huuuuuuua!

Igår vad jag, Sebbe och mamma på IKEA. Sebbe fick lite småsaker, förvaring osv. Han har så mycket leksaker som jag inte får platts med o inte vet vart jag ska göra av. Men nu så!

Mådde riktigt illa igår, fick nya tabletter.. legrigan comp. Idag har dom fungerat mycket bättre. Så hoppas på större förbättring imorgon. Orkar inte med illamåendet. Mår TUSEN gånger värre denna gången än vad jag gjorde med Sebastian. miljoner trilljaader.Tror nästan det är en flicka eftersom jag mår så illa. Men det vet man aldrig. Velar lite på om jag ska kolla könet. Vet inte om jag kanske ska ha det till en överasikning. Ja idag är det iallfall vecka 13. Snart fosterljud, Längtar så mycket efter det. Vill veta att den lever nu. haha.

Nu håller jag på och lagar mat till oss, mamma med. Kyckling och pommes o grönsaker. Sebastian sover på soffan och mamma monterar ihop en stoor bokhylla som hon köpt.

Nu sk jag vagga mig in i köket, foglossningen blir bara värre. Kan inte sova om nätterna. :(

Vecka 13 med Sebastian, svullen. Är inge svullen nu tycker jag. Ser mer uppblåst ut nu, typ som om jag vore höggravid! Ne inte så kanske men typ vecka 25 iallfall. haha. Undrar hur stor jag blir denna gången. Längtar efter magen, men samtidigt är det skönt o slippa den. För sen lär jag klaga!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte berätta lite vad foglossning innebär?

För oss ickebarnafödande cp-störda kavlingsbakade brödkärringar...

2010-08-20 @ 22:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback