svar

Anonym om lite bilder!:
Om du skulle bli gravid igen
Skulle du behålla barnet?

Svar: Ja. men jag kan inte bli gravid. Ja har p-stav




Anonym om svar:
Vissa har fått det ändå
fast dom har P-Stav..

Skulle du behålla barnet? eller göra Abort
med tanke på att dom 2 du har nu är så kallade "misstag" alltså inte planerat att få dom

Svar: Inga av mina barn är misstag! Dom var bara inte planerade.
Dom var precis lika välkomna från min sida som alla andra barn som är 'planderade'.

Som jag sa, JA jag hade behållt om jag hade blivit gravid, varför skulle jag göra abort nu när jag inte gjort det med dom andra två? Man får ju ta hand om det man skapat.
Detta barnet hade iallfall fått en pappa som hade ställt upp till 100% isf. Men jag blir inte gravid, min p-stav fungerar precis som den ska, jag kan inte bli gravid förrens jag tar ut den. Och det kommer jag inte göra på länge. Kanske till och med sätter in en ny direkt när jag ska ta ut denna. Vem vet?
Så det behöver ni inte oroa er över.
Och hade jag blivit gravid, så hade jag inte skrivit ut det i min blogg. Jag hade möjligen sagt det i vecka 30. Folks reaktioner hade blivit aldeles för jobbiga att hantera.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vissa har fått det ändå

fast dom har P-Stav..



Skulle du behålla barnet? eller göra Abort

med tanke på att dom 2 du har nu är så kallade "misstag" alltså inte planerat att få dom

2012-01-18 @ 21:21:33
Postat av: Lina Smulan Ekesrydh

Det är då fan att alla ska prata om gravid gravid gravid, barn barn barn, "vad skulle du göra om" bla bla bla...>.<



INGA barn är misstag, barn är antingen planerade eller oplanerade. Men inget barn är mer värt än ett annat. Inga "planerade" barn är mer värda än mina "oplanerade" barn..



skydd eller inte, ja man kan bli gravid, men vafan ska man göra da? behåller wicc så gör hon, olika pappor so what? gör det henne till än sämre förälder? nej..



Vill bara ha de sagt, att många snöar in sig på att hela tiden ställa frågor för att sedan kunna dumförklara personen i fråga efter svaret, bara för att, WHY?..



KRAM/ LINA

2012-01-19 @ 10:40:31
Postat av: Linnea

Men Gud!! Du ska inte ens behöva svara på sådana frågor! Idiot, vem det var som skrev så!!:@ blir så jävla förbannad!! Jag känner inte dig men tycker du är stark och verkar fin som person och du ska inte behöva stå ut med sådan här skit!

2012-01-19 @ 12:27:24
Postat av: Anonym

man kan bli gravid trots att man ha p-stav.. .inget är säkert till 100% dock är chansen/risken väldigt liten att man blir det.. men möjligheten finns..

2012-01-19 @ 21:20:29
Postat av: Anonym

Exakt håller med!

FINNS INGET som är 100% säkert..

Läste någonstans att det var en tjej som steriliserade sig men blev ändå på smällen...

2012-01-19 @ 22:12:15
Postat av: wICTOORIA

JAJA men FINT. då blir jag GRAVID IGEN. BRA BRA BRA!

Bra att ni vet att jag kan bli gravid och att det är typ världens viktigaste ämne.

2012-01-20 @ 07:49:13
URL: http://wictooria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Klart hon skulle behålla, om och om igen, och helst med olika! Äckligt ju.

2012-01-20 @ 12:57:07
Postat av: wICTOORIA

I vilket fall som helst, så blir det ju med en annan pappa. Är du trög? Ska jag aldrig få ha fler barn bara för att jag har barn med två olika? Och vad fan är det ni inte fattar, jag har ju för helvete p-stav. Jag blir inte gravid. Chansen att bli gravid med p-stav är nästan obefintlig. De flesta som blir gravida med p-stav blir det under en penicillin kur som tar bort effekten av p-staven. Då dom glömt säga att dom har p-stav och inte fått den informationen. Så är den fakta jag fått av min barnmorska. Finns också andra läkemedel som kan ta bort effekten av p-staven. men sånt håller man ju koll på o skyddar sig med kondom eller inte har sex alls under tiden som man tar sånna läkemedel. Jag blir irriterad nu. Skit ni i mitt liv och sköt era egna tack!

2012-01-20 @ 21:33:30
Postat av: Anonym

nästa barn blir väll med den killen du har nu o gör han till pappa.. sen gör ni slut eller så drar han

Sen hittar du väll nån annan kille o gör till pappa som med dom andra osv varför HÅLLER du du dig inte fast hos en kille?

Utan hoppa från kille till kille????



2012-01-21 @ 09:31:44
Postat av: Magda

P-stav är faktiskt väldigt säkert. Man kan väl inte gå runt och tänka på alla "tänk om" som är ungefär en promilles chans? Och vem fan går runt och tänker på om alla andra tjejer i världen skulle bli gravida?! Bara för att de skriver i en blogg? Vad är det för fel på er? :S Jag känner folk som har varit gifta med flera olika och därför fått barn med fler än två olika. Är dom äckliga? Bara för att dom har otur med sina förhållanden? När man gör slut med sitt barns pappa, ska man aldrig ha sex igen då? Har man aldrig rätt att älska någon igen och bli älskad igen? Bara för att man har ett barn?

2012-01-22 @ 21:20:45
URL: http://nertus.blogg.se/
Postat av: johanna

Min sambo har 3 barn med 3 olika tjejer jag är en av dom tjejerna!! Vad är det för fel med det? Spela roll hur många olika mammor eller pappor det är! Man älskar sina barn lika mycket ändå!!!! Min mamma har 5 barn med 3 olika pappor vi syskon ser varandra som helsyskon och det har aldrig varit några problem.. Nu är hon gift med en annan man och han har 4 barn sen tidigare och i början av deras förhållande så ville dom ha ett till syskon till oss... jag har inte lägre tankar om min mamma för det! så varför hålla på o gnälla över Wictoria? man kan inte rå för att ett förhållande kraschar.. säg om man vill ha 4 barn sammanlagt och det är med 1 pappa eller 4 pappor så spelar det ingen roll... som om alla ni som kommenterar bara har haft sex med 1 kille NÅGONSIN!!!??? haha alla ni är patetiska bara så att ni vet.. jävla gnäll hela tiden.. bara leta sånt som stör er.. ni sitter o skriver så här nu men vänta ni bara era småbarn sen när samma sak händer er är ni nog inte så jävla tuffa...!! jag känner inte Wickan men känner igen hennes sits och jag blir arg på er som bara klagar på ALLT!!! sköt ert egna liv istället!!

2012-02-04 @ 23:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback