Fullt ös idag

Halloj!
Idag har det varit fullt ös. :)
Vi sov väldigt länge, fick världens sovmorgon, 10.30 vaknade Sebastian. :) (Eller ja, han vaknade ju vid 7 o ville ha välling) Vi gick upp o käkade frukost, sen gjorde vi iordning tvättkorgen och gick till tvättstugan vid 12. Och sen började städningen, sebastian fick en trasa och gick runt o torkade överallt och jag damsög. Han var road. Sen busade vi till det lite så han fick en skål med vatten också. Sen när han tröttnade på det så tog jag fram golvmoppen så fick han ha den istället. :D

Efter vi hade tvättat alla kläder så var det ju fortfarande 2½ timmar tvättid kvar, så jag kom på lite alla möjliga saker o tvätta, typ lekasker av tyg och lite överdrag till soffan och filtar o lite allt möjligt. :D Sen mitt i allt städande o tvättade lagade vi lite mat och sen gick vi till affären. Och när klockan var typ 4 kom jag på att Sebastian inte sovit middag, han började bli lite grinig. Så han somnade o sov ett tag. :D Under tiden kom Pontus och skrev på lite papper om dagisbytet o allt dedär. Eftersom han ska gå i växjö nu. :) Så nu är det ordnat.

Nu är allt färdigt, det är rent och snyggt och vi har ätit lite kvällsmat och är trötta!
Sitter och sneglar lite på Vad blir det för mat medans jag skriver här och kollar lite resept. :)

På lördag kommer Pontus o hämtar sebbe med, Han ska sova där tills söndag.
Så nu ska jag komma på nått o göra på lördag.:)

Sebastian är helt besatt av hål också, glömde jag säga. Alla hål han hittar ska han stoppa saker i, det är vääldigt roligt. Han är riktigt pricksäker! :D Det blir ett fotbollsproffs!

Nu ska jag sätta mig o kolla på Vad blir det för mat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback