Godmorgon, för 3 timmar sedan.

Sebastian vaknade tidigt i morse, och nu ska han till dagis.

Hanna satt barnvakt åt Sebastian igår, och Cim var så snäll o erbjöd sig också.
Skönt att man har folk runt om kring sig som ställer upp.
Tack !
 
Alexander var röd i halsen och har lite högre sänka, men inte så det blev någon pencilin.
Som tur är. Så länge han inte blev sämre så var det okej.
Hoppas vi får vara friska nu efter detta.


Och lyssna inte på Tildas mamma, dom tror sina egna lögner.
Och jag vet att Thobbe satt full i fredags och hade memphis, eftersom vi pratade i telefon både på kvällen och vi pratade i telefon när han gick till ''mormor'' på lördagen, han lämnade memphis till tildas mormor på lördagen runt 11-12.
Men ja, det spelar ju ingen roll för dom ljuger så dom tror de själva.
Tänker inte försvara mig själv i det hon ''gäst bloggar'' om för jag vet själv vad som är sant.
Och lögner är det värsta jag vet.

Men jag har som sagt inte tänkt på detta något.
Igår hade vi en jätte mysig dag förutom att Alex blev så himla dålig på kvällen.
Och idag så ska vi äta taccos och mysa, för imorgon åker Sebbe till sin pappa.
Och är Alex bättre imon så åker vi till Lina Smulis. :)
Det ska bli så himla kul.

Hoppas alla får en bra dag.



Känner att denna kommentaren kräver ett svar.

Rebecca om Godmorgon, för 3 timmar sedan.:
Om jag vore dig skulle jag lägga ner allt.. uppenbarligen är de en väldigt ledsen och deprimerad människa som fått igång detta och du spann vidare på de, detta är inte okej, och jag tycker absolut inte att du ska känna dig otrygg i de ditt egna hem!!!
>En liten fråga bara har du gjort Soc anmälan på tilda?? För som sagt hur mycket ska hon orka ta efter sina förluster?? jag tror inte att hon kan ta så mycket mer!!! MAN SKA INTE SPARKA PÅ DEN SOM REDAN LIGGER!!!

Svar: Detta känner jag att jag vill svara på.
Det var dom som drog igång detta med mig, o jag har bara gjort det som kändes rätt, jag valde att anmäla till polisen osv. Hur mycket dom än sagt om mig och mina barn att dom är h**ungar att dom är äckliga och fula, så har jag inte sagt samma tillbaka eller kallat dom eller deras barn för h***,f**** eller liknande. Jag sjunker inte så lågt.
Men istället för o hota tillbaka osv valde jag att göra anmälan, för dom ska inte tro att dom kan trampa på folk och bete sig, och att jag bara ska sitta här och ta all deras skit.
Jag trampar inte på någon någon som ligger ner, det är hon som har ställt sig upp och trampat på mig och mina barn.
Jag ska inte behöva gå o känna mig rädd, jag vill kunna leva mitt liv som vanligt.

Kommentarer
Postat av: J

Kul att Nicole baktalar dig i Tildas blogg! Stå på dig Wickan, verkligen! Som jag har fattat detta så är det väl Thobbe de ska vara arga och förbannade på, det är ju han som "flirtat" med dig trots att han hade Tilda! Och visst kan man alla slänga ur sig dumma saker emellan åt, men att fortsätta ringa och sms ännu efter snart en vecka (?), är inte det lite extremt! Och som Tildas mamma hade skrivit att hon faktiskt har förlorat ett barn precis, det är verkligen hur orättvist som helst, det ska ingen behöva genomlida, men man får inte kasta skit och bete sig hur som helst för det. Och då menar jag också det din kompis hade sagt om Kendji, det var också helt sjukt för det är ju verkligen att sjunka så lågt ! Men jag tycker du ska stå på dig Wickan, du ska inte behöva känna dig otrygg i ditt eget hem, för det är ju trots allt inte du som sagt ngt om Kendji, så som jag har fattat det! KRAM!!

2011-09-01 @ 09:29:25
Postat av: Rebecca

Om jag vore dig skulle jag lägga ner allt.. uppenbarligen är de en väldigt ledsen och deprimerad människa som fått igång detta och du spann vidare på de, detta är inte okej, och jag tycker absolut inte att du ska känna dig otrygg i de ditt egna hem!!!

>En liten fråga bara har du gjort Soc anmälan på tilda?? För som sagt hur mycket ska hon orka ta efter sina förluster?? jag tror inte att hon kan ta så mycket mer!!! MAN SKA INTE SPARKA PÅ DEN SOM REDAN LIGGER!!!

2011-09-01 @ 09:57:07
Postat av: Emelie

Nu får jag väl höra att jag anser att Tilda är dålig mamma igen, trots att jag varken sagt det eller antytt det. MEN, jag förstår inte varför hon ska hålla på att hota folk och berätta för andra hur dom är och hur dåliga dom är. Hur smart är det att hota och kränka andra människor och deras barn, när hon BORDE koncentrera sig på att se till att hennes eget liv och hennes sons liv blir det bästa. Det finns mycket jag skulle kunna påpeka med tilda, MEN jag sjunker inte till den nivån. Stå på dig Wickan! Se till att få rättvisa!

2011-09-01 @ 11:06:47
URL: http://dottertilldjavulen.blogg.se/
Postat av: Till Rebecca

Riktigt BRA text du skrev där

Håller med dig fullt ut..

MAN SKA inte sparka på den som redan ligger!

2011-09-01 @ 12:56:03
Postat av: Linnéa

Men det är okej att behandla Wictoria precis som man vill bara för att man mår dåligt och ''ligger ner''?! HUR dålgit man än MÅR, så får man INTE behandla folk precis HUR MAN VILL! Man kan inte komma med ursäkten att man mår dåligt, att kalla barn för horungar och att Wictoria är en fitta och en hora och massa andra fula saker. Att Tildas mamma önskar döden på Wictorias barn. Och att Thobbe säger att han ska slakta Wictoria och hennes barn. Det är inte okej hur dåligt man än mår. Och man ska inte heller tro att man kan säga sånna saker utan att få något tillbax. Tycker att Wictoria ändå har tacklat detta väldigt bra. Hon har aldrig sagt något ont om Tildas barn även om dom har slängt ur sig saker om hennes!

2011-09-01 @ 13:13:16
Postat av: Anonym

Svar till Rebecca : men om man ligger så jävla långt ner och mår så jävla dåligt borde man inte orka ha energi att sparka på någon för den delen heller!!! Jag menar inte att dim inte sörjer kendji men dom är ju för helvete de som dragit igång skiten.

2011-09-01 @ 13:50:14
Postat av: Johanna

Hur kommer det sig att om nu Thobbe har hotat dig med både det ena och det andra och att du har gjort en polisanmälan mot honom.. När du sen säger att du pratat med honom i telefonen 2 ggr och antagligen väldigt länge..?? Det låter inte så jävla troligt enligt mig..

Och som kommenteraren skrivit innan; SPARKA INTE PÅ DEN SOM LIGGER NER!!! Tänk efter själv hur DU skulle må om DU förlora dina barn och sätt dig sen in i hennes sits.. Du kan inte berätta hela sanningen och så tror ja det är! Du vill se bra ut utåt men igentligen är du en lika stor kålsupare du!



Ja förstår om Tilda blir vansinig om du håller på mot henne..! Vem skulle inte bli det som redan sitter och sörjer ett förlorat barn till?



Lägg ner för fan!

2011-09-01 @ 18:17:49
URL: http://mjda.blogg.se/
Postat av: Magda

Det är egentligen bäst att inte skriva om polisanmälan förrän det är helt över. För de kan ju läsa allt och hitta på trovärdiga lögner mot allt du säger. Samt bli väldigt arga på kuppen! Tror iaf jag är bäst för dej :)

2011-09-01 @ 21:26:19
URL: http://nertus.blogg.se/noir
Postat av: Rebecca

Till Wictoria =) Jag gillar ditt svar!!! och du är verkar vara en bra smart duktig tjej/mamma fortsätt kämpa =)

2011-09-02 @ 08:23:28
Postat av: Anonym

vem i helvete super när de är barn när de redan vet hur d känns att ha en mamma som super?????????

2011-09-02 @ 16:19:37
Postat av: N

jag vet inte vad d handlar om erat bråk, men jag har kännt tilda under några år, hon valde dock att kasta bort vår vänskap. Men att ta saker o ting över sin blogg är vardag för tilda, hon älskar att folk tycker synd om henne och att hon får stå i centrum varför skulle man annars skriva som hon ? o låta sin morsa gå in o skriva..? då kan väl hennes morsa starta en egen blogg? Mitt råd till dig är bara att skita i henne... att hon sörjer sina barn är förståligt men inte att hon sen ska gömma sig bakom d när hon gör nått fel... de är d västa som finns att förlora ett barn skulle jag tro, men man får inte bete sig hur som helst... horunge, negerunge ja allt hon skriver om barn som inte har med saken att göra o som inte ens kan försvara sig själv är inte okej bara för att hon mår dåligt, tror ju inte hon hade gillar om nån kallade Memphis de? Ne lycka till med allt nu, men ta inte de med tilda för hårt polisanmäl de som gör att du känner dig hotad o otrygg men skit i o svara o skriva tillbaka... nämn henne inte ens i bloggen... sanningen vet du o det räcker

2011-09-02 @ 21:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback