svar

Lena om svar:
HMMM... Var det inte så du blev gravid förra gången också??? eller något liknande ialla fall??? Då kanske man ska dubbelskydda sig, om man blir så lätt gravid, därför tror jag att det var lite planerat.




svar:
Ja du får tro precis vad du vill. Jag har sagt precis som det är , sen om du väljer o tro mer på dig själv än på mig så visst. Du känner säkert mig bättre än vad jag själv gör. :)

:)

Fick hem min angelsound idag, jätte mysigt att lyssna på bebisen. Lyssnade bara i  några sekunder dock. Man ska ju inte använda den för länge och ofta har jag hört. Kan använda den någon gång i veckan nu till jag börjar känna sparkar , då har man ju det som livstecken.

Idag kommer dom o hämtar vagnen, så jag ska finputtsa den lite. Men först måste jag få sebastian att sova.. Han är riktigt pigg idag även om han har varit på dagis.

svar

Lena om Svar på kommentarer:
Lite handlar det nog om att du vill vara ensam mamma, annars hade du sett till att skydda dig. Killarna ska givetvis skydda sig, men det är du som blir gravid... Det är du som har det sista att säga till om. Om du inte vill "döda ett barn" se då till att inte bli gravid. Vi lever på 2000-talet och det finns massor av alternativ för att inte bli gravid...


Svar: Det är en sak som du inte kan uttala dig om. Jag gick på p-piller. Det var inte ett önskemål, jag planerade inte att bli gravid. Sen om jag blir det och vill behålla det är en heelt helt annan sak. Om jag inte vill döda ett barn, så kan jag antingen använda kondom, eller helt enkelt behålla barnet. svårare än så är det inte. Jag tycker det är skönt att vara ensam, det är en HELT annan sak det också.

Svar på kommentarer

Anonym om Svar på kommentar:
Förstår igentligen inte hur man kan välja att bli gravid när man vet att man kmr att bli ensam... Varför väljer man det? var det något du ville o var det planerat lr vad man nu ska säga?



Svar: Ne, jag har inte bett att någon ska förstå mig heller. Alla är olika. Det handlar inte om att jag VÄLJER att vara ensam. det handlar om  att jag väljer att inte döda mitt barn. Ingen planerar en sånhär situation. Men nu är det såhär för mig och jag är lycklig i de valet, mitt val, mitt liv.





sonja s 22 om Svar på kommentar:
Varför skaffar du dig inte en riktig kille du vill leva med? o skaffa barn med? istället för att vara med en kille o få barn sen bye bye med det liksom?
elr kan de vara så att du är Bi/Lebb för det är jag =)

Kram kram på dig o barnet:)

//Sonja


Svar: Varför jag inte skaffar mig en riktig kille? Eftersom jag inte hittat någon, det är väl inte bara o skaffa. :P Är inte som att jag bara säger, '' BYE BYE'' utan det är ett val dom gjort. Jag är inte lesbisk.

woohoo

Vagnen har fått ett bud på tradera, så nu får jag skiten såld!
Nu kommer de svåra, att låta pengarna vara.. Ska gömma dom någonstans.

Idag kanske jag ska umgås lite med Sabina om hon kommer in till växjö.
Annars är det lugnt. Hoppas på att få min angelsound idag eller imorgon :)
Fårse om man hör några hjärtslag nu.




14 dagar kvar till fosterljud hos barnmorskan och en månad kvar till ultraljudet. Jag längtaar!




Svar på kommentar

Anonym om Heeeeeeeej Bloggeeen!:
tror du inte att det kmr bli jobbigt med 2 små barn helt ensam?


Svar: Jovisst. Det kommer bli jobbigt i början, det är ingen dans på rosor det är jag fullt medveten om. I längden kommer det bara vara positivt. Sebastian får ett syskon och slipper vara ensam barn. Och massa andra fördelar. Klarar andra av mina vänner av det ensamstående. Då kan jag också det. Jag kommer få hjälp och stöd.
29 Augusti, 21:51

Idag tvättar vi för fullt.

Godmorgon, för 5 timmar sedan. :P
Vi var uppe tidigt som vanligt och åt frukost och tittade på tv.
Kl 9 började jag och Sebastian tvätta, han tycker det är så kul o gå till tvättstugan. :) Hade inte så jätte mycket tvätt idag, men det är skönare att tvätta i tvättstugan eftersom det finns tummlare och torkskåp. Efter det ska vi stryka gardiner och en del kläder. Måste lära mig stryka nu, är verkligen dålig på det. Men övning ger färdighet. Haha.

För övrigt mår jag väldigt bra just nu, känner mig allmänt lycklig, är så skönt att vara rökfri och alkoholfri. Känner mig väldigt hälsosam. Saknar absolut inte något av de. Trodde jag skulle bli tokig men det är bara SKÖNT. Umgås mest med Katarina just nu, mina andra vänner passar inte så bra för tillfället. Letar efter lite nytt folk att umgås med som också är gravida som är lite mer som jag just nu. :P Skönt med o träffa folk som också ska vara föräldralediga, så man har några att umgås med om dagarna sen. annars kan det bli lite drygt.


Sebastian fick Massor med kläder av mormor igår, fina byxor och tröjor.
Han har storlek 98 nu, 98!!, han är så stor. :(

Min mage är svullen. haha..



16:06 - Lördag

Vi har handlat, ätit hos mamma och..och.. Inte gjort något. :)
Ska se på film sen iallfall. Sebbe sitter o myser med mamma i soffan.

Jag sitter på tradera o glor runt lite. Jag vill ha en sånhär till bebisen http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=117372691
Det är nog helt säkert ingen värme i början av mars så sån måste jag nog ha. Dom säljer ju dom i affärerna nu, men det gör dom ju inte länge till om jag känner affärerna rätt! Men jag vågar absolut inte köpa en för 300-500 kr såhär tidigt i graviditeten. Hoppas det finns många sånna kvar i affärerna efter jag har varit på ultraljudet i vecka 18. :P kl 10.30 den 1 oktober, är ganska nervös, hoppas att allt är som det ska. Om det e någon som läser min blogg som har en sån o skänka eller sälja så kan ni ju höra av er. Haha.

Sitter o glor på vagnar också för att det är så kul, vet inte alls vad jag ska köpa för syskonvagn. Kanske en emmaljunga med en hårdlift. Men jag måste få min jäkla vagn såld först. det är ju helt omöjligt. http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=117512118 Har lagt upp den på tradera så nu hoppas jag fan att jag får den såld. Får jag den inte såld så får jag helt enkelt köpa en ståbräda till den! :P Så får sebbe inte sitta. stackarn. :P haha. Ska försöka spara lite pengar.







Lördag

Gick hem till mamma tidigt idag.
Sebastian vaknade redan vid halv 6. Men det gjorde inget för vi var utvilade! Somnade runt 8 igår som vanligt. Det är så skönt o sova.. Haha.. Sover bort mitt liv just nu. Men det e bra för mig just nu. Sebastian sover ju ändå så. Men iallfall.. Idag ska vi handla lite mat och Sebastian ska få lite kläder av mamma. Nu bjuder mamma på frukost. :) Tar lite kort underdagen om det uppskattas?

Heeeeeeeej Bloggeeen!

''HEEEJ BLOGGEN!''

Igår vart jag på gynmottagningen, har jätte konstiga flytningar. Och självklart har jag fått en infektion. Det var helt ofarligt för bebisen iallfall och jag fick pencilin. Dom gjorde även ultraljud och jag blev helt chockad, totalt chockad. Bebisen var JÄTTE stor, jag hade föreställt mig den som en liten boll fortfarande. Den såg ju ut som ett barn i miniatyr. Jag bara gapade, '' lever den eller? :O''. Ja den levde såklart, men den sov. Hade vart häftigt o se den röra på sig lite men men. O sebbe var med, o pekade '' Bebbiss''. Men det var skönt att dom gjorde ultraljud annars hade jag säkert blivit orolig över att bebisen var död ändå pga infektionen.

Jag vill verkligen veta vad det är för kön nu, är så nyfiken!

(Klicka bilden)


Detta är inte min bild men en bild från samma vecka
som ser lika dant ut som det gjorde för mig igår. haha






Idag har jag vart i skolan och Sebbe på dagis. Flyter på bra med matten, jag har kommit in i det nu. Måste bara bli lite bättre på att stiga upp på morgonen. Sebastian ska vara där vid 9 men jag kommer ändå alltid lite försent. Sitter hos mamma nu, har fortfarande ingen dator. Mobilen ska komma igång nu nästa vecka ialflall. Nu ska jag byta blöja på Sebastian sen ska han sova middag.

Har fortfarande inte fått min vagn såld! Hur svårt ska det vara..

http://www.blocket.se/kronoberg/Brio_happy_28667520.htm?ca=21&w=1&last=1




Bilder

































tanja:
Kan man få lösen till dina "privata" bilder/inlägg? skulle vilja se. kram

Svar: Ge mig din mail .




Emelie om v13:
shit vad den växt :D


Svar: Jaa, växer super snabbt denna gången. :p










är det onsdag?

Haj!
Idag har jag betalat räkningar och varit ute och gått i regnet.
Är trött och hungrig nu känner jag, ska snart ner på stan o träffa Katta.
Måste ringa lite samtal också innan jag går från mamma.
Har ju ingen dator hemma så får göra allt från datorn här.
Sebastian har inget dagis idag, imorgon ska jag till ''skolan'' igen så då blir det dagis.
Går tisdag,torsdag,fredag två timmar om dagen, så det är ju ingenting men det är iallall något.
På torsdagar är det ''gymnastik'' jag tänker välja att gå och simma varje gång. Helt perfekt för mig! :) Simma en gång i veckan är inte fel.

Igår var vi såå trötta, vi gick o la oss vid 20.00 och vaknade vid 6 men låg i sängen till 7. Så mysigt, sebbe drack välling o så låg vi och sjöng.


illa, jag mår illa. tralala.

Jag dör snart av detta illamåendet. Jag är glad över att jag inte behöver spy men det är på gränsen..

Imorgon börjar jag på Basement School, ska läsa Matte B och sen ska jag läsa NK B. Kommer vara klar lagom till bebisen kommer. Ska bli skönt o slippa sitta hemma och glo medans Sebastian är på dagis.

Idag vet jag inte vad som händer, kanske ska vara med Katta senare idag. Usch jag mår illa...

SÖNDAG!

Hejhopp.
Har sovit hos mamma inatt. Vaknade kl halv 11, har inte sovit så länge på 2 år.  Sebastian är ju hos farmor o farfar. Saknar honom jätte mycket, men har så mycket o göra så det har ändå vart skönt att kunna göra det snabbt och effektivt själv.:) Idag ska jag storhandla och puttsa fönster innan Sebb kommer hem. Bokade tvättstugan igår och tvättade alla våra kuddar och täcken o hela köret. Så nu är det reent o fint. Hade vart skönt om man kunde slänga in Sebastian madrass i tvättmaskinen också. :) höhö..

Jag längtar verkligen till fosterljudet. Ska spela in det på mobilen som Nicole gjorde med Thilian. Ångrar att jag inte gjode det med Sebastian.

Uff nu måste jag vakna .. Känns som hela dagen har gått åt helvete när man sovit såhär länge!

v13



ganska stor skillnad redan :D Bebisen vääxer!                  

v 11

V13


får värsta gropen över navlen. ser helt knäppt ut.:D










Aug. 21, 2010



Anonym om huuuuuuua!:
Kan du inte berätta lite vad foglossning innebär?
För oss ickebarnafödande cp-störda kavlingsbakade brödkärringar...

20 Augusti, 22:33





Svar:
Läs där

http://se.babycenter.com/pregnancy/antenatalhealth/physicalhealth/pelvicpain/







huuuuuuua!

Igår vad jag, Sebbe och mamma på IKEA. Sebbe fick lite småsaker, förvaring osv. Han har så mycket leksaker som jag inte får platts med o inte vet vart jag ska göra av. Men nu så!

Mådde riktigt illa igår, fick nya tabletter.. legrigan comp. Idag har dom fungerat mycket bättre. Så hoppas på större förbättring imorgon. Orkar inte med illamåendet. Mår TUSEN gånger värre denna gången än vad jag gjorde med Sebastian. miljoner trilljaader.Tror nästan det är en flicka eftersom jag mår så illa. Men det vet man aldrig. Velar lite på om jag ska kolla könet. Vet inte om jag kanske ska ha det till en överasikning. Ja idag är det iallfall vecka 13. Snart fosterljud, Längtar så mycket efter det. Vill veta att den lever nu. haha.

Nu håller jag på och lagar mat till oss, mamma med. Kyckling och pommes o grönsaker. Sebastian sover på soffan och mamma monterar ihop en stoor bokhylla som hon köpt.

Nu sk jag vagga mig in i köket, foglossningen blir bara värre. Kan inte sova om nätterna. :(

Vecka 13 med Sebastian, svullen. Är inge svullen nu tycker jag. Ser mer uppblåst ut nu, typ som om jag vore höggravid! Ne inte så kanske men typ vecka 25 iallfall. haha. Undrar hur stor jag blir denna gången. Längtar efter magen, men samtidigt är det skönt o slippa den. För sen lär jag klaga!

Bm igår

Hoho! Igår var jag hos Barnmorskan. Det gick super bra, hon var jätte jätte snäll. Mycket snällare en den jag hade med Sebastian. Vi pratade lite osv. Jag går ner i vikt hela tiden istället för upp. Har gått ner 3,5 kg sedan vecka 7. Men det gör mig inget! Hoppas jag går ner några kg till innan jag börjar gå upp! :D ligger på 70 nu. Hade känts skönt o komma ner på 60 sträcket! 13/9 ska jag på fosterljud! :) 1/10 är det Rutin ultraljud! wohoo. Då ska jag kolla könet. :)


Sebastian tyckte det var så kul o börja på dagis igen. Väldigt korta dagar men det räcker gott o väl. Minns inte hur länge han skulle vara där idag, haha. Får ringa från mammas telefon o fråga. :P



Foglossning

Nu börjar jag få foglossning. Känns som att denna graviditeten kommer bli en plåååga. Kan inte sova om nätterna heller. Hoppas allt vänder och blir bra snart. Men hellre detta än illamående iallfall. Kan ta ALLT utom det!


Min dator är sönder nu med, så får ta en annan undertiden som jag fixar skiten.
Nu orkar jag nog inte skriva mer. Ska till Barnmorskan imorgon så jag skriver om det imorgon. Sebastians börjar dagis igen imon med. Idag var han hos doktorn, nu slipper han gå dit mer! :)

Frågestund!

Har inte så många läsare längre men ändå.:P
Kör på det.
Svarar på precis ALLA frågor helt ärligt. :)


Fortsätt fråga.





Frågor o svar:

Anna:
Tänker du ta reda på om det är en Tjej/Kille? Har du och Sebbe några namnförslag:). Hoppas ditt illa mående försvinner snart. Vill också passa på och skriva att jag tycker du verkar vara en Duktig Mamma som tar jättebra hand om din lille kille och ändå orkar med och skaffa en liten till det är ju mycket att ta hand om som ensamstående.Kram


Svar: Ja det tänker jag faktiskt göra. :D har inte fått någon tid till rul än men det blir väl i slutet av sep/början av okt. :) Tror att det är en kille till men det hade ju vart kul med en flicka och en pojke. Men jag blir glad bara barnet är friskt. Illamåendet börjar försvinna men nu har jag fått foglossning! Oturen förföljer mig, men det är värt det! Tack så mycket, det blir säkert rätt tufft i början men ALLT går! Kramkram

Juste namn med.
Om det blir en tjej har jag funderat på Nora, Linnea jag gillar alva men har en jag känner som har en dotter som heter så. så det känns fel. Gillar Elva, Lily,Leia. Det är så lätt o hitta tjejnamn, svårare med pojknamnen.

Om det blir en pojke så blir det Phineas (finias) eller Alexander, Maximilian tycker jag också om. :)




Guess who! =):
Knulla med skydd?
Då är det ju för fan ingen action...
Då kan man ju lika gärna som sagt tidigare framföra analknull. Dessutom så i Sverige är det faktiskt lagligt att ha sex. Man behöver inte inseminera sig. Här i Sverige. Insemination görs ofta av kvinnor som inte är intresserade utav att ha någon far till sitt barn. Vilket kan låta mer hemsk.
Känn själv. Som bästa mamma, låter man väl hellre att "fadern" far illa än sitt älskade barn?
Nu var ju inte detta heller tänkt att Wickan skulle bli gravid så hade Wickan nu velat ha barn så ja, då¨hade hon väl kunnat skaffa sig en ordentlig kille. Det finns ju inte bara två stycken?
Jävla snack! Knip käft. Inseminera dig en ny hjärna med lite empati i....
Svar: Hahahaa-haha-haa Garvar ihjäl mig. Skaa vi gifta oss o skaffa fler barn?
15 Augusti, 21:20







Anonym:
Tycker inte du att båda 2 ska vara med på att behålla barnet?

Diskutera? vad ska man diskutera?
Alla människor får ha åsikter men man behöver INTE uttrycka sig om om dem. Lika bra.
Jag menar vad ska man diskutera, du har ju redan ett barn, skaffa hundra till.. Det är lika bra. Nog för att snubben bör veta att han måste ge dig cash va för barnet. Mer smink till brudarna för pengarna. Dessutom varför ska man diskutera sittandes, när man kan ligga eller stå eller framföra analtsamlag? Äsch. Ät bajs. Wickan ska ha barn.. Det är bara till att acceptera! Bananskal!

Tack för mig!
/ Soffan är vit




Svar: Haha. ägande








15 Augusti, 11:55
anonym:
Hej!

Är det inte bättre att inciminera sig istället för att förstöra livet för sådana som inte vill ha barn?




Svar: Man är två om att göra ett barn. tjohej. Vill man inte ha barn kan man använda kondom också. Varför inciminera sig när det är gratis o knulla? :D
15 Augusti, 11:11








Anonym:
Tycker inte du att båda 2 ska vara med på att behålla barnet? alltså sitta ner o diskutera om man ska behålla det elr ej ????



Svar: Klart man ska diskutera saken. Men om båda vill två olika saker, och man inte kan enas om någonting hur mycket man en pratar om det, vad ska man göra då? Ska jag tabort det bara för att han vill det? Eller? Vad är rätt o vad är fel? Det är ju 50/50 i ett sånt läge och klart att jag går på vad jag känner då. Vill jag inte ta bort det ska jag inte tvinga mig själv till det. I slutet är det ju min kropp och mitt val. Man är två om att GÖRA ett barn redan från början.


Nicole:
I huvudet på en 19 årig mamma : den sista

Om wictoria vill behålla och pappan inte vill så är det ju inget gemensamt beslut?
ett gemensamt beslut är ifall båda är med på en sak, inte två olika saker
13 Augusti, 20:00




Anonym
va andra barnet planerat?

och va sebbe det:)

Svar: Nej Ingen av graviditeterna var planerade. Men för mig spelar det ingen roll.



13 Augusti, 18:35
Sandy 21 om
Vad sa killen när du sa att du var gravid :)

Ger dig all lycka:)

//Sandy 21

Svar: Ja jag är ju inte tillsammans med pappan, långt ifrån.
Han blev inte glad.

Tack så mycket!:)



13 Augusti, 18:16
Anna om
Då måste jag få fråga Var finns den nya bebisens Pappa? Är han inte intresserad alls? Träffar lille Sebbe aldrig sin Pappa:) Hoppas allt blir bra med Brännskadan
Svar: Han är inte ett dugg intresserad. Han vill inte ens veta när den är född eller se den eller någonting. Han har helt tagit avstånd. Jag antar att han är hemma där han bor i lenhovda. haha

Jo sebbe träffar sin pappa, men det har varit problem med honom i och med att han inte sköter sina tider osv. Står lite om det i detta inlägget. : http://wictooria.blogg.se/2010/july/hos-mamma.html

tack :)

Vecka 12!

Åh vecka 12 nu då. :) Risken för missfall minskar, sköönt.
Har vart lite orolig de senaste dagarna, mitt illamående har nästan försvunnit helt och alla andra symptomer också. Men så ska man inte säga för då kommer det väl tillbax. :P Ganska skönt o kunna äta vad man vill o slippa må illa. Något som är helt olika mellan graviditeterna är molvärken, har inte haft någon värk alls knappt nu. Med sebbe var det lixom som riktigt mensverk hela tiden. Men det kanske är för att man redan har fött ett barn som man inte känner av smärtan. haha.

Nu ska vi till doktorn med Sebb. Hinner inte skriva mer, skriver sen.





14.30
Bara för att jag skrev att jag inte mått illa på hela veckan så har jag mått illa idag. Ska aldrig säga nått mer om illamående från o med nu. haha. Det gick bra på sjukhuset, tog saker i egna händer så det blev något gjort. Dom är alltid så sega där. Men ett av de bästa besöken någonsin. På måndag ska vi dit igen, sen dröjer de ett bra tag innan vi behöver åka dit igen.

Ikväll ska vi grilla hos mamma. :)

Magbilder vecka 11

Magen syns verkligen tidigare denna gången. Min mage synstes inte någonting i vecka 11 med Sebastian.


Ser så jävla kul ut tycker jag. Alla mina fina mammatattueringar där med.(Bristningar) Dom har iofs bleknat men det är ju som ärr efter dom.








Från vecka 18 med Sebastian


Sjukhuset

Det gick ganska bra på sjukhuset.
Han var som vanligt jätte jätte ledsen o rädd för att det skulle göra ont. Han fick 2 sup 2 gånger och det tycker han är så jobbigt. :(

Sen skulle vi försöka bada honom o få bort dom stora förbanden som sitter med klister. Han skrek o skrek, sen efter ett tag fick han lugnande. Då blev han helt groggy, han var helt borta. Svamlade och höll på o somna. Efter det gick det lite lättare. Han skrek fortfarande men dom tappar minnet av de medlet.

Sen kom en barndoktor o tog bort skinn och fixade lite. Magen är det sista gången de behöver ha förband, det kommer läka jätte fint utan ärr. Handen där emot kommer ta mycke längre tid och han kan få pigment förändring och bli lite stumm och få stramare hud där. Men dom sakerna går bort med tiden.

Han var rätt rolig efteråt när allt var klart. Han var verkligen som om han var full, han kunde absolut inte gå och han ÅT som ALDRIG förr. Nu mår han så bra så, har ätit hela dagen och lekt.







Anonym
om Godmorgon:
vad brände han sig på?


Svar: Han brände sig på spisen och fick varmt vatten på magen. Han skulle ha sina ägg som vi höll på o  koka. Som TUR var hade han tröja på sig och vattnet hade inte börjat koka riktigt. Värst var handen som han fick 3dje gradens brännskada på eftersom han la den på plattan. Magen fick han bara lite vatten på. Så han hade ändå tur. det kunde blivit 1000 gånger värre om vattnet hade kokat och han inte hade haft någon tröja på sig. Jag har ringt till hyresbostäder och fixat spiskydd.. Uppmanar alla med barn att SKAFFA SPISSKYDD. även om man har stenhård koll. jag kollade bort i 5 sekunder. Olyckan är framme fortare än vad man tror.

Godmorgon

Nu sitter jag o väntar på Sebbe. Vi ska snart åka till sjukhuset.
Då ska han sövas ner eftersom dom måste ta bort död hud som har har på brännsåren. :( Jätte läskigt men det måste ju göras om det ska läka fint. Hoppas att det går bra och att han inte blir för ledsen. Hatar när han gråter, alla andra gångerna vi har vart där har han gråtit hysteriskt. Nu saknar jag honom med. Inte träffat honom på en dag, haha.


Idag

Sebastian är hos farmor och farfar tills imorgon.
Så jag ska storstäda idag. Måste bara ta mig hem ifrån mamma, undrar hur jag ska ta mig här ifrån när det regnar så jävla mycket. Hoppas det blir uppehåll snart.

Mår hemskt illa, fyfan. Tabletterna hjälper INTE längre.
Har fått nya utskrivna, ska åka o ta ut dom när jag får mer pengar.

Nu ska jag klä på mig lite.








Detta fält måste fyllas i

Mår riktigt riktigt dåligt. Mår mycket dåligare denna graviditeten än vad jag gjorde med Sebastian. Hoppas verkligen att illamåendet går över snart. Men med Sebb mådde jag dåligt ända till vecka 16-17, så det blir väl värre nu med. Blir bättre om jag äter men man kan ju inte äta hela tiden. Tänker inte gå upp lika mycket som jag gjorde med sebastian heller! När jag blev gravid med honom vägde jag 75, nu väger jag 71. Så ska försöka vara försiktig med vad jag stoppar i mig. Inte kul o ha massa vikt o gå ner efteråt.

 


Sommar o sol? Regn o skit...

Vart har de fina vädret tagit vägen? Sebbe och jag har vart med mamma i flera dagar. Vi har vart lite på karl oskar annras har vi bara vart hemma.

 

Sebastian brände sig i tisdags, så vi har vart o flängt runt överallt. Linköpings brännskade enhet och nu går han på barndagvården, han får inte bada hemma pga infektionsrisk. Så då får vi åka dit o bada o lägga om bandagen. Så dit ska vi idag. Ska ta lite kort med mobilen o lägga upp på bloggen sen.

 

Nu snubblade han precis i sitt egna kiss, haha. Så nu sitter han här o lyssnar på musik medans jag skriver.

 


Trött..trött..tröött.

Halloj.
Idag har vi vart på stan med Sandra och henns barn.
Käkade lite och sen drog vi till linneaparken så barnen kunde leka av sig.

Nu ligger han utslagen på mammas soffa, måste snart väcka honom och gå hem. Han måste kunna somna ikväll för jag är riktigt trött, hade behövt sova middag. Utan det går jag verkligen under.

Har fått så jävla mycket finnar av graviditeten, minns att det var så med Sebastian med. Sjukt irriterande, känner sig väldigt äcklig. Måste gå och köpa något mot det imon. Kan inte ha de såhär, blir tokig.

Ja imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på mer, går väl hem till mamma och invaderar henne. Är det varmt ska sebbe få bada i sin lilla pool. :)

Helt slut

Har inte gjort något idag, men jag är helt slut. Hade kunnat lägga mig nu o sova för natten. Funderar på att göra det.

Har precis ätit scones, mummsigt. Sebastian sitter o gottar sig med det nu. Gick åt helvete med maten idag med, brände hela skiten. Irriterande..

Har inte fått vagnen såld , behöver verkligen få den såld.
Jag är så trött att jag inte kan skriva redigt, måste gå o lägga mig. Får skriva imon när jag är utvilad.