<3

Anonym om ...:
Men snälla!!! Sen när är det bara upp till kvinnan att ta ansvar för att skydda sig? Den flrsta kondomen uppfanns troligtvis innan p-pillret så historiskt sett borde killen tänka till först innan han låter sina fiskar simma fritt. Löjlig kommentar. Sen säger inte Victoria att det är synd om henne. Hon ber bara folk sköta sitt.
Är imponerad av dig. Du verkar ha två helt fantastiska ungar. Du har nästan aldrig barnvakt men klagar ALDRIG över det är kämpigt. Visst. När du inte fått sova och själv är sjuk, men då har man rätt att känna sig lite ynklig. Till skillnad från många andra "ung mamma-bloggar" jag läser märks det inte att du är ung. Du är så jäkla smart, ödmjuk och sjunker inte ner på lågvatten nivå. Även om du haft all rättighet. Flirta oskyldigt på nätet när du trodde T va singel är helt tillåtet. Oavsett ålder. Mamma eller inte. Kämpa på. Du är grym.

Svar: Vilka fina läsare jag har. :)
Tack så mycket, du har så rätt i det du skriver.
Man blir så glad när man får lite positiva kommentarer.

Kommentarer
Postat av: sonja

Men wictoria är ju dum med :O

Hur kan hon i huvudtaget ha sex med en kille som inte har kondom är det verkligen så svårt att fråga killen om han har kondom eller be honom att sätta på en kondom för lilla wictoria vill inte ha mera barn????

verkar som att hon nästan skiter i om hon blir gravid

När hon är så trög o inte frågar om killen hon har kul med har gummi på sig eller inte!

2011-11-14 @ 17:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback