hitta på när man är här själv.

Nu i veckan har jag väl inte så mycket att hitta på heller, Onsdag ska jag ner på stan med Nicole, ska köpa allt det sista till bebisen som vi glömt, på Torsdag ska jag städa lägenheten, på fredag ska jag köpa bilbarnstolen och på Lördag ska jag, Nicole, Strell, Pontus och kanske Micke hitta på någonting, ska även till IKEA på Lördag eller Söndag.

Nu ska jag nog.. Hm... Kolla runt lite på internet och sen ska jag sätta mig och kolla på TV! ^^ 

Kommentarer
Postat av: Nicole

jag kan iaf höra med micke, vet inte redigt när han kommer hem faktist, och vet inte ifall han har pengar !

Han är i lönneberga och jobbar i veckan, så vet inte redigt när han kommer hem, men kommer han inte hem så hitta vi på något iaf :)

2008-07-07 @ 18:35:52
URL: http://niicol3e.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback