Idioter


Nu sitter dessa jävla idioter o försöker få det till att Det är sebastians fel att han blivit biten. Jag säge bara dra åt helvete med er o Nicole kan lära sig se till sitt barn så andra barn slipper lida! Varken jag eller någon annan som har ett barn som blivit biten av Thilian tycker att det är okej, och vi tycker alla att nicole borde ha bett om ursäkt. Som tex mig , katta och sabina. Säkert fler på Nicoles dagis som känner sig otrygga o lämna sina barn på dagis pga detta. Du sitter o säger till mig att jag inte ska skylla på att det är thilians fel, och det gör jag inte. För det är ditt fel, för thilian är för liten för o förstå. Så du ska fan inte sitta o säga något mot Sebastian heller.
Nu skiter jag totalt i detta och jag hoppas att Nicole tänker tillbaka någon dag, eller att Thilian blir sönderbiten och förstår hur de känns när sitt barn blir utsatt för något sånt!!!! Nicole har bara förståelse för sig själv o skiter fullständigt i vad andra människor känner.


Och detta Är visst sant! Nicole sitter o säger att det inte är sant. Men det är precis vad det är.
Jag har aldrig sagt att hon är än dålig mammah eller det är hon som ljuger den lilla människan.

Och du anna som kommentarar i nicoles blogg, nu hadlar det om att sebastian blivit biten minst 20 gånger och nicole inte ens kan be om ursäkt.






Lisen Karlsson
konstigt om han biter sebastian förtfarande om han inte biter nått annat barn.. Tindra biter han iaf inte så biter han bara honom lär det ju knappas vara nått fel på thilian...
för 5 timmar sedan · 

  • Nicole Svensson

    Lisen ;
    eller hur, han har bitit andra barn på dagis, men inte helften så mycket som på sebastian.. men m...en den tidne är över och det lägger jag bakom mig nu :)
    för 2 timmar sedan ·

  • Wictoria Robertsson
    Han biter inte barn på dagis för att dom antagligen har koll på honom där. Men du har då inte haft koll på thilian när dom har lekt. Det är din uppfigt o se till ditt barn om han bits. Det är inte jag som ska behöva vaka över honom o se till att han bär sig åt som man ska. ''Någon måste ha extra uppmärksamhet riktad mot barnet, berömma det ofta när det leker med andra barn utan att bitas '' Det är då någonting som du INTE har gjort när Sebastian och Thilian har umgåtts. Du har inte haft koll på thilian så mycket som du borde. hade du haft det så hade sebastian inte blivit biten häften så mycket som han har blivit! Lägg inte över skulden och säg att det är Sebastians fel att han blivit biten. Det är ditt ansvar o se till ditt barn.
    och till er som tänker kommentera nått i stil med '' men du kan väl se till ditt barn om du inte vill att han ska bli biten'' Javisst, men jag ska inte behöva gå runt o vara orolig hela tiden att han ska bli biten. utan jag ska känna mig trygg i att nicole ser till thilian. Nu kunde jag inte känna mig trygg i de o valde helt enkelt att sluta umgås med dom.

  • Kommentarer
    Postat av: Anna

    Jag förstår dig om du inte vill att Sebastian ska leka med Thillian för hur kul är det med en kompis som bits och ännu värre med en mamma som inte säger till honom. Håll dig borta från en sån Självupptagen Mamma som henne och låt Sebastian leka med barn som inte bits. Stå på dig Wictoria för du har rätt.

    2010-09-22 @ 22:46:25
    Postat av: A

    Men herregud..barn bits ibland och det kan varken barnet eller föräldern hjälpa! Du snackar om att Nicole inte har koll...hur mycket koll hade DU när Sebastian brännskadade sig???? Väx upp nu för fan!

    2010-09-23 @ 10:17:12
    Postat av: Wictoria

    Oj du måste ju vara fullkomligt hjärnskadad.

    2010-09-23 @ 10:42:20
    URL: http://wictoria.blogg.se/
    Postat av: Anonym

    kan du ta bort mej från din blogg?????

    2010-09-23 @ 11:22:27
    Postat av: Wictoria

    Vem är du?

    2010-09-23 @ 12:21:18
    URL: http://wictoria.blogg.se/

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback