TV-SHOP!

Godmorgon!
Jag brukar verkligen gilla Tv-shops produkter, så nu har jag och Katta beställt en produkt som säger sig ska tabort bristningar. :) Så vi får väl se hur det går! Kommer att ta före och efter bilder! Rejene heter produkten, det är en lotion. :) Detta ska bli spännande.

http://www.tvshop.com/SE/products/10205/20918

Den ska vi iallfall gå och hämta på Ica idag! :)

Annars händer nog inte så mycket idag, vi ska skriva alla adresser osv på dop kuvären osv.



20.16
Halloj! Idag blev det att träffa Katta och det var trevligt! :) Just nu sitter jag här och undrar hur Zabine mår! :) Hoppas hon mår bra, hon har ju BF IDAG! :) Men antagligen går hon över. :( Hoppas inte för länge iallfall. Jag håller tummarna för henne nu, och jag är så nyfiken.  http://zabinewesterlund.blogg.se/ <---

Pontus sitter o leker med Sebastian i Babygymet!
Han älskar verkligen babygymet!

Imorgon ska jag ringa till Tina, Nicoles mamma, och prata med henne om hon kan hjälpa mig hitta en lägenhet i vislanda. Nu känner jag verkligen hur jag veerkligen MÅSTE flytta! Älskar denna lägenheten och jag älskar att bo i växjö här på hovshaga.. men nu får det vara nog. :)


På lördag ska jag och Pontus hem till Nicole och vara med på hennes fest. :) Känns lite jobbigt att lämna Sebastian, men man måste ju börja att försöka lämna bort honom. Men vi åker hem med 23.20 bussen samma kväll, så det blir ju inte lika jobbigt! :)
Och på Måndag ska vi gå på bio och fira 2 års dagen! :)



21.22
Nu har jag tagit en sköön dusch! :) Nu ska jag bara vänta på att Sebastian vill sova, sen ska jag också sova. Jag har haft ont i huvudet heela dagen. Förstår inte ritkigt varför.

Hoppas att det går över snart, hatar att gå och lägga mig med huvudvärk!

Kommentarer
Postat av: Linn

Jag pratade i sömnen till Jesper när du var gravid att jag hade lovat dig att jag skulle köpa en sån till dig :|. Men han sov också då så han kommer inte ihåg det,men jag gör för jag vaknade precis då.Lol...

2008-09-14 @ 14:15:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback