- Spore <3

Godmorgon!
Igår blev det inga fler uppdateringar!

Jag var så inne i mitt nya spel Spore.
- Ett helt fantastiskt roligt spel! Alla ni som gillar The Sims 1 och 2 kommer älska det. Det är lite döda och äta upp varandra och erövra. Men låt inte de hindra er från att testa! Det är riktigt roligt.
En sak som jag verkligen gillar med spelet är de olika faserna. Först känns det som ett spel, och sen helt plöttsligt blir det ett annat spel i andra fasen! Och det blir bara roligare hela tiden.
Det är precis som människans utväckling - från en liten växande cell till civiliiation. Och under hela tiden utväcklar man sin varelse. Och det finns inga gränser på hur varelsen kan se ut. Häst, elefant? Elefant-häst? Precis som du vill!

De finns olika faser.
Första fasen är man en Cell i havet. Precis så som vi skapades. Man äter olika grejer beroende på vad man har för inriktning. Växtätare eller köttätare.
I andra fasen går man upp på land! I denna fasen förökar man sig på olika ställen och skapar vänner och fiender. Hela tiden under spelets gång så letar man efter olika uppgraderingar - större högdljudare näbb, starkare betar. snabbare fötter eller kanske större tentackler att charma med? Man måste hitta sådana saker för att komma vidare i spelet , man ska hela tiden utväcklas. I denna fasen försöker man bli så smart som möjligt.
Nu är jag i tredje fasen, här har man blivit så smart att man byggt upp sin egna stam och varelserna blir bara mer och mer smarta. Man hjälps åt med saker som att leta mat. Man har en hövding som bestämmer, man försöker bli vän eller ovänn med olika stammar. Jag har precis börjat på tredje fasen, så jag fyller på sen. För er som är intresserade.

TESTA DET! :) 



Men iallfall åter till oss! :) Idag ska vi på föräldragrupp och sedan blir det bakning till återträffen med de unga mammorna imorgon! :) Vet inte vad jag ska baka, men det blir nog kärleksmums, det gillar nästan alla. Eller? :) Hoppas Nicole bakar något också, så jag inte blir den ända! Jag ska ta med mig Kameran iallfall och ta kort på allihopa! Roligt att sätta i Sebastians fotoalbum så man kan visa alla andra unga mammor med sina bebisar. :)

Jaja, nu ska jag läsa lite bloggar, vika tvätt och sedan SPELA SPORE. :) Kanske äta frukost först, vi får se.

Ha en trevlig dag allihopa!

Idag ska det bli fler uppdateringar. ;)



18.05

JUSTE, glömt att säga att Pontus klarade uppskrivningen. =)

Spädbarnsmassagen var jätte mysig. Han blev så lugn o go efteråt.
Ikväll ska vi hem till strellan en stund!

Kommentarer
Postat av: Agnetha

Klarade Pontus uppskrivningen ??????

2008-09-10 @ 14:12:05
Postat av: Tina

Grattis till Pontus :)

2008-09-11 @ 11:31:31
URL: http://mammatillleo.blogg.se/
Postat av: Linn

Jesper är typ kär i det spelet :O

2008-09-11 @ 12:57:14
Postat av: Karl-Svante

Det glädjer mig att du är en ung mamma. Du är en inspiration och en ledstjärna för oss alla. Du ska vara stolt och veta att det du gör är det största och vackraste man kan göra.



vad roligt att du gillar spore. jag skrev själv om det idag. jag är i rymdfasen och krigar. det tar ju aldrig slut och är så otroligt beroendeframkallande. man bara måste fortsätta och det finns inget naturligt ställe man känner att det går att sluta lixom.



tack för en trevlig blogg.

2008-10-16 @ 21:42:30
URL: http://skiktpop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback