Svar

sonja om <3:
Men wictoria är ju dum med :O
Hur kan hon i huvudtaget ha sex med en kille som inte har kondom är det verkligen så svårt att fråga killen om han har kondom eller be honom att sätta på en kondom för lilla wictoria vill inte ha mera barn????
verkar som att hon nästan skiter i om hon blir gravid
När hon är så trög o inte frågar om killen hon har kul med har gummi på sig eller inte!

Svar: Och vad fan i helvete vet du om de?


M om Måndag, ny vecka.:
Han har regler och är jätteduktig hos sin pappa! Behöver väl inte bero på att P gör fel..kanske är tvärtom! Han tycker det är roligare där än hos dig?

Svar: Jaså det säger duja. då kan du ju säga vem du är med om du nu tycks veta så jävla mycket. och får jag veta vem du är så ska du inte vara i närheten av min son iallafall.
Haha, jadu jag tror nog att när det väl kommer till kritan så är det mamma som är bäst. ;) eftersom jag har honom 90% av hans liv så har han och jag ett starkare band till varandra. Och något är det ju uppenbarligen som är fel, eftersom han aldrig är sån mot mig annars. bara dagarna efter han vart där. Säger förhelvete inte att dom gör nått fel. men något är det som är fel.




Kommentarer
Postat av: sonja

Du verkade ju skita i skydd när du fick alexander???

Du frågade väll inte ens om killen hade gummi????

2011-11-14 @ 21:21:55
Postat av: ARONOILE

Era jävla kioskmongon! Kan ni inte bara låta henne va skaffa er ett eget jävla liv, fast era liv verkar va jävligt ointressanta och värdelösa eftersom ni måste lägga er i andras. Tror ni inte hon känner sitt barn bäst vafan vet ni om hennes barn va?!? Har folk inget jävla vett nu för tiden. Sluta upp med det där stör ni er på henne så mycket ge fan i att läsa. Så jävla onödigt att skriva sånt. Tror inte ni själva skulle uppskatta om någon pikade er och skrev elaka saker så fort ni skriver nått. Så HÅLL KÄFTEN era tragiska männsikor!

2011-11-14 @ 23:15:20
Postat av: mamma till tahdeus

usch va arg jag bli när folk skriver massa skit och helt i mina ögon meningslösa kommentarer om att du skulle använt skydd? för de första ha väl dessa människor inte med de att göra och för de andra borde dem ha egna saker att lägga energi på. du ha fått två underbara barn kan dem inte vara glada för din skull istället? skydd hit o skydd dit, de är allas plikt och skydda sig om man prompt inte vill ha barn för alla vet nog trots allt hur barn bli till!! ska du bära ansvaret för att killen inte skyddade sig ?? - verkligen inte, något borde ju fastnat under hans sexualundervisning i skolan! kram på dig!

2011-11-15 @ 07:17:42
Postat av: Helena

Jag tror det är ett vanligt fenomen att barn som bara träffar sin umgängesförälder tex varranan helg visar ett annorlunda beteénde när de kommer hem till boendeföräldern igen. Där barnet har sin stora trygghet vet barnet att han kan agera utåt för han vet att föräldern alltid finns där oavsett vad.



Wictoria, Du har två fina pojkar som du är en underbar mamma till. Vilken tur att ni inte använde skydd just dessa gånger, för med skydd hadde du inte haft dessa två underbara ungar.



Vad du gör i sängkammarn har ingen annan med att göra. Det är upp till dig och den du har sex med, skyddat eller inte.



Bry dig inte om dumma komentarer. Som någon annan skrev: "genom sig själv känner man andra"



Avundsjuka kommer alltid att finnas. Någon där ute verkar väldigt avundsjuk på ditt liv med dina två fina barn och bakom denna avundsjuka gömmer sig nog en person med väldigt dålig självkännsla och säkert en hel del dåligt samvete gentimot sina/sitt egna barn.



Du är mogen för din ålder och du är en bra mamma, ensamstående och väldigt stark.



Ha det bäst och fortsätt som du gör :-)



Kram Helena

2011-11-15 @ 10:07:19
Postat av: ANONYM

Angående ditt svar till "m"...



PMS eller??

2011-11-15 @ 17:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback