Måndag

Hej hej.
Idag är jag sjuk, har så himla ont i halsen. Förstår inte varför, har ingen feber eller snuva. Bara ont i halsen, hoppas att det försvinner imorgon. Vill inte vara sånhär på föräldragruppen, jag kan ju knappt prata! Låter som en kråka, haha.

Idag går jag in i vecka 28 iallfall, 91 dagar kvar och äntligen i sista trimestern. (3:dje trimestern) Bara tre små månader kvar! Hela april kommer nog att gå jätte fort. Har så mycket roligt som händer.
15/4 - Första träffen med föräldragruppen + Besök hos barnmorskan, mäta SF mått.
19/4 - IKEA!
22/4 - Föräldragrupp
24/4 - Födelsedag
29/4 - Föräldragrupp och VECKA 30 äntligen!




13.10
Nu har jag varit nere på stan med Pontus och käkat. Saknade han så hemskt mycket, även om det bara var 3 timmar sedan vi senast sågs. ^^ Han sov nämligen här. Men men, graviditeten har verkligen gjort så att jag inte kan vara utan honom i 5 min utan att jag börjar sakna honom. Det är iofs väldigt mysigt. =)

Igår kväll var jag ute och gick med Kim (gammal klasskompis), det var väldigt trevligt. När jag kom hem här så hade Strellan kommit hit. :) Det va jätte kul tyckte jag, behövde ju inte Pontus sitta här ensam medans jag var med Kim. Sen gick vi 3 ut och gick en runda, jag fick alltså gå 2 långa rundor! (DUKTIG) Snackades väääldigt mycke om en viss person som Strellan har på ''G''. ^^ Bus..

Nu ska jag iallfall hoppa in i duschen, platta håret, fixa till mina hemska naglar och sedan ska jag nog...SOVA någon timme.




16.04
Hoho, det ända som jag har hunnit göra på denna tiden är att sova! :) Så himla skönt. Men nu ska jag iallfall in i duschen. Halsen har blivit lite bättre under dagen, hoppas verkligen att jag iallfall kan prata imorgon! Pinsamt att bara sitta tyst på föräldragruppen. Haha..^^




17.21
Nu har jag tagit en lång dusch, det var så otroligt skönt! Älskar att duscha, jag är en dusch narkoman! Nu ska jag bara orka fixa håret också. Vill inte se hyfsad ut på föräldragruppen imorgon. Måste äta något med, magen kurrar!

Thilian:

http://ltkronoberg.webbisar.nu/extra/baby/?module_instance=1&search_string=thilian&action=baby_show&id=10214







Vecka 28
Varit otroligt stillsamt i magen de senaste 3 dagarna. :)¨
 Men inte helt sitlla.. som tur är!
Ligger och skaver mot höger revben gör du med.. AJ AJ bus unge!

image207

image208

Kommentarer
Postat av: L

vill säja hej och gratta till bebis i magen... jag har också nedräkning nu... jag har 56 dagar kvar...
mvh L

2008-04-15 @ 18:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback