Svar till bella

bella om Onsdag idag,ag,ag..:
Hur överlever du ditt illamånde?
Jag är i vecka 9 och mått dåligt sen vecka 6 och jag vet snart inte hur jag ska handskas med illamåndet längre. jag spyr vareviga dag och mår inte alls bra! har testat lergigan comp som bm skrev ut funkar ju inte fan heller.
HUR står du ut? :O


Svar; Jag vet ärligt talat inte hur jag klarar de.
Det är nog just det jag INTE gör, jag står inte ut.
Mår så psyiskt dåligt av det att det inte går o beskriva.
Men man kan inget göra, jag tar lergigan 4 gånger om dagen, regelbundet. Och det hjälper till viss del ibland, när jag har tur. Man kan ta lergigan och prostafen(eller om det är primperan) samtidigt. Det kan ge bättre effekt för vissa.

Jag försöker o tänka på vad jag äter, äta SMÅ portioner är jätte viktigt. Får man i sig för mycket i magsäcken.. Ja.. då går de ju oftast åt helvete.. För mig fungerar fil och banan väldigt bra.

För tillfället så känner jag bara för o dö,
mitt illamående blir bara värre o värre ju längre in i graviditeten jag går.

Men du kanske har tur o slipper ditt illamåend efter vecka 16-17.(det brukar allid försvinna runt den veckan, hos normala människor. haha..)

Kommentarer
Postat av: bella

ja jag förstår att du mr psykiskt dåligt alltså.

Har en son och hade samma underbara illamånde med honom tills runt vecka 18 ungefär. men just nu så går de inte så fort jag bär honom eller anstränger mig så måste jag rusa till toa för och spy. känns som jag kommer gå under. men Lilleman är faktiskt väldig förstående känns de som. han vill gärna ligga i soffan och mysa och inte hittar på några större bus:) känns skönt iaf:)



Hoppas du blir bättre och att du kan få må bra snart.

2010-12-16 @ 10:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback