stackas min älskade kille.

Stackars Sebastian. :( Den första alvedonen jag gav honom bet ingenting. Sen får man ju inte ge mer på 6 timmar. Så det var bara o vänta. Och så ledsen har jag aldrig sett honom. Som han grät! Fick ligga brevid honom jätte jätte länge. Han var så ledsen, hela tiden sa han, ''Mammaa, mammaa''. Var så nära på o gråta själv, men det kan man ju inte göra.

Denna alvedonen som han fick för 1h sen bet bättre, nu är han lite piggare. Men fortfarande väldigt gnällig o mammig. Fick i han lite mat också, kallops. Han har bara druckit välling hela dagen. 5 flaskor har han slukat! Och som han har klökts, heela tiden.. Tror han mår illa. Stackars älskling. Försöker få i honom mycket saft. Det går inte alls bra.Han har ''sovit'' mycket, fast inte fått någon riktig sömn. Han har bara gnytt o gnytt, mummlat o gråtit i sömnen.

Hela vägen från dalbo o tillbax sov han. Nu har han alvedon så det räckr o blir över.


Kommentarer
Postat av: susssi

Du tror inte det kan vara vattenkopporna?

2009-05-08 @ 20:48:51
Postat av: Frida

Ett tips är att man kan ge både alvedon och ipren. Fick tipset på barnakuten sist vi va där. Det är helt ofarligt att ge båda dem samtidigt eftersom de inte innehåller samma substanser. Ger en mycket bättre effekt.

2009-05-12 @ 12:54:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback