VECKA 30

Hej hej
Idag gick jag in i vecka 30! 10 veckor kvar nu. Läskigt.. Vi längtar så otroligt mycket, men samtidigt är det skönt att det är ett litet tag kvar!
VI hade NP i engelska med, det gick bra!
Har inte orkat blogga något idag, orkar igentligen inte nu heller.. ^^
Vi skulle ha tömt garaget idag, men hyresbostäder är ju så sega på att tömma conteinen, så vi får vänta till imorgon! Imorgon är det också sista tillfället för föräldragruppen.

Kommer kanske bilder på magen under veckan, tycker inte den växer så mycke så det är inte så roligt att ta kort. =D Men det kommer. Lägger normalt sätt upp mest bilder på min bilddagbok, så håll utkik där.
http://wictooria.bilddagboken.se/ 




Vecka 30

image256

Bebisens lungor och matsmältningssytem är nu nästan färdigutvecklade. Ökningen i längd kan komma att sakta av (bebisen är ungefär 40 cm lång nu), men den kommer att lägga på sig vikt ända fram till födseln.

Bebisen fortsätter att blinka och kan förmodligen se vad som händer inne i livmodern, till exempel skiftande ljusnivåer och rörliga ljuskällor. Om du håller en ficklampa mor magen, kan bebisen inte bara vända sig mot den, utan kanske till och med sträcker sig mot ljuset. En del forskare tror att det stimulerar bebisens synutveckling om du har magen "ute" i ljuset. Förvänta dig inte att bebisen ska ha perfekt syn när den föds, däremot - nyfödda ser bara på 20-30 centimeters avstånd. Normalseende barn når inte vad vi menar med perfekt syn förrän de är mellan sju och nio år gamla. Bebisen har nu ögonbryn och ögonfransar.



Så sött!

image257

Sööndaag

Seg söndag, har as ont i huvudet... Sov till 10, och sen sov jag från 11 till 13.30. Så trött! Massa saker jag måste göra idag, men hur fan ska man orka.?

Grillning med Nicole

Hej hej.
Idag ska vi grilla med Nicole, vi ska aldeles snart dra. =)
Jag har precis gjort mig klar, Pontus är inte klar än. Han är segare än mig.




image251


image252

image254

image255

Fredag.

Nu är det 1 år till jag fyller år ingen! Så segt. Men det är bara 81 dagar kvar tills lille bebbis kommer. Så nu får man längta efter det. Igår fick jag ett presentkort av Strellan, ett par jätte fina skor av Pontus, och den dära perfymen av Pontus mamma och pappa. Jag är så glaad. :)


image250

Dajm fångade sin första mus idag!
Han slängde den RAKT på mig när jag satt och åt tårta.
Jag blev livrädd och kröp bakom Pontus.
Vi fattade inte vad det var, (Dajm är nämligen värdens fegaste katt,
och de få gånger han går utanför trädgåden är häpnandsveckande!
 Och att han fånade en mus är helt chockerande!), så när vi såg att det
liknade en mus så trodde vi inte våra ögon!! Har lille Dajm fångat en mus?!
Duktig på att fånga låtsas möss är han, men detta var något nytt.
Vi gav honom massor med godis eftersom han inte
fick behålla musen. Men han var så nöjd ändå!

image249



17.40
Nu har jag precis varit och köpt godis, var så choklad sugen.
Imorgon ska vi åka till Nicole och grilla! =)





Bilder från igår!
24/4

image241

image242

image243

image244





Lite bilder på vagnen, vi var ute och test gick den idag. ;)
*Där ingen kunde se oss.*

image245

image246

FÖDELSEDAG!!!

Idag fyller jag 19 år! GRATTIS TILL MIG! =D
Ikväll ska vi grilla, det blir Mamma, jag, Pontus och Strellan! Det ska bli så mysigt och gott!
Åt självklart tårta till frukost! En STOOOOR jordgubbstårta har mamma bakat!
image227SMASKIGT!

Fick uppladdningsbara batterier och en GP-PowerBank(Uppladdningsmasking), och en Elvisp. =D Har två oöppnade paket från Pontus och hans mamma/pappa, ska få ett av strellan med. Känner mig så bortskämd! Fick ju så otroligt mycke på IKEA. Men man klagar ju inte!^^





Lite bilder från dagen kommer här! =)
Rästen får ni kolla på min Bilddagbok: http://wictooria.bilddagboken.se

Jag idag!
image228

image235

image236

image237

image238


Pontus i klassrummet, fular sig lite. Så söt ändå

image229


Vi var ute och åt på lunchen=)

image230


Underbar dag!

image231

image239

image240

image232


Min underbart söta DAIM, visst är han vacker ?=)

image233

image234

ÄLSKAR VÅREN

HOHO!
Vilket underbart väder det har varit idag! Hoppas det är lika fint imorgon, då är det ju min FÖDELSEDAG! Vi gick ner på stan efter nationella, jag hittade en snygg kortärmad tröja, somrig och fin. Ska ha den på skolavslutningen, sen köpte jag ett par leggings och en jättes skön BH. OCH 2 L jordgubbar till min tårta, de ni!! Längtar efter att få äta den imorgon! Blir lite grillning med nära och kära. Mamma, Pontus, Strellan och jag. =)  Tror att strellan kommer iallfall. Bebbis har varit lite tystlåten idag. =D Ska lägga mig i sängen nu o vila lite, är helt slut av värmen!




20.40
Gick o la mig efter förra inlägget och vaknade vid 18.00, det va så underbart skönt att sova. Nu har jag ätit och varit i duschen. Fan kan knappt raka mina ben eller någonting, magen är i vägen. Pontus får hjälpa mig ... >=/ Men nu ska jag göra mig klar o kolla på barnmorskorna


TISDAG, Föräldragrupp.

Hej hej.
Det har varit en slapp dag idag, hade idrott ( vilket jag inte får vara med på ), så jag satt bara och vilade(sov på en soffa). Sedan var det lunch. Föräldragruppen började vid 13.00 så vi kunde gå lite på stan sålänge. Försökte hitta något som man kan ha på sig på avslutningen,  men allt såg ut som tält. Jag är lite små deppig nu. Vill verkligen hitta något fint att ha på mig till avslutningen. Och folk säger att man kan ha tunikor och bla bla, men det går inte, för man måste ha i så stor stolek att man ser ut som ett tält! Och jag kan inte ha sånna klänningar som är med ''tubtops'' linnen liknande och tunna band, har för stora tuttar för det, ser otroligt fult ut!! Måste ha något som har liten kortärm och u-ringning/v-rigning. Och jag kan inte heller ha sånna pluffsiga modeller som har tubtopp som slutar direkt efter tuttarna och är pluffsiga nertill... Jag är så depprimerad.... Tur att jag har min Pontus som säger att jag är jätte fin. Vad skulle jag göra utan honom?

Skor hade jag iallafall inget problem o hitta, men som sagt... Klänningen kvar.. Får ut på lördag och kolla lite, måste även räkna med att jag kommer ha större mage vid skolavslutningen, så det inte blir för litet då. VARFÖR ska det vara så jobbigt att hitta något att ha på sig? Jag kan aldrig se lite fin ut. =( Men jag ska försöka sluta tänka på det, blir bara så nedstämd.. Om någon i samma vecka (eller om du bara samma magstorlek som jag har), och har hittat något snyggt som faktiskt går att ha på sig, medela gärna!

Föräldragruppen var bra, vi pratade om smärtlindring och komplicerade förlossningar. Jag har ganska stor oro för kejsarsnitt, så jag vill hälst inte tänka på det. Vill inte bli nersövd eller skuren, fy.. Så nu vill jag inte höra mer om det! =D Men iallfall, idag pratade vi tjejer lite mer med varandra. Vi delades i ni grupper, killarna för sig, och tjejerna för sig. Och så gick barnmorskan och kuratorn ut. Killarna satt bara helt knäpp tysta o sa inte ett ord till varandra. Så fega! Men för oss tjejer gick det bra. Vissa är lite blyga, men man kan ju inte tvinga någon att prata heller.


Nu ska jag fixa lite käk till mamma och mig, efter det ska jag nog ta lite kort och ladda ner låtar till mp3n.. Sen ska jag vila, hoppas jag iallfall! Om det blir av, brukar alltid säga att jag ska vila, men gör aldrig det. Barnen springer efter katterna där ute, dom vill klappa. Haha, säger åt dom att dom får klappa men att dom kommer fortsätta att springa iväg om dom inte går fram lungt. Men dom förstår inte det. Mina katter tror ju att dom vill busa. (Mina katter tycker om att leka datten). Så , då kommer katterna iallfall vara trötta ikväll, slipper man deras springande fram o tbx i lägenheten. =)

(Det blev visst lite långt!)

Tack Nicole för att du sa åt mig att det inte var tosdag idag.. Så jävla vaken är jag! =D
Det är väl tisdag?





21.16
Nu ska jag aldeles strax sova! Har precis spelat lite med Pontus på våra Twinks. ^^ Har tagit lite kort på min Tjocka sötis katt Ditte med.

image224

image225

image226 

Grodyngel

Hej hej.

Jag har varit lite seg på att blogga de senaste dagarna, har varit ganska upptagen och inte suttit så mycket vid datorn.
 

Lördag
I Lördags så var vi iallfall på IKEA, det blev massor av saker till bebisen och ett par innetofflor, plastmatta till datorplattsen och en vanlig matta till mig. Annars var det bara till bebisen. Under lördags eftermidagen soterade vi lite bebiskläder och la ner det i byrån som vi köpte. Kommer att komma upp kort på sakerna jag köpte, men just nu är min kamea sönder. Vi ska upp till siba och fixa den idag, hoppas på gud att jag får en splitter ny, annars så slänger jag den åt helvete rent ut sagt,  den har alltid krabbat. Så om jag får en ny kamera så säljer jag den och köper en annan kamera.


Söndag
Under söndagen så målade jag våra utemöbler, det var jobbigt.. Har stolarna kvar dock, ska ta en stol idag och en imorgon. ^^ Vi har fångat grodyngel också, eller små ägg rättare sagt. Men dom kommer att kläckas snart. Känner mig som ett litet barn igen. Men ibland måste man faktiskt få göra sånna barnsliga grejer. Det är faktiskt rätt kul att se hur dem utväcklas. Ska lägga upp kort på utväcklingen med, om nu någon tycker att det är intressant! ( Och jag vet att grodor är fridlysta. Men man får faktiskt ta hem ägg för att studera hur dom utväcklas. om man släpper ut dem när de har fått ben. Men man får bara ta i små mängder, en näve grodyngel ungefär. Tar man mindre så kan dom inte hålla värmen.) Om har gjort samma sak som mig och undrar vad dom äter så äter dom klegg o slemm från dammen där man tog dom, och så kan man ge dem vanlig fiskmat. =) Det har vi alltid gjort iallfall. Lite sånt äckligt från dammen och lite fiskamat! Det blir finfint!

Idag.
Nu sitter jag och jobbar lite med naturkunskapen, längtar till lunchen, då ska vi upp och fixa kameran. Jag kommer bli så sur om jag inte får en ny. Det är jag faktiskt värd, jag fyller ju år på torsdag! 19 ÅR blir jag då. Jag börjar känna mig gammal, om ett år är jag 20.. 20 ÅR! Jag önskar att jag var 10, det var så härligt att vara barn. Men nu ska jag själv få ett barn, så jag får ge honom/(möjligen henne) en härlig barndom istället. Jag är fortfarande lite skeptiskt mot att det verkligen är en kille, det är ju faktsikt inte 100% säkert. Fast jag har tänkt lite på de, vi har ju ärvt väldigt mycke pojkkläder från Annika. Men om det nu blir en tjej så har vi inte mycke kläder alls.. Vissa saker är ju ganska neutrala, som en tjej kan ha. Och alla kläder som jag själv köpt är ju neutrala. Får hoppas på att hon har några kläder kvar från Tuva om det skulle bli en tjej.



13.00
FYFAN VAD JAG ÄR GLAD!
Vi stack upp till siba nu på rasten, min gammla kamera görs inte längre. Så vi fick en annan dubbelt så bra kamera!! Den är så bra! Jag är verkligen super glad nu. Vilken bra födelsedag. OCH bilderna från minneskortet kunde läggas över nu, så jag slipper ta om korten på sakerna från IKEA. Har dock inte tagit kort på allt, blev för jobbigt. ^^ Blir nog massor med kort idag! Får jag bara dendära perfymen med så är min födelsedag fulländad! :D




17.07
Hej hej. Nu är jag hemma o allting. Är helt slut i kroppen. =( Är så glad över min kamera!
Jag har börjat få fett begär för kaffe!? Jag hatar kaffe, tycker det är äckligt.. Men nu så är det de ända jag kan tänka på. Får göra chokladbollar med extra mycke kaffe i så att jag ska hålla suget borta. :) Busigt..

Min kamera!

image217



20.08
Det är verkligen härligt ute, älskar våren. Har varit ute och tagit lite kort på grodynglen nu med. Det ligger uppe på min bilddagbok. Jag ska snart hoppa in i duschen, är lite irriterad på Pontus, han skulle ringa men har inte gjort det än.. Hm.. Imorgon är det föräldragrupp iallfall, det är skoj! =)



image219

image220

image221

image222

image223





Lägger upp bilderna på min bilddagbok
19/4 Har ni lite bilder på några av de saker vi köpte på IKEA. Mer kommer idag.
->
http://wictooria.bilddagboken.se/ <-



Vecka 29

image212

image213

image215

image216






Den här pefymen önskar jag mig, den luktar så friskt och somrigt!
Hoppas att jag kommer få den av Pontus mamma. =)
image209

Fredag

Hej hej.
Nu har jag äntligen fått en tid till vårdcentralen! Kl.10.00 skulle jag vara där, hoppas på gud att det inte är halsfluss. Jag vill inte äta en massa mediciner under graviditeten, känns inte bra. Men jag blir ju aldrig bättre i halsen så antagligen är det halsfluss. Har verkligen haft problem med att sova inatt. Har haft mensliknande smärtor i magen igen, som ilar rakt ner i benen. Vissa in mot ryggen, så irriterande...



Hoho..
Snart ska jag till vårdcentralen, och efter det måste jag åka till förlossningen. Ringde o frågade om mina sammandragningar, och dom tyckte jag skulle komma in så fort som möjligt.
Hoppas inte att det är något seriöst. =/




15.32
Hej hej! Nu är jag hemma, ingen halsfluss!! =) Är så glad över det. Känner mig redan bättre bara av att höra att jag inte har halsfluss.
Med magen var det bra också. Fick ligga med cgt i 1 timma, fast jag har konstiga sammandragningar. Så jag måste vila mig enu mera, hur man nu kan vila sig mer än vad jag gör? det vet jag inte riktigt. Och jag får inte göra några fysiska aktiviteter eller ha sex. ^^ Dom kollade med ultraljud och vaginalt ultraljud också, dom ville vara 100% säkra på att jag inte var något öppen eller ''uppmjukad'' något sånt.. Men allt var bra. Bebisen fick hicka med, det var väldigt roligt. Haha, hick hick. Min lilla sötnos, längtar så otroligt mycke efter honom nu, efter att ha legat o hört på honom i en hel timme. Han låg med huvudet ner iallfall, tittade åt höger. Längtar, Längtar, Längtar!


Torsdag

Torsdag idag redan, tiden går fort.
Självklart skulle det vara fullt på vårdcentralen idag, får vänta till imorgon. Lite tråkigt, om det är halsfluss så vill man ju gärna få pensilin så fort som möjligt. Så att man kan bli frisk. Men hur som hälst så ska jag till IKEA på lördag. Kommer kanske vara lite snuvig men jag har längtat så länge efter det! Nu orkar jag iallfall vara uppe och äta och sånt, jag älskar alvedon!<3






Saknar Pontus så hemskt mycket! Träffade honom senast i tisdags, inte alls länge sedan! Men jag saknar honom så att jag kan dö. <3 Längtar till imorgon, då jag får tärffa honom igen. =) Känner mig så löjlig som saknar han så mycket! Måste vara alla dessa hormoner. Är så glad att jag har honom, han är den bästa killen man kan ha. Okej....Han är inte helt perfekt...Men vem är det? ;)





Är Elvin ett fint namn?

SJUKLING!

Hej hej.
Idag är jag verkligen sjuk, har inte kunnat ta mig upp från sängen förrens nu.. :( Har haft sån feber och inga alvedon hade vi hemma! Så mamma var min räddare i nöden när hon kom hem med en hel karta alvedon! Ska till vårdcentralen imorgon och se om det är halsfluss.
 
Bebisen mår super bra, (verkar det som iallfall), sparkar o buffar runt! Han kanske har lite bastu där inne. Haha. =D

Neh, nu ska jag snart se på barnmorskorna och efter det ska jag sova igen.
Har sovit 10 timmar inatt och 6 timmar idag, och jag är fortfarande trött!!

Hoppas ni andra slipper undan dehär. =(!

BM och Föräldragrupp

Hej hej.
Idag var vi hos barnmorskan, allt var jätte bra. Vi mätte sf måttet för första gången, 28cm låg det på, över medelkurvan, men inom normalkurvan. Föräldragruppen var också bra, men det kunde varit roligare om man var helt frisk. Vi fick se förlossningsfilm och så gick vi igenom en normal förlossning. Men det var inget ''nytt'' man visste om allt hon sa, iallalfall jag. Jag och Pontus ska besöka förlossningen nu snart. Usch jag känner mig tung i huvudet. Måste vara hemma från skolan imorgon om jag inte är bättre.





18.22
Just nu är jag lite irriterad..Min barnmorska har både skrivit fel datum i min journal idag, OCH skrivit fel sf mått på fel vecka.. Är irriterad.. Hur fan lyckas man vara så klumpig??





20.11

Just nu är jag jätte ledsen.. =( Har fått feber och det känns som om någon har slagit mig i huvudet med en stekpanna. Har mensvärks liknande ont i magen med, som strålar ner i benen. Mår svin dåligtl.. Gonatt.


Måndag

Hej hej.
Idag är jag sjuk, har så himla ont i halsen. Förstår inte varför, har ingen feber eller snuva. Bara ont i halsen, hoppas att det försvinner imorgon. Vill inte vara sånhär på föräldragruppen, jag kan ju knappt prata! Låter som en kråka, haha.

Idag går jag in i vecka 28 iallfall, 91 dagar kvar och äntligen i sista trimestern. (3:dje trimestern) Bara tre små månader kvar! Hela april kommer nog att gå jätte fort. Har så mycket roligt som händer.
15/4 - Första träffen med föräldragruppen + Besök hos barnmorskan, mäta SF mått.
19/4 - IKEA!
22/4 - Föräldragrupp
24/4 - Födelsedag
29/4 - Föräldragrupp och VECKA 30 äntligen!




13.10
Nu har jag varit nere på stan med Pontus och käkat. Saknade han så hemskt mycket, även om det bara var 3 timmar sedan vi senast sågs. ^^ Han sov nämligen här. Men men, graviditeten har verkligen gjort så att jag inte kan vara utan honom i 5 min utan att jag börjar sakna honom. Det är iofs väldigt mysigt. =)

Igår kväll var jag ute och gick med Kim (gammal klasskompis), det var väldigt trevligt. När jag kom hem här så hade Strellan kommit hit. :) Det va jätte kul tyckte jag, behövde ju inte Pontus sitta här ensam medans jag var med Kim. Sen gick vi 3 ut och gick en runda, jag fick alltså gå 2 långa rundor! (DUKTIG) Snackades väääldigt mycke om en viss person som Strellan har på ''G''. ^^ Bus..

Nu ska jag iallfall hoppa in i duschen, platta håret, fixa till mina hemska naglar och sedan ska jag nog...SOVA någon timme.




16.04
Hoho, det ända som jag har hunnit göra på denna tiden är att sova! :) Så himla skönt. Men nu ska jag iallfall in i duschen. Halsen har blivit lite bättre under dagen, hoppas verkligen att jag iallfall kan prata imorgon! Pinsamt att bara sitta tyst på föräldragruppen. Haha..^^




17.21
Nu har jag tagit en lång dusch, det var så otroligt skönt! Älskar att duscha, jag är en dusch narkoman! Nu ska jag bara orka fixa håret också. Vill inte se hyfsad ut på föräldragruppen imorgon. Måste äta något med, magen kurrar!

Thilian:

http://ltkronoberg.webbisar.nu/extra/baby/?module_instance=1&search_string=thilian&action=baby_show&id=10214







Vecka 28
Varit otroligt stillsamt i magen de senaste 3 dagarna. :)¨
 Men inte helt sitlla.. som tur är!
Ligger och skaver mot höger revben gör du med.. AJ AJ bus unge!

image207

image208

Förlossningen närmar sig.

Den kanske inte är så nära, 3 månader kvar, men nu börjar jag faktsitk bli lite nervös över förlossningen. Men jag vet inte vad det är som gör mig nervös, är inte direkt rädd eller orolig över något. Förutom akut kejsarsnitt. Tror nog att det är mer pirrig längtan som gör att jag känner mig lite nervös, är så nyfiken på vem som finns där inne.

Jag har inga större förhoppningar på förlossningen, men om jag får välja så vill jag inte att det ska gå aldeles för fort. Tror inte att jag kommer hinna förstå vad som händer om det går på 2 timmar. Även om man har väntat i 40 veckor så är det nog ganska chockerande. Vill också att det ska finnas tid för EDA om jag känner att det behövs. Men som sagt, man kan ju aldrig planera sin förlossning. Största skräcken är iallfall akut kejsarsnitt, jag vill inte vara med om det.

Tror dock att jag kommer gå minst 14 dagar över tiden, eftersom min mamma gjorde det. Och att det kommer bli en normalt lång förlossning.

Pontus måste iallfall vara där från början till slut, utan honom klarar jag aaaaldrig av det.


Trädgårds arbete idag!

Idag har jag och Pontus räffsat mossa, jordat och sått gräs! Det var verkligen perfekt väder för det. Men nu är vi mätta och heelt slut. Men det är skönt att ha de gjort! Fast vi har ju baksidan kvar ^^, men det ska vi ta näst nästa helg. Nästa helg ska vi ju till IKEA. Blir födelsedagspresenter till mig, nästan bara saker till bebisen, så det är ju till Pontus också. Sen är det lite annat som jag vill ha till mitt rum. Ska iallfall bli skönt att få de sista viktiga köpt! =) Hade aldrig orkat åka till IKEA i vecka 35. Har det jobbigt som det är redan nu! Får verkligen ont i korsryggen av att gå mycket, är helt slut varje gång vi har varit på City Gross. Och nu ska vi gå inne på IKEA i några timmar. Kommer nog att dö, ska ha med mig två alvedon ifall jag får ont.

Ikväll ska jag antagligen gå ut och gå med en gammal klasskompis, om hon kommer ihåg det. ^^ Sen blir det nog lite spela!!

Nu ska jag vila lite.

Lördag

Hej hej. Igår var det jätte kul, allihopa (förutom jag) blev jätte fulla! Haha, Pontus har knappt sovit någonting inatt, så han ligger och sover nu istället, ganska tråkigt för mig.. Men jag ska ändå hoppa in i duschen snart.

Har verkligen inget att göra idag, är så utråkad!

ÄR I DESPERAT BEHOV AV ATT HITTA PÅ NÅGONTING!


FREDAG!

Hej hej. ÄNTLIGEN FREDAG, och äntligen hemma från skolan. Idag var jag på en kontroll på BVC, ringde dit och frågade om huvudvärken och tröttheten. Då tyckte dom att jag skulle komma in och ta lite prover. Det ända som var bra var glukosen och urinprovet, haha.. Järvärdet låg nere på 95 och pulsen eller blodtrycket eller vad man nu säger, var inte heller så bra. Skulle ta det lugnare, inte stressa och höja dosen på järntabletterna. Så får vi se om det har blivit någon förbättring på Tisdag när jag ska dit igen. Bebisen mådde jätte bra ialflall, ligger med huvudet neråt. Fast han kan ju fortfarande vända på sig. Ang huvudvärken så var det bara alvedon, och dom dagarna jag inte mår bra fick jag inte tvinga mig till skolan som jag brukar göra. Skärpning! ^^

Idag ska vi iallfall hem till Strellan, Emma är där också! Vi ska väl se på lite film och dom andra ska dricka lite öl. Måste nog sova lite innan vi ska käka, annars kommer jag inte orka vara uppe längre än till kl. 21 ikväll. Det vore ju mindre kul!

TORSDAG

Jag älskar torsdagarna, för då vet man att IMORGON är det fredag! :) Bebisen har sparkat ovanligt mycke idag. Jag undrar vekligen hur han ligger där inne. Hoppas att barnmorskan kan känna hur han ligger på tisdag. Vore kul att veta.

Längtar verkligen till föräldragruppen, lite nervöst faktsitk, men samtidigt spännande att se vad det är för folk.  Det är en till tjej här i växjö i min ålder som är gravid i nästan samma vecka som jag, som antagligen kommer att gå i den gruppen också. Och jag tycker verkligen INTE om henne! Hoppas inte hon är med i den, men antagligen är hon det eftersom det bara finns 1 föräldragrupp med endast unga. Och den förra föräldragruppen gick Nicole i, och den var folk som är i vecka 33-38 nu. Så den kunde hon inte gått i. Stör mig lite på det, men men.. Får väl stå ut med den hemska människan! =D

Onsdag. Graviditets vecka 27!

Hej hej.
Äntligen onsdag, då är det barnmorskorna på 1an! Men snart ska vi till skolan, mindre roligt. :) Idag ska Pontus sova här, min mamma ska iväg. Hatar att sova ensam hemma. Nu är den bara 6 dagar till föräldragruppen börjar! Äntligen! Har inte vairt hos barnmorskan på en månad heller, börjar kännas som evigheter.. Tiden går lite saktare nu än vad den gjort innan. Men men, det speedar väl upp snart! =) Tycker att det är ganska skönt att det är 3 månder kvar. Tycker det är mysigt att vara gravid. Men snart tycker jag väl inte det längre. =D

Nu ska jag kolla busstider och fixa håret, ser ut som svinto. Haha..





Här kommer lite bilder på magen. (V.27)

Fint att jag skulle vara blöt på tröjjan efter tandborstningen... >=|
image206

image204

image203




Måndag!

Hej hej!
Idag fick jag ett utrbrått i skolan,, blev sååå jävla förbannad.. haha, lite kul när man tänker på det efteråt.

Idag ska jag bara ta det lungt, förutom min promenad som jag ska gå ikväll. Jag är ganska så trött, längtar hem! Igår var vi med Nicole, Emma och Strellan, glodde på film och åt godis.



20.27
Hej hej, sitter här och pratar med bebisen i magen. Han sparkar o sparkar när jag pratar med honom, så mysigt. Det är härligt o vara gravid just nu när man känner bebisen så otroligt mycket, de ända negativa är attt jag har börjat få lite ont i svanken. Men det är skitsamma. =) Nu ska jag gå på promenad, har ätit för mycke gosaker idag!

Lördag

Hej hej!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska vi till City gross. Om jag orkar följa med, har sån hemskt magkatarr och molvärk i magen. Blir så irriterad.. Och måste fortfarade upp och kissa varannan timme om nätterna! Nu hoppar jag in i duschen.



Jajamensan, så slutar magkatarren och jag får ONT I HUVUDET istället. Så typiskt, men den kan man iallalfall dämpa med en alvedon. Men snart blir det City Gross iallfall, sen ikväll är det ju Bowling med Strellan, Nicole, Emma och Älskling(Pontus). :)

Fredag igen! Skönt!

Hej hej.
Idag har jag och Pontus bara slappat! Vi var nere på stan en runda med, köpte en söt body med matchande mössa, det var havla priset på Lindex. Nu sitter jag bara här och äter en choklad boll. Jag har faksitk bara gått upp 0.7 kg på två veckor, det är verkligen bra. Vill inte gå upp mer än 12 kg totalt. ;) Men det blir väl 20 kg!

Nu ska jag städa lite, vi ska ju ha fredagsmys ikväll.





image197

image198

Man ser min bröstvårta..Ojda...

image199

HAHA, kolla på pontus!

image200

image201

Torsdag

Hej hej. Idag hade vi matte och sen besökte vi Universitetet, det var så tråkigt, ointressant också. Blev helt trött och slapp efter alla dedära föreläsningarna!
Nu sitter jag och kollar lite i min almenacka! På lördag ska det bowlas igen, Nicole, jag, Pontus och Strellan. Kanske fler om några med vill hänga med.

Nu ska jag sätta mig i soffan o vila!




20.40
Nu har jag duschat, ätit och allt sånt. Har så hemskt ont precis under skulderbladen. Kan inte förstår varför!

Är lite smått irriterad.. >=/



20.47
IMORGON ska vi ta sovmorron kom jag på! Så nu blev jag helt plöttsligt jätte glad. =) Blev sugen på att kolla på sex and the city med,, men då finns risken att jag fasnar vid det och inte kommer i säng förren sent inatt! Nu när det är sovmorron måste jag verkligen försöka sova!

Inatt gick jag upp varannan timme för att kissa, mamma höll på att bli galen på mig. Haha, sen var det en k*t katt som sprang utanför och jamade och ville ragga på mina katter! Men lycka till lilla kisse, alla mina katter är kastrerade. Haha!

Onsdag

Idag är det häärligt vårregn i växjö, ganska så varmt och skönt. Räcker med en tjocktröja! Jag tror att lillen börjar få lite platts i magen, han rör sig lite mindre och vänder sig inte så ofta som han gjorde innan. =) Men han är fortfarande livlig och blir starkare för varje dag! Ikväll är det barnmorskorna igen, det är verkligen kul. Unga mödrar har börjat igen också!


Men men, nu ska jag plugga lite och sen ska vi gå till konsum. =)



Nu sitter jag här och är hungrig, vill ha mat! Måste vänta till mamma kommer hem.. Hon är alltid så seg. Snart börjar Unga mödrar och sen är det Sjukhuset, efter det blir de Barnmorskorna! 

Pontus köpte en jätte söt tjock tröjja med matchande byxor till bebisen idag. <3 Såå sött.
Älskar dig så mycket. <3

image196

1 APRIL! UNDERBART!

Hej hej.
Blogg.se har varit nere de senaste dagarna så man har inte kunnat skriva. Men nu är det äntligen uppe igen!

ÄNTLIGEN är det APRIL, nu kan våren komma på riktigt! Och nu är det bara 23 dagar tills jag fyller 19 år. Då blir det IKEA såklart! Ska köpa massor till lillen. Bara 55 skoldagar till och sen är det sommarlov, kan det bli bättre? Idag ska jag gå ut och ta kort på det fina vädret, ska samtidigt ta en låång runda!

Jag gick ju in i vecka 26 igår, han sparkar som ALDRIG förr. Han har verkligen fått in många full träffar mot blåsan och minst sagt ONDA sparkar mot revbenen. Magen börjar bli stor nu, och äntligen har jag större mage än Nicole! Haha, saknar henne nu när man aldrig får pratas vid. =( Men snart så kommer dom hem och då KANSKE hon är inne lite mer. Thilian som han ska heta, är ute från kuvösen nu. Längtar efter att få träffa honom igen.  

Nu ska jag gå och göra fruktsallad, så himla sugen på det. =)



31/3
Vecka 26
image192

image193



1/4
Vecka 26

image194

image195