Regn reng!

Hej hej!
Idag har jag suttit och kollat på tv, duschat och nu sitter jag här lite. Finns ju inte så mycket att hitta på. Nu REGNAR det också! Jag som faktiskt hade tänkt att gå ut och gå. Som vanligt vaknade jag vid 6 och kunde inte somna om, förvärkar som vanligt också! Bad Pontus att värma vetekudde till mig, då blev smärtan lite lindrad och det gick lite snabbare att somna om. Men konstig nog så har jag fortfarande ont. Men jag tror inte det är på G än, kroppen lurar mig som vanligt.  

Annars så mår jag väldigt bra i kroppen, har inte något annat ''problem'' än förvärkarna.  Det ända är väl att det är tråkigt att vänta, men det är ju så det är. Är inte så nervös inför förlossningen längre, det är väl mest smärtan som oroar. Men det finns ju hjälp mot den. :)

Hoppas att barnmorskan kommer göra hinnesvepning på Tisdag och så hoppas jag att det kommer sätta fart på förlossningen!

Kommentarer
Postat av: helena

ja hoppas en svepning sätter fart på det hela =) Jag ska också be om en sån på torsdag för då har jag gått 4 dagar över tiden



lycka till



mvh helena

2008-07-08 @ 21:34:31
Postat av: Agnetha

Jag har mailat dig och undrar om du har läst det, i så fall kan du väl svara.

2008-07-09 @ 17:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback