:)



Måste bara svara på dedär ''bara för att du inte vågade göra abort''
Det handlade inte om att jag inte VÅGADE, det handlade om att jag verkligen inte ville göra abort, för att jag ville ha kvar barnet, därför klarade jag inte av o göra abort. Det kändes fel, och oavsett vad så är det min kropp, jag kan inte tvinga mig själv till o göra en abort om jag inte vill. Som jag sagt innan, det finns inga riktiga rätt o fel i denna ''debatten''.. Det är fel o tvinga någon o bli pappa, det är fel o tvinga någon göra abort. OSV. Oavsett vad så blir någon lidande. Och jag tackar mig själv varje dag för att jag inte gjorde de dumma beslutet att göra en abort. TACK WICTORIA! Och enligt mig så har Ted visat sig vara en STOOR jävla idiot, och därför är jag enu gladare att jag behöll Alexander.. För min kropp ska ingen annan bestämma över än jag själv.
Slut diskuterat....PUNKT!



Kommentarer
Postat av: ARONOILE

Asså herregud, kan inte alla bara hålla käften?!? Låt folk göra som dom vill och sluta lägg er i, tydligen så får man inte göra som man känner och vill för er eftersom ni ska hålla på att skriva en massa jävla onödigt skit.

Fine att folk tycker man ska göra abort, men man är två om att göra ett barn och i slut ändan så är det mamman som bär på barnet som bestämmer hade killar kunnat bli med barn så skulle ni fatta så mycket bättre vad det hela handla om. Det är inte bara att gå till läkaren och göra en abort det är inte som att gå till tandläkaren.



alexander är så gudomligt söt och Ted är dum i huvudet hade jag fortfarande umgåts med honom så hade jag skällt ut han efter noter och sagt vilket stor idiot han är som inte är man nog att ta sig ansvar.



Och ni tycker att Wictora är så dum i huvudet som behöll Alexander så tyck det men håll det för er själva och det är tur att han ha en sån bra mamma som Wictoria eftersom hans pappa är en jävla idiot som inte vet hur mycket han missar.



Så håll era förbannande jävla idiotiska kommentarer för er själva!

2011-05-31 @ 15:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback