Söndag!

Hoho, jag är lite dålig på att skriva.. ^^ Men iallfall.. Igår kollade vi på melodifestivalen, RÄTT LÅT VANN! 

Känns som att bebisen trycker upp mot mina revben, obehagligt. Vet inte ritkgit hur jag ska sitta. haha. Han sparkar och är livilig som alltid. Pontus bara stör mig när jag skriver så jag glömmer bort vad jag ska srkiva. På tisdag ska jag till Barnmoskan igen, undra hur mycke jag har gått upp. Tror jag gått upp minst 5 kg. Men det är ju normalt så.

Jag är så himla törstig hela tiden, jobbigt! Nu störde Pontus mig igen så jag glömde vad jag skull srkiva!..... Irriterande... Jag är fett irriterad. ^^ Ska nog gå ut o ta lite kort idag, om jag orkar....



20.45
Nu har jag precis kommit hem från Annica, vi har firat Tuva! Hon är såå söt den ungen, helt otroligt. Hon kan gå nu också, så duktig. Jag är helt mätt, känns som att jag inte behöva äta på en vecka!
Sitter och försöker komma på vad mer jag vill ha i födelsedagspresent, så frustrerande när man inte kommer på någonting... Snart börjar Wallander iallfall, det ska jag se.. Orkar nog inte se hela, men jag ska iallfall kolla i början. Bebisen har var galen hela tiden när vi var där, och håller på fortfarande. haha.. Näe,, nu ska jag viila!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback