Sjukhuset

Det gick ganska bra på sjukhuset.
Han var som vanligt jätte jätte ledsen o rädd för att det skulle göra ont. Han fick 2 sup 2 gånger och det tycker han är så jobbigt. :(

Sen skulle vi försöka bada honom o få bort dom stora förbanden som sitter med klister. Han skrek o skrek, sen efter ett tag fick han lugnande. Då blev han helt groggy, han var helt borta. Svamlade och höll på o somna. Efter det gick det lite lättare. Han skrek fortfarande men dom tappar minnet av de medlet.

Sen kom en barndoktor o tog bort skinn och fixade lite. Magen är det sista gången de behöver ha förband, det kommer läka jätte fint utan ärr. Handen där emot kommer ta mycke längre tid och han kan få pigment förändring och bli lite stumm och få stramare hud där. Men dom sakerna går bort med tiden.

Han var rätt rolig efteråt när allt var klart. Han var verkligen som om han var full, han kunde absolut inte gå och han ÅT som ALDRIG förr. Nu mår han så bra så, har ätit hela dagen och lekt.







Anonym
om Godmorgon:
vad brände han sig på?


Svar: Han brände sig på spisen och fick varmt vatten på magen. Han skulle ha sina ägg som vi höll på o  koka. Som TUR var hade han tröja på sig och vattnet hade inte börjat koka riktigt. Värst var handen som han fick 3dje gradens brännskada på eftersom han la den på plattan. Magen fick han bara lite vatten på. Så han hade ändå tur. det kunde blivit 1000 gånger värre om vattnet hade kokat och han inte hade haft någon tröja på sig. Jag har ringt till hyresbostäder och fixat spiskydd.. Uppmanar alla med barn att SKAFFA SPISSKYDD. även om man har stenhård koll. jag kollade bort i 5 sekunder. Olyckan är framme fortare än vad man tror.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback