Går inte att vara på dåligt humör när det är så fint väder!

Hej hej!
Idag ska vi till samarkand med Nicole. Pontus har bara ont i ryggen hela tiden. Han har fått jätte starka tabletter av mig, (smärtstillande). Men han klagar ändå. :D Det går nog över snart. Men jag är på bra humör iallfall, och bebisen med! Håller på o göra mig iordning. Kan ta lite tid.... ^^

Förlossningen igår igen!

Hej hej.
Igår fick jag åka till förlossningen för andra gången, men denna gången så var det seriöst. Hade haft ont under hela dagen, det började lite under natten. Sen fick jag ganska jävla ont runt 14.30, så då gick vi till sjuksystren och ringde till förlossningen. Fick komma upp dit, sätta på mig CTG saken, hade regelbundna verkar och det gjorde ont varje gång. Jag fick medicin mot värkarna.

Så jobbigt det ska behöva vara, vet inte om jag tänker ta dedära tabletterna.. Känns jobbigt . Det blev iallafall lugnare framåt kvällen utan att jag tog någon tablett, men sen inatt så fick jag ont igen. Det kan ju ta några dagar/veckor innan det sätter igång på riktigt. Får väl se hur det går!



Nu har jag ringt till förlossningen och berättat hur jag känner för dehära satans tabletterna. Och hon sa att jag inte behöver ta dom om jag inte vill, och dom är inget som stoppar förlossningen utan bara gör det lättare för mig.

Om förlossningen kommer igång på ritkigt snart så kommer dom inte att tvinga mig att stoppa det.  Jag ska även be om att få göra ett ultraljud på onsdag, så att dom kan se hur stor han verkligen är. Känns lite som att jag är längre gången än vad dom säger. Men vi får väl se, som sagt, det kan ju ta veckor innan det VERKLIGEN sätter igång.

Nu i helgen ska vi iallfall köpa allt det sista som man behöver ha hemma, man vet ju aldrig när bebis tänker komma.

:)



19.31
Nu har vi ätit fredagsmys! Jag och Pontus sitter och lyssnar på låten som är här under, så jävla rolig! *it's dancy time, dancing dancing!!* Imorgon ska vi vara med Nicole och Strellan. Får se om vi kan umgås alla samtidigt eller om vi får vara med Nicole under dagen och Strellan på kvällen. ^^ Nu ska vi iallfall snart ner te hydro o köpa lite godis, kanske hyra film. Ska tjata till mig det!!




Skoj låt!

http://www.youtube.com/watch?v=aadUJ0lwV94&feature=related

Sommar! Magen v.34

Sommar, sommar, sooomaaar!

Nu kan man ju faktiskt säga att sommaren är här. Så himla fint väder, hoppas på att det inte blir lika varmt som det var igår! Idag har jag haft sovmorron, känner inte att det är någon mening att gå på Matte lektionen. Men iallfall, jag har tagit lite kort på magen som jag ska lägga upp. Är lite dålig på det. Men den växer så sakta just nu tycker jag. Ska testa o se vad jag har för sf-mått som jag alltid brukar göra, se om man prickar in någolunda som barnmorskan: =D Men fan om jag inte hade haft så stora tuttar då hade magen sett helt monster-stor ut. Nu ser den ändå rätt normal ut eftersom tuttarna väger upp de hela. haha ^^ Nu ska jag hålla tyst och äta frukost!



10.38
Nu ska jag snart till skolan! Bebis är galen i mage, har hicka och sparkar som tusan! Förstår inte redigt vad han håller på med ibland. ^^



V.34
Växer lite segt?

v34

Kolla bristningarna

v34 bristningar

Läntar efter Bebis nu!

Hej Hej! Idag är det varmt, riktig sommar värme! Lagom jobbigt för mig, jag har svettats som en ko idag! Varit helt dyngsur under armarna och på ryggen, fingrarna och fötterna är ganska svullna och är blöta hela tiden, skaka inte hand med mig säger jag bara! Nu längtar man verkligen efter bebisen och att slippa gå med denna magen i värmen.


Idag har jag iallfall haft snack med min mentor Lena och studieväg ledaren Caroline. Allt ser bra ut, jag ska göra projekt arbetet under vårterminen 09 och någon mer kurs då om jag hinner. Det känns iallfall skönt, då har man det avklarat sen när man börjar på riktigt igen.

Nu längtar jag verkligen till skolan är över, alla prov är avlkarade och man bara kan fokusera på sig själv och bebisens ankomst. Jag har denna veckan + måndag och fredag nästa vecka kvar! Sen ska jag självklart gå på avslutningen och volleyboll tuneringen. (Om det inte är för varmt!) Man kan ju inte begära för mycke av mig! :D

Nu har jag besök hos barbmorskan 4/6 och sen efter det så ska jag gå varannan vecka, så runt den 18/6, 2/7 och någon dag innan bf eller samma dag som bf så ska jag dit igen, alltså runt 14/7! Så det är inte många besök kvar, eller det blir ju fler om man går över tiden. Men det börjar verkligen närma sig nu, det är verkligen nervöst. 47 dagar kvar! 1 månad och 16 dagar! <3




Bebis är ju helt galen i magen, jag läntar så jag dör just nu! Vem är du där inne igentligen? Hur ser du ut? Har du hår på huvudet, är du brunhårig, rödhårig eller blond? Vems näsa och ögon har du? Hur lång är du, hur mycke väger du just nu?  Jag är så nyfiken. Älskar dig redan, vårat lilla underverk!








Längtan


Solig tisdag :)

Hej hej!
Idag är det soligt! Vet inte om det är varmt ute men jag hoppas det, slipper man gå med tjock tröjja. Jag hade sovmorron idag eftersom jag inte kan vara med på idrotten längre. Men nu ska jag snart till skolan iallfall.


Måste tillägga hur stolt jag är över Pontus. <3 Älskar dig mest av allt.

v.34, tiden går fort?

Ny vecka idag då! Tiden går väl ganska fort ändå när man tänker på det, men det börjar ju kännas segt! I skolan är det iallfall väldigt segt. Längtar bara tills jag slipper den! Bara få slappa lite och vila upp sig. Idag hade vi ju prov med, hoppas på det bästa! På onsdag, torsdag och fredag så har vi också prov. Ganska mycke prov på en vecka. :S

Jag har funderat på lite vad man inte får glömma o köpa innan bebisen kommer, men vi har nog allt nu förutom blöjor och dedär.. Men det behöver man ju verkligen inte köpa än. ^^
Nu ska jag sätta mig o glo på tv! SLAPPA!!



v.34

image295

Söndag

Hej hej.
Seg söndag.. Vi har varit på citygross och letat efter lite små saker idag... Bebisen tycker på nått konstigt vis neråt, det gör förbannat ont.. Har så jävla ont i ryggen.. Fyfan.. Orkar ingenting...


:(

Magen är tung!

Hej hej! Idag gick jag upp vid halv 9 för att göra mig iordning och gå på stan med Nicole. Vi gick runt lite i affärerna, jag köte en söt rosa klänning som man kan ha även när man inte är gravid. Sedan kom Pontus ner till stan, han hade kört Cross. Vi köpte lite morsdags presenter.

Nu börjar snart grillfesten, måste snart börja göra mig iordning. Tänkte lägga in lite kort först och kolla lite vilka kort jag vill ha ut till mitt fotoalbum jag ska göra. Ska ha några på magen och sen blir det ju bilder under förlossningen och på lillen såklart. :)





Magen v.33
I min lilla rosa klänning

image294

image293

Fredag!

Hej hej.
Jag har varit väldigt seg på att skriva i bloggen ett tag nu.
Men jag har jobbat väldigt mycke med skolarbete = väldigt tröttsamt, sedan har jag haft lite ont överallt och så har jag så hemskt svårt för att sova. (Bara massa klagande idag, förlåt.) OCH nu idag så har jag haft så förbannat ont i bäckenet/höfterna, jag KNAKAR när jag går och det gör så ont. Känns som att hela jag håller på att falla sönder. Dax att sluta plåga mig själv med att gå till skolan kanske, blir ju verkligen inte bättre av att bära på en stor datorväska hela dagarna och sitta ner under i 5 timmar! Min foglossning där fram går inte över heller.  Klaga, klaga..

Men men, igår så sov jag hos Pontus i Hjortsberga. Vi var hemma hos Annica också, Pontus körde cross på en liten bana som dom grävt upp på deras tomt. Aron körde på sin 4-hjuling, tror han var lite rädd när Pontus körde runt där med den stora crossen. Axel tyckte inte att det var ett dugg kul att åka cross, han var jätte rädd. Hehe, den ungen är verkligen söt.

Sedan kom vi hem och kollade på semifinalen till ESC!
Nu sitter jag hemma, jag hade halvdag idag. Jag ska nog finslipa lite på en Prototyp som Pontus och jag har till ett projekt i Projekt och Företagande. Dajm har fångat en näbbmus som han försöker få in i lägenheten, men icke! Jag stängde ute honom, jävla äckligt.. Den är iallafall död, slipper den plågas. Jag tänker ju inte pussa på honom på flera dagar nu..

Imorgon så är det Grillfest uppe i lokalen, ALLTID lika roligt när vi här sånna gårds fester! Alla bli så fulla. Pontus ska såklart dricka, haha. Se hur full han blir denna gången. Förra gången var har riktigt borta. Men ialflal.. Under dagen så ska jag umgås med Nicole, vi ska ner på stan.

Kommer att uppdatera mer idag, lägga in lite bilder på magen med. Har ju inte gjort det på hela veckan!

Ont!

Hej hej..
Idag har jag ont som fan.. Känns som världens mensvärk.. Bläk.. Mår illa. Vill hem o sova men jag måste göra klart en uppgift och min raport i svenskan.

Ont... :(



Jag har förästen klippt mig och färgat håret. Kanske lägger in lite bilder på det om jag inte har för jävla ont!


Bilbarnstol

Hej hej! Jag och Pontus var och kollade på bilbarnstolar idag, men vi vet inte vilken vi ska välja! Det är så svårt. Vi väljer mellan Brio Primo och Akta Graco Logico S. Akta Graco är lite dyrare, har fler färger och lite andra olika finesser som inte Brio Primo har. Men Brio Primo är lättare och mindre klumpig, för mig lutar det åt Brio men Pontus gillar Logico S bättre. Vi kan inte heller bestämma oss för färger! Haha, men vi har ju iallfall 1 månad på oss att bestämma. 

Brio Primo: http://www.brio.se/BRIO_NET/Sverige/?url=http:%2f%2fwww.brio.se%2fBRIO_NET%2fSverige%2fStrollers%2fCAR+SEATS%2fCar+Seats%2fProducts%2f36820-Primo?b=3  

Akta Graco Logico S: http://www.akta.se/o.o.i.s/44#



Grav vecka 33 nu då!

Hej hej.
Idag har det varit en skön dag, bara naturkunskap! Nu sitter jag här hemma o saknar Pontus. Känns konsigt utan honom nu. Längtar till han ska flytta hit, få vara med honom varje dag, helt underbart! Nu ska jag nog spela lite The Sims. Det var så länge sedan!


Går in i vecka 33 idag. =) Det närmar sig sakta men säkert!



Till bebis.

image292

image291

Galen bebis i magen!

Hej hej.
Nu är det söndag, alltid lika tråkigt.  Jag har suttit och fixat Nicoles blogg idag. ( http://niicol3e.blogg.se/ ) Bebisen är helt galen i magen! Även om han har det trångt så är han galen. =) Jag tycker inte att det är så jobbigt med magen, mer obekvämt. Svårt att sitta och ligga bekvämt! Men det är ju bara 2 månader kvar nu, behöver inte stå ut så länge till. 

Äntligen fredag!

Nu har jag varit i skolan och så har jag varit och mött mamma vid bussen! =) Så nu har mamma kommit hem! Vi ska snart sticka till City Gross och hämta Pontus.

Jag fick en jätte fin Gucci väska, en jätte fin sjal i siden, ett pärlhalsband, en sovinir(eller hur det stavas) och bebis fick en Thailändsk findress (det dom har på sig när dom ska klä upp sig där borta). Men den är till typ 1-1½ års ålder. =)



Mamma helt slut, pratar med Gudrun

image285


Titta så fint jag fick!

image286


Titta så fint bebis fick!
Diggar skjortan! =)

image287


Äppelträdet blommar för fullt!

image288

image289

image290

Barnmoskan idag!

Hej hej =)
Idag har det varit ganska skönt ute, soligt men svalkande vind. =) Hos barnmorskan gick det super bra! Järnvärdet är bra och det bästa av allt; jag har bara gått upp 1 kg sedan förra gången! =) Och det var 1 månad sedan jag var där! Är så glad över det! De senaste gångerna har jag gått upp 4 kg varje månad. Så jag har alltså totalt gått upp 13 kg. Inte alls så farligt tycker inte jag. Men jag ska försöka hålla mig till 1 kg varje månad, gärna mindre! Det är ju bara 2 månader kvar, så 15 kg totalt under hela graviditeten låter inte så farligt. =)
Han låg med huvudet neråt också, rörlig, kollade åt höger. =) Men han kan självklart ändra sig hur som. Hjärtljud på 150.  Magen hade växt också såklart, sf måttet var 31 cm! 

Bebis vecka 32.


image284



17.17
Åh, jag blir alltid så glad när jag får många kommentarer! :)
(Tack för kommentarerna)
Nu har vi kommit hem från skolan och Pontus ska snart laga mat. Vi var lite busiga och köpte en vattenmelon idag. De hade smakprov på Kunsum och det var så gott! Vi kunde inte stå emot, kostade bara 9,90 kr/kg.

Jag är riktigt irriterad på min graviditets nästäppa, den gör så jag får HEMSKT ont i huvudet! Vet inte vad jag ska ta mig till, vill inte ha otrevin. Det är helt livsfarligt, man blir jätte beroende av den och det är så svårt att komma ifrån den. Sen vet jag inte om jag har lust att slösa massor med pengar på andra alternativ som kanske ändå inte fungerar. Det är ju bara 2 månader kvar, kan ju lika gärna stå ut!

Nu ska jag jobba med min sista uppgift i engelskan! :)

Bullbak!

Hej hej!
Idag så bakar jag och Pontus bullar! =) Första gången jag bakar bullar, så vi får se hur detta går. Just nu är Pontus och köper pärlsocker! Bilder kommer sen!

Nu är första bullplåten i ugnen!



21.00
Bullarna blev jätte goda! Vi har diskat och sånt nu. Snart ska jag gå och lägga mig. =) Barnmoskan imorgon, är så nyfiken på hur mkt magen har växt!



Magen v.32
hur stort sf mått tror ni jag har ? ^^

image279


image280

Mumma bullar! Inte klara än dock. =)

image281

image282


hahaha, titta på katten!

image283

Måndag

Hoho!
Idag är det inte lika varmt. Nu ska vi käka! =)

KOKHET SÖNDAG!!

Nu har man vaknat, käkat frukost och cyklat till affären och handlat. Jag trodde jag skulle dö.. Helt allvarligt, nu får det inte bli varmare. Då orkar jag inte gå utanför huset. Jag ska försöka sola lite idag, ska ligga och spruta vatten på mig hela tiden. Men först ska jag BAKA Kärleksmums<3!

Lillbebis har varit galen i magen hela dagen idag! Tror jag brutit ett revben. haha =D



Igår hade vi det jätte trevligt med Nicole, så skönt. Vi bara slappade! =) Men det är nästan det ända man orkar göra i denna värmen!



13.20
Måste bara skriva hur mycke jag längtar efter bebis nu. Kan gärna vara gravid ett tag till. Men fy tusan vad man längtar. JAG LÄNGTAR! Det känns som det är en liten Sebastian där inne. Längtar efter dig, undrar hur du ser ut. Har du något hår på huvudet? Jag är så nyfiken! Bara 2 månader kvar nu.<3




16.14
Nu har jag:
Gjort klart kärleksmumsen - Dom blev mums! =)
Tvättat två maskiner och hängt upp det.
Diskat
Strykit och lagt in.
Bytt handukar, bytt säng kläder.
Så har vi bytt vatten hos grodynglena också, dom hade de så grummligt.
Nu ska jag bara laga mat också! Pontus får ta disken ikväll, han har bara varit ute med grannarna hela dagen. ^^ Inte gjort någon nytta förutom att följa med mig till affären och vattna gräset och blommorna. Men hur jobbigt är det? :D
Nu ska jag slappa 10 minuter och sen laga mat!

Tur att jag har hjälp av min mamma o göra sånna saker sen när bebisen kommer. Slipper man göra allting själv, sen har jag ju Pontus med såklart. Han är så duktig! Fast jag kommer ju inte sluta städa, diska och tvätta bara för att jag har en mamma som kan göra det åt mig. Lite måste man ju göra själv, hon är ju så snäll och låter oss bo här. Fast det är ju en självklarhet för henne att vi ska bo här. Jag saknar mamma nu, hoppas hon har det jätte bra där borta i värmen! <3



18.34
Nu har vi käkat och lite sånt, jag har suttit lite i solen med, solade benen. ^^ Nu ska jag slappa..TRÖTT!



Bilder
v31, Älskar min mage!

image276

image277

image278

Solig Lördag!

Nu i helgen säger dom ju att det ska bli riktigt sommarväder! Det är ju för härligt, men det blir lätt lite för varmt. Pontus är och åker Cross med sin pappa just nu. =) Så jag sitter bara här o slappar lite, ska damsuga lite inne på toan och här i vardagsrummet. Hoppas på att Nicole kan komma in till växjö en sväng och umgås med mig! =)

Igår hade vi det så mysigt, grillade flintastek, det blev så gott! Undra vad man ska äta ikväll? Ska försöka käka upp allt vi har här i lägenheten, allt i frysen. Så ska vi använda pengarna som vi fått till att köpa en bilbarnstol, möjligen köpa en begagnad av någon vi känner. Får se lite vad det finns. Dem från landstinget känns inte så lockande!

Om man kanske skulle hoppa in i duschen och tvätta av sig all äcklig svett från igår? ^^ 




10.18
YEY! Nu är jag jätte glad, Nicole o sötnöt(Thilian) ska komma in till växjö! =) Vi ska gå en liten runda på stan och äta glass och sånt mysigt! *GLAD*



12.18
Nu har jag damsugit, duschat, smörjat in mig med solskyddsfaktor 30+ på armar och rygg och 15+ på benen! =) Och nu håller jag på o göra mig iordning. Undrar om Pontus hinner kommer hem innan jag ska sticka ner! Det måste han nästan. Kan ju inte sticka utan att han vet vart jag är.
Nu ska jag fortsätta! =)



12.49
Nu sitter jag bara o väntar på att Pontus ska komma hem. =) Hoppas att han kommer snart!!! Jag har fått in alla katterna nu iallalfall, och är helt färdig för o gå!!

Torsdag

Hej hej.
Vilken underbar dag! Jag har suttit ute hela dagen idag och katterna har sprungit som galningar! Pontus har med varit ute hela dagen, chockerande!
Jag hoppas verkligen att mamma har det bra i Vietnamn, jag har inte hört av henne än. Imorgon ska vi grilla iallfall, det ska bli mysigt. Idag är det Pontus tur att diska också. =D Ska göra extra mycke disk åt honom!

Nu ikväll blir det TV tittande och mer slappande!




Pontus sitter ute och ser dum ut :D
Nej jag bara skojar, du är så söt!

image265



Kan man bli sötare än denna katten?

image266

image268

image269

image270

image271

image272


Underbart väder!!

image273

image274


Mage =)


image275

Tisdag

Idag är det VARMT UTE!! RIKGIT VARMT! Jag orkar fan knappt vara ute.. Och varmare kommer det att bli. Hur ska jag orka? Jag hoppas att de sista 9 veckorna går fort som tusan.. Men sen kommer man säkert gå över 2 veckor också.. Så jag kan ju räkna med att det är 11 vecko kvar. =(

Och nu måste jag göra klart mitt engelska arbete. 19 dagar kvar till betygsättning!



17.16
Nu har jag slutat skolan, handlat med mamma, ätit mat och vattnat gräset! Nu ska jag städa lite och sen jobba klart med några frågor i svenskan.Vill bli klar med allting så fort som möjligt, så kan man ju ta lov sen!! =D Nu är det bara alla jobbiga nationella kvar, imorgon har vi nationella i Matte. Får inte komma för sent!!




Pontus i lördags.

image264

Vecka 31 idag och helt UNDERBART VÄDER!

Äntligen har våren kommit på riktigt, men lite för varmt tycker jag nästan att det har varit idag. Väldigt jobbigt att gå. =/ Men jag överlever.. Idag ska jag inte göra något speciellt, sitta här hemma och ta det lungt.. Ta lite kort på magen och några på katterna.. =) Längtar till på Onsdag, då ska jag och Pontus bo här sjävla i10 dagar.

Går in i vecka 31 idag! =) Bebis har varit väldigt sprattlig hela dagen. Just nu skulle jag verkligen vilja ha en egen ultraljudsmaskin, hade varit så kul att se vad han håller på med. Om en vecka ska vi till Barnmorskan och mäta magen igen. Ska testa o mäta magen själv idag, förra gången var jag väldigt nära. :) Jag trodde på 27, men det var 28 cm!

Nu ska jag ut i solen!




Vecka 31.
Bristningar finns det gott om iallfall =D


image261

image262

image263

Söndag!

Idag var jag, Pontus och Strellan nere vid strandbjörket. Pontus åkte i rampen och vi bara satt på en filt o åt godis och annat gott! På onsdag åker mamma till Vietnamn, eller hur det stavas.. Då ska Pontus bo med mig tills hon kommer hem. =) Nu ikväll ska jag bara ta en dusch och sen kolla lite på Zoro.

Bebis har haft jätte mycke hicka idag, helt sjukt! Man kan se på hela magen när det hickar. =D Kan inte fatta att det bara är 10 veckor kvar nu! Fast tiden går sakta just nu... =/ En dag känns som en vecka nästan..






20.35
Nu sitter jag här o pratar lite med Strellan innan jag ska in i duschen.
Haha, vi garvade gott idag!  Hahah!


Strällzan. säger:

det kvittar

Strällzan. säger:

allting kvittar

Strällzan. säger:

/cutwrists

Wictoria Pontus - säger:

Hahhaha

Strällzan. säger:

jag var seriöst Wictoria

Strällzan. säger:

tack för att du förstår

Wictoria Pontus - säger:

Hahhahahah!

Strällzan. säger:

lol

Strällzan. säger:

..

Strällzan. säger:

lägg av

Strällzan. säger:

jag är seriös..

Wictoria Pontus - säger:

HAHA JAG DÖR

Strällzan. säger:

jag med

Strällzan. säger:

AHAHAHHAHAHAH

Strällzan. säger:

fattar du

Wictoria Pontus - säger:

HAHAHAHAH!



Nu ska jag duscha. Älskar min lilla Strellan, goa gris.

image258


Älskar pontus med såklart image259



Pontus + strellan =

image260


Lördag!

Hej hej!
Idag är jag mycke piggare. Vi ska snart ner på stan och sen vid 3 ska vi åka till moheda. Vi ska träffa Pontus kompis Kent och hans flickvän och redas son Kim! Vi ska äta lite där och umgås! Det ska bli trevligt.

Nu måste jag skynda mig på, annars kommer vi aldrig iväg! ^^


Seg Fredag

Hej hej.
Gud vilket tråkigt väder vi har. =( Inte vart någon redig sol på några dagar nu. Men vi hade kul på valborg iallafall. :) Ska lägga in lite bilder sen om jag orkar det. Är så himla trött och seg. Pontus var tvungen att åka hem imorse, han skulle hjälpa till att mossriva. Men han kommer ikväll igen.. Nu ska jag vila och sen duscha.. Sen vet jag inte vad jag ska göra..