Svar på kommentar

Kommentar: Nej, Anton är inte Alexanders pappa, han kommer aldrig bli det! Jag förstår inte varför du envisas med det hela tiden.

Svar: nej han är inte Alexanders biologiska pappa. Men eftersom att en pappa inte behöver vara det , så förstår jag inte varför du måste envisas med att påpeka det ? Varför kan inte Anton vara Alexanders pappa? Stör det dig? För oss så är Anton Alexanders pappa. Alex biologiska far förnekar ju att Alex existerar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skit i alla sjuka inlägg

2012-06-04 @ 20:53:40
Postat av: assa

han kommer aldrig bli alex pappa. en vuxen som finns där för alex ja, men aldrig hans pappa. och tar du vem som helst som pappa till ditt barn, bara för hans riktiga pappa vägrar inse honom,

2012-06-05 @ 06:36:32
Postat av: Carro

Min dotters pappa träffar henne högst 1 gång per 7-8 månad om ens de. hon vet vem som är hennes *riktiga* pappa men hon har valt att kalla min kille/sambo för pappa för att han finns där hela tiden för henne. han gör alla vardagssysslor en pappa ska göra med/för sina barn, det har tagit 1 år för henne att säga pappa men de valde hon själv. jag anser att den som finns där för barnet är dens förälder.. sen ska man inte undanhålla vem som är barnets biologiska förälder men barnet väljer själv vem som är pappa i dens ögon, pappa e mkt mer än en vandrande kuk som spottat ut spermier.

2012-06-20 @ 12:59:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback