Hemma hos sabina!

Hej hej. Nu är jag hemma hos Sabina, Pontus är och tränar!:)
Idag har jag städat och diskat!

Igår lagade jag och sabina taccos som vi åt! :) Pontus också såklart. trevligt hade vi! Nu börjar vi få iordning i lägenheten, äntligen! Den är så mysig. När vi är helt klara så ska jag ta kort och lägga ut. Idag får vi iallafall ett datorbord och en tv-bänk! :) Så mysigt, en underbar lägenhet har vi, heelt underbar! Älskar den så mycket, helt perfekt. Älskar att bara ligga i den nya soffan och titta på tv, när Sebbb har somnat! Det kan inte bli bättre. Pontus har fått en prao-platts också, hoppas att det går bra för honom där så han kanske har chans till ett jobb.

Imorgon ska jag gå till BVC och gå till mat öppet och kolla om det finns något jobb eller liknande. Som jag kanske kan  göra på fredag kvällar, lördagar-tisdagar. :) Vore jätte skönt med lite extra pengar!




Tycker ni att dehär är moget? För en 17 årig mamma att ha som bild på sin msn?



Jag har då alltid ställt upp för dig människa!
Men här får du fan för de du sagt!





Kommentarer
Postat av: Linda

Är så nyfiken på eran lägenhet... vet du vad?? Vid årsskiftet kommer du o jag bo dörr i dörr ;) ska byta lägenhet men mamma o pappa :)

2008-11-16 @ 17:06:05
URL: http://mamma0607.blogg.se/
Postat av: Karin

Nej, inte precis. Mest sjukt pinsamt! :)

2008-11-16 @ 19:01:19
URL: http://kaarinlinneamaria.blogspot.com/
Postat av: K.

Bara för att man har en viss bild på msn betyder det inte att man är en kass mamma. Jag menar, sålänge hon tar hans om sin son så får hon väl göra lite som hon känner för? Och vad fan vet du om hur hon tar hand om sin son ? Är du där 24/7 ? EH nej , håll rätt på ditt egna lilla liv kanske.

2008-11-16 @ 21:33:20
Postat av: Anonym

det spelar väl ingen roll? sköt ditt eget fetto

2008-11-16 @ 21:57:03
Postat av: kirsten

Lår nicole vara. det är DU som är en dåligt MAMMA! det är DU som inte kan ta hand om din son! det är DU som är värdelös det är DU som borde anmälas! DU är värdelös och TÖNTIG som beter dig på det visset! DU är INGEN MOGEN mamma. och att du tar bort kommentarerna vissar ju bara att det stämmer det jag skriver heller hur?

2008-11-16 @ 22:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback