BarnAkuten

Åh vad underbara dom var! Helt underbara sköterskor och doktorn var så  bra!
Känns så otroligt skönt att fått han helt ordänkligt undersökt, av en riktig barnläkare!

Sebastian har fått en Virus Infektion, Halsen var jätte röd och örona var, gummliga?, ja något som inte var bra var det iallfall. 

Om hostan sa hon att det ändå var bra, eftersom att han bajsar slemm och spyr upp slemm, det betyder att han hostar upp slemmet bra. Att det kommer ut bra. Och så sa hon att det är ''bra'' att han blir mer hostig när han stimmar för mycket och när han är ledsen, eftersom det säger till kroppen att den ska ta det lungt. Och då vet man också att det fungerar som det ska. Ungefär så sa hon. :) 

Vi skulle ge han flytande alvedon också, eftesom att det lindrar det onda i halsen. Och att han skulle ha det en timma innan han ska äta. Men det vet man ju aldrig när han vill äta. :)
Och om det inte har gått över om 2-3 dagar, eller iallfall om det inte går på bättringsvägarna, eller blir ENNU värre, då skulle vi ringa in igen. Eller ifall han får jätte hög feber. Eftersom att hon sa att det kan bli lunginflamation av det hela. 

Men helt underbar var hon iallfall. Sebastian ligger och sover nu, så sött. Jag är inte lika orolig längre, men jag är fortfarande ledsen över att han är sjuk. :( Men jag ska pyssla om honom som en galning.

Och nu så ska jag nog sova, för jag är riktigt trött. Denna dagen har varit såå jobbig!


Kommentarer
Postat av: helena (LKPG)

vad skönt och vad bra att ni fick träffa en bra förstående läkare =) Hoppas nu han snart blir på bättringsvägen. ta hand om er



kramar

2009-03-25 @ 06:42:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback