Svar

Postat av: ?

Varför väljer/tillåter man som mamma att låta sin POJK vara lucia????

Postat av: anonym

Luciakrona på grabben? Skämtar du?

 

 

Svar:

Om Sebastian säger att han vill vara Lucia. Varför ska han inte få vara Lucia då?

Det är väl inget konstigt med det. Han är 3 år gammal, vill han vara lucia och väljer det själv så ska han få vara det också.  Varför skulle jag INTE tillåta det?

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-12-22 @ 11:36:14
Postat av: Malin

Ja, varför skulle han inte få va lucia om han vill det?? För alla ni som inte har barn och kommenterar så obota korkat eller ni som har barn men inte har en aning om hur det går till på dagis om dagarna.. Både flickor OCH pojkar klär ut sig med klänningar kjolat och damskor. Då ifrågasätts det inte?? Eller föbjuder ni andra föräldrar den typen av utklädnader oxå. Om en flicka vill klä ut sig till spindelmannen är det i alla fall ingen som säger något??? ..eller??? I så fall vore ju det lika fel??



Usch vad jag känner mig irriterad nu!!!

Skärpnig!!!



Jag tycker att Wiktooria gjorde heeelt rätt!



Malin

2011-12-22 @ 11:45:13
Postat av: Nicole - 20 år och ensamstående mamma till Thilian 3,5 år

anade att detta kunde komma..!

hahaha varför i helvete kan inte en kille få vara en lucia!?



om en tjej vill vara pepparkaksgubbe och tomte är det ingen snack om saken, men så fort pojkar väljer "tjej" aktiga saker så blir det liv i luckan! hahaha omg!



helt rätt av dig att följa hans vilja, lucia tåget skulle inte bli roligt för honom om du tvingade på honom en tomte dräkt om han ville vara lucia!

2011-12-22 @ 13:02:21
URL: http://niicol3e.blogg.se/tillfallig
Postat av: ?

Klart man gör som man vill med sina barn! Men han är nog jävligt ensam om att vara lucia-pojk...hahaha!!

2011-12-22 @ 16:44:41
Postat av: Nicole - 20 år och ensamstående mamma till Thilian 3,5 år

? ; nej det är han nog inte, jag vet en del som velat vara det :)

2011-12-22 @ 17:55:44
URL: http://niicol3e.blogg.se/tillfallig
Postat av: Anna

Jag tycker att detta är så skrattretande... Varför ska folk lägga sig i andras uppfostran?

Vill barnen vara lucia, klä sig i rosa, ha klänning, leka med dockor, ha långt hår osv varför inte låta barnen få göra som de vill? Det är ju knappast så att de blir homosexuella utav den anledningen, som vissa verkar vara otroligt rädda för, och om de nu skulle bli det så är det väl klart att mamman älskar sitt barn oavsett vad?

Be strong, Wickan, det är bara DU som vet hur du ska uppfostra dina barn!

2011-12-23 @ 14:50:47
URL: http://sidenkalsonger.webblogg.se/
Postat av: Martina

Alla ni som håller på och som faktiskt har barn, fråga lärarna på er förskola om att få se läroplanen eller för den delen ladda ner den på skolverket, där står det klart och tydligt att pedagogerna ska låta barnen utforska och finna trygghet i sin identitet och vi ska samtidigt inte hämma deras vilja eller heller för den delen göra skillnad på pojkar och flickor. Hur fasen skulle det se ut om vi bara lät flickor leka med dockor och inte bilar för bilar räknas som en "kill"sak. Va fan tvätta bort eran jävla syn på att blått är för killar och rosa för tjejer. Om alla förskolor följer läroplanen så ska det inte finnas på förskolan längre så därför borde ni också tvätta bort det där. Stå på dig Wickan. Folk fattar bara inte att det är okej för barn att vara sig själva på förskolan. Jag har hört många historier som hänt på förskolor då jag läser till förskollärare och en av de var att en familj trodde att deras son var homosexuell bara för att han ville ha nagellack(han var 3 år) Detta är ju bara sebastians sätt att vara sig själv och vilja testa saker, det måste få upptäcka och det är bra att du inte hämmar det och säger emot=)

2011-12-24 @ 23:41:44
Postat av: Karin

Skulle det var något fel på att låta sin son vara lucia? Det var det löjligaste jag hört.



Vickan, du gjorde självklart helt rätt! Skrämmande att det finns folk där ute som ens funderar över att du borde ha hindrat honom...

2011-12-27 @ 10:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback