svar på kommentar

assa om Svar på kommentar:
han kommer aldrig bli alex pappa. en vuxen som finns där för alex ja, men aldrig hans pappa. och tar du vem som helst som pappa till ditt barn, bara för hans riktiga pappa vägrar inse honom,


Svar: Jag håller absolut inte med om det.
En pappa eller mamma behöver inte vara biologisk för att ha den rollen.
Anser du att om man adopterar ett barn från ett annat land, så kan man aldrig bli en mamma/pappa till det barnet? Det är exakt samma sak.
En vuxen person som finns i ett barns liv från att den är en liten bebis tills den blir stor, blir ju en pappa/mamma för det barnet. Förstår du inte det?

Jag tar inte vem som helst till pappa, men nu blev det ju såhär helt enkelt.
Det är inget som jag har tvingat fram, det är frivilligt och något som bara har blivit så.
Anton har funnits i Alexanders liv i 7 månader, han har funnits i hans liv just den perioden(bebis perioden) som man tyr sig till andra människor. Och då har det ju helt enkelt blivit ett sånt band mellan dom, helt automatiskt.
Det är jag och Anton som har spenderat mest tid med Alex sedan han föddes.


Men det är ju din åsikt att man inte kan bli mamma/pappa till någon man inte har biologiskt band till.
Men jag håller absolut inte med dig! Det är bara helt ologiskt och korkat.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Håller helt med dig wictoria! Vill man vara förälder till ett barn som inte är ens egna biologiskt istället för den riktiga föräldern som inte klarar av det är ju det någonting väldigt fint enligt mig! Även om det sker genom adoption eller inte. Det är så gulligt att de har fått en sån kontakt och fin relation! Låt ingen smutsa ner det med en massa snack!

2012-06-05 @ 11:38:48
URL: http://nertus.blogg.se/noir
Postat av: !

håller helt med dig wictoria! bara för att mitt barn dela blodsband med han som ska föreställa hans pappa kommer dem aldrig få den relation som en far o son ha eftersom han låtsas som att barne tinte finns. en pappa ska finnas till hands, bry sig o älska, o de gör hans nuvarande icke biologiska pappa till fullt o pricka.

2012-06-05 @ 14:26:14
Postat av: Anna

Assa är du Avundsjuk på Riktigt? Var glad För Wictorias skull att hon har träffat en trevlig och Mysig kille som hon gillar och en kille som framför allt barnen gillar . Sen att han inte är Alex biologiska Pappa eller inte spelar väl ingen som helst roll. Om det nu stör dig så mycket så varför i hela friden läser du bloggen?

2012-06-05 @ 14:55:43
Postat av: Nicole - 20 år och ensamstående mamma till Thilian 4 år

bara för att man är biologiskt förälder på ett papper, betyder det inte att det är just den föräldern som är bäst för barnet!

2012-06-05 @ 17:40:12
URL: http://niicol3e.blogg.se/tillfallig
Postat av: Martina

Håller helt med dig Wictoria, det är inte alltid de biologiska banden som avgör vem som är ens föräldrar. Det är väl fint att de fått den relation de fått, barn behöver ofta en manlig förebild också om än inte alltid. Bara stå på dig!

2012-06-05 @ 21:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback