'' Svenska katters diskussionsforum ''




http://www.kattforum.se/
, Det absolut hemskaste forum ni kan tänka er.
Här kan du inte komma och ställa vanliga frågor och förvänta dig trevliga normala svar..
Så länge du inte har en RASKATT, för då är allt accepterat. Men om du skulle råka ha en helt vanlig huskatt, som i mitt fall, kanske är dräktig. Då kommer hitler fram i varje liten människa på forumet. Det är helt brutalt!

Jag undrar vad det är för människor som sitter där bakom skärmarna och tror att dom är så jävla bra. Och att dom alltid har rätt och vet bäst. Enligt dessa människor ska huskatten typ dränkas och brännas. Som ohyra! Blir din huskatt dräktig, då ska hon kastreras, snarast möjligt. ''Jag tycker absolut att du ska ta henne till veterinär omgående och bedöma om det går att kastrera henne.'' Ta du din lilla birma eller vad du nu än har och gå och kastrera den istället. Jag blir så irriterad. Vaje gång jag skrivit i detta forumet, så kommer det sånt. Det är katt rasism.

Och dom menar på att man ska ta hand om alla hemlösa katter och kastrera alla huskatter som finns. När dom föds ska man gå och kastrera dom så fort det går, så att inte fler stackars huskatter måste födas.  Och dom tror att man inte fattar någonting. Det gör ju att man blir MER arg! Jag blir alltid lika arg av detta idiot forum! Aldrig mer ska jag lägga ett ända litet ord där!

Antingen är man uppfödare på raskatter, eller så är man INGEN.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback