Freedag! <3

14.55
Nu är det fredag!! HELT UNDERBART! Har varit så underbart väder hela dagen, solen har skinit och himmlen har varit helt blå. Har precis släppt ut katternaIkväll ska vi äta god mat och mysa framför tvn! Snart så ska jag färga Pontus hår. Det ska bli jävligt kul. Mörkbrunt med ganska tocka ljusa slingor där fram! Jag är ju inte direkt ett proffs men jag ska göra så gott jag kan! Haha. Det jobbiga är bara att få slingorna bloonda och inte gula. Men vi har så mycke färg så vi ska göra två blekningar på varje slinga. Nu ska jag börja!



17:19
Nu har jag färgat håret på Pontus. :) Alla katterna har kommit in med, dom har haft så roligt ute! Pontus hår blev ganska bra faktiskt, får se hur det blir efter det tvättats! Man kanske får en chock. Undra vad Pontus mamma säger om detta. Hahah! Ska bli så jävla kul när hon får se honom.

        
Klicka så blir iblden större!


Det gick jätte bra hos barnmorskan förästen. Bebbens hjärtslag låg på 133 slag/min, mitt glukos var ganska högt, 7,7. Hoppas inte det går upp. Blodvärdet vad 119 så jag måste börja äta järntabletter. Ska ta det varannan dag! Annars var allt bra. Vi vägde mig inte, vilket jag är tacksam över! Vill inte veta vad jag väger just nu, haha!.

  Kicka så blir bilden större!



18.10
Nu är vi klara med Pontus hår, det belv så jävla snyggt! Inte för punkigt heller och den bruna blev inte för mörk! Skit nöjd nu. Snart får vi maaat, jag är så hungrig. Mamma har kommit hem i tid idag för en gångs skull. Nu blire o kolla på lite greys anatomy!



      Klicka så blir de större.

image132

Torsdag!

Idag har jag fan inte gjort något vettigt i skolan! Har fan inte gjort något vettigt på hela veckan. Imorgon ska jag till Barnmorskan igen! Hoppas jag inte har gått upp så mycke, blir ju lagom galen då. =D Men det ska bli kul iallfall, hoppas vi ska göra fosterljud igen, det är alltid lika trevligt. Nu ska jag nog se om katterna vill komma in, och sen ska jag.. Jag vet inte, funderar på att installera ett spel som heter Bioshock. Tror jag gör det! hej så länge!



16.30
Nuu har bebis vaknat, sparkar som tusan. Vill han ut redan? =O Hah, nej det tror jag inte! Min dator är helt seg, försöker installera det där spelet, men det blir någon error. Fattar ingenting? Jag är hungrig med men det finns inget att äta. =(

Onsdag?

Är det onsdag idag redan? Herregud, tiden går för fort! Ikväll är det Top Model, tycker det är skit roligt. Dom ska alltid börja tjabba. I morse kom Pontus hit, vi försov oss lite. Så det var ingen mening att gå till skolan, haha. Följde honom till bussen och sen gick jag hem. ;) Men det var iallfall trevligt, och vi gör ju inget vettint i skolan ändå! Men iallfall, imon ska jag dit!

Längtar till Pontus kommer hem, då ska han hjälpa mig med en Game Boy Advance Emulator. Skit roligt verkligen! Lite töntigt men roligt som satan. Ska självklart spela Pokémon! Haha! Hmm,, något lucktar kattpiss i lägenheten.. Måste spåra upp det! Pontus har klippt sig så vi ska färga hans hår i helgen, det ska bli så jäkla roligt! Undra vad jag ska hitta på nu? Jag ska nog måla lite!! =) Längtar till mamma kommer hem!

Förästen så kan jag ju fixa en Emulator själv. Ska nog göra det!


Tisdag

Nu sitter jag i skolan, jag är jätte täppt i nästan. SKIT JOBBIGT! IDAG SKA JAG FÄRGA HÅRET!! YEYY! Längtar så mycke! Jag och Pontus är vänner igen, vi tjatade lite o sen blev det bättre. Hehe. Så nu vet ni det också! =) Jag vet inte hur jag ska göra mitt hår, tror jag ska göra slingor i olika blonda nyanser. Jag är så sugen på att färga håret, det ska bli så kul! Om ni har något tips på hur jag ska göra så skriv en kommentar! Jag ska fräga mig vid 12. =)
<3Älskar min Pontus!



17.34
Hej hej. Nu är jag hemma! FYFAN VA NÖJD JAG ÄR MED HÅRET!! Vi färgade i en ton som var lik min naturliga och sedan gjorde vi ljusa slingor i överhåret. Så otroligt snyggt. Lovar att lägga in bilder så fort jag ärit klart! Lovar att lägga in bilder på mina mamma kläder och bebis magen idag med! Lillen har sparkat jätte mycke hela dagen, helt galen min lilla älskling.=)



19.05
Nu har jag tagit massor med kort. Gud va magen växer! Jag är hungrig igen, ska äta lite till. Haha! Och se på Sex and the city ska jag också göra nu!



Mitt hår! Så fint blev det! =)

image108

image109

image110

image111

image112

image113

image117

image114

image115

image116

image121

image120

image118

Måndag

Hej hå! Nu sitter jag i skolan. Fan har inte varit i skolan på två veckor! Alla IT 2or har prao nu, i 5 veckor framåt. Jag ska dock vara i skolan och plugga. Sitter i ett klassrum med alla som inte har någon prao. Känner mig helt utorkad! Så nu har jag varit o druckit! Haha, kan få sånna inpulser, att jag måste dricka jätte mycke. Nu ska jag försöka jobba med någonting. Tror det blir med boken i engelskan, måste verkligen komma igång.

Idag blir nog en lång tråkigt dag, dessa 5 veckor blir långa tråkiga veckor! 31/3 kommer alla tillbaka! Jaaha, får väl dra igång nu! Skriver mer sen.



Ville bara skriva att den andar IT2AN är helt jävla mogoliska. Dom är alla töntiga WoW nördar.



11.09
Nu är jag förbannad igen.... Ditt jävla fel... Orkar inte med dig.



12.13
 Nu har jag vait och käkat! Det var ungsbakad falukorv och potatismos! Det var jätte gott faktiskt. Åt massor med appelsiner med. Imorgon ska jag fräga mitt hår, har jag något o se fram emot i all skit! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det får lixom bli som det blir! Kan inte göra mer nu, tiden får avgöra.



14.14
Nu är jag hemma..Orkade inte vara i skolan mer. Vet inte vad jag ska hitta på nu.



17.08
Sitter och lyssnar lite på musik och väntar på att mamma ska komma hem. Jag är ganska trött faktistk! Har suttit och kollat på Sex and the city! Jag går in i vecka 21 idag förästen! Ska ta kort snart, har inget bättre för mig ändå!



Lilla syster - Nu har jag fått nog av dig


''Nu har jag fått nog av dig, du följer aldrig med mig, och du får aldrig mig att må bra.''

''När jag fick dig att se rött
så kunde jag leva på att låta dig skrika dig trött.
Men när du kommer ett steg närmare än vad du får,
så kommer allting bara sluta i öppna sår.
Som du får mig att blöda ur,
för du karvar och vrider din kniv som ett ur.
Och varje varv allt detta går runt i mig,
så känner jag att du måste ut ur mig''

Söndag

Hej hej. Idag har jag bara vaknat och ätit frukost. Jag är lite förbannad på Pontus mamma just nu.. Så trött på henne.. Men men. Nu ska jag nog klä på mig eller något. haha.



13.16
Nu har jag duschat, det var verkligen skönt.. Jag är så irriterad! Jag ska nog börja sy nu.. Kanske jag blir gladare. haha. =D



18.21
Nu har jag varit och köpt batteri till kameran, tänkte att jag skulle ta lite kort på kläderna. Är snart klar med min bebis filt också! Den blir så söt. ÅH, jag är så hemskt törstig! Känns som om jag skulle kunna dricka upp en hel sjö.

Pontus har åkt hem nu, han ska på kalas hos Annica. Axel fyller 3 år! Synd att jag inte fick följa med. Fick för Annica, men inte för Britt och då tyckte Annica att det var lika bra att jag inte följde med.  Mamma är så förbannad på Britt, hon vill ringa och skrika på henne men det är nog ingen bra idé. Fick inte följa med för att Lasse (Pontus pappa) ska dit. Och han har ju stora problem med att komma över dehär att jag och Pontus ska ha barn. Och då tror ju Britt att det kommer bli ett jävla liv. Fattar inte varför det skulle bli det. Kommer ju aldrig att få träffa Lasse ens, eftersom Britt inte vill det. Men då behöver dom ju inte träffa bebisen heller. Jag är verkligen förbannad just nu. Kan inte släppa detta. Pontus skiter som vanligt i vilket.



20.25
Nu är det spektakel i släckten!! Haha! Julia och mamma berättade för mig om Jörgen, Hampus och Sandra och så har detta spritts runt. Så nu är det ett jävla liv. Så jävla roligt, men men. Som Karin sa: ''Det spelar ju ingen roll hur sånt här kommer fram... om de hade levt ett normalt och vettigt liv så hade det inte funnits något att prata om.'' Klockrent helt enkelt. Skyll er själva era jävla idioter. =)

Hela denna dagen har bara varit massor med problem och annat tjaffs o gojja.. Haha. Så komiskt.



23.25
Usch.. Jag kan verkligen inte sova.. Allt har rasat ihop känns det som. .Allt som var så bra har lixom bara gått sönder. Jävla hormoner med, satans skit hormoner. Är verkligen trött på nästan alla! Den ända som verkligen förstår mig och verkligen är på samma sida som jag, och som VERKLIGEN alltid ställer upp för mig. Det är min mamma. Utan min mama hade jag aldrig orkat ta allt skit.

Lördag

Hoho!
Idag har mamma, Pontus och jag varit och stor handlat! Först gick vi till Lindex, mamma köpte lite Mamma kläder till mig! Är så jävla glad över det. Nu har jag äntligen ett par riktigt snygga mamma Jeans som jag kan ha under hela graviditeten. Fick två fina tröjor också. Det var rea så tröjorna tillsammans kostade 100 kr och byxorna 100 kr. Ett riktigt kap! Sen fick jag en jätte skön och stor flisjacka. Är så glad! Men nu så måste jag damsuga hela huset. Mindre kul.. Sedan ska jag städa i min garderob, och efter det så ska jag försöka börja på att sy. Har ju inte hunnit med det än!
Skriver mer sen. (Bilder på kläderna kommer med.)
Hej hej!



17.19

ÄNTLIGEN KLAR med damsugandet! Nu har jag bara min garderob kvar, ska ränsa den totalt. Allt jag inte kan ha längre eller tycker är fult ska UT! Ger bort allting till Julia (Min kusin vitamin). Men nu måste jag bara vila 5 minuter och dricka massor. Mamma är så glad för hon slipper städandet idag! Och Pontus sitter bara o spelar. Han har jätte ont i nacken. Nu kör jag igång igen tror jag!

Fredag. TRÖTT IDAG!

Hej hej! Igår och idag var vi hemma hos Pontus syster Annica, vi sov där. Jag hjälpte henne med en vägg målning och Pontus lekte med barnen. Barnen vaknade vid 7 så då var det bara till att gå upp. Men sen gick jag och la mig i 2 timmar. Annars hade jag nog svimmat av trötthet. Hah, men jag är fortfarande ganska trött! Jag fick massor med bebis kläder med! Och ett skydd till spjälsängen, en amningskudde och en mamma tröjja. Ska få lite fler mamma tröjjor, är verkligen glad över det. Har INGET att ha på mig, känns som att jag har samma kläder varje dag. Ska ta lite kort på det jag fått. Nu så ska jag försöka komma på vad vi ska ha för fredagsmys idag. Vet inte vad jag är sugen på. Pontus vill ha allt.
Längtar till let's dance, ska bli så kul o se vem som åker ut idag! Bara inte min favvis Karl Petter åker ut! Då slutar jag kolla. =D Men nu ska jag VILA, annars orkar jag inte se på hela let's dance.
Hur ska man orka ta hand om ett spädbarn om man blir såhär slut av två dagar med 3 barn? Haha. =D Nädå, det ska nog gå bra.  Nu går jag till soffan!

Onsdag

Hej hej.
Idag är jag helt död, HELT DÖD!! Har så ont i huvudet. Vet inte vad jag ska ta mig till. Ingen aning om vad jag ska hitta på idag heller. Blir väl bara att vila. Om jag orkar ska jag sy. Om huvudvärken går över. Sitter och äter lite av fruktsalladen som blev över, kanske behöver lite vitaminer. Blää.. trött.




16.36
Nu har jag börjat på med Baby filten, den blir 110x90, så ganska stor ändå. Lägg upp kort när den är klar! Nu har min huvudvärk försvunnit, krävdes 2 alvedon och 2 appelsiner! Nu måste jag börja med maten, mamma hinner inte laga något ikväll för hon ska på något möte i lokalen. Imon ska jag och Pontus till Annica, om hon inte har glömt bort det. Haha. Magen känns stor idag, satte på mig en helt vanlig t-shirt i storlek M och det stramas åt runt magen, så roligt!

Tisdag!

Hej hej!
Nu har jag vaknat och satt på mig lite kläder. Rebecca kommer hit idag, det ska bli så roligt! Har inte träffat henne på ett halv år tror jag! Måste komma på nått gott att laga ikväll. NU ÄR JAG HUNGRIG!! Men vi ska äta nere på stan så det är ingen mening att käka något. Bebisen har sparkat ovanligt mycke idag, känns som han lixom vänder sig där inne. Galning. =)

(klicka på den så blir den större)

<3 Älskling

Måndag

Hej hej!
Nu har jag vaknat, ätit en jätte god frukost med Pontus och tagit en skönt dusch. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir väl inget speciellt, men det blev ingen fruktsallad igår så vi ska äta det idag istället. Vi gjorde inget speciellt heller, vi kollade lite på King Kong. Idag går jag in i VECKA 20! Bara halva tiden kvar ungefär! Bilder på magen kommer under dagen, såklart! Kanske man skulle ut och röra på fläsket! Kan ju inte sitta här inne hela dagen. Måste verkligen hitta på något att göra, är så utråkad.  Kanske gå ner på stan?



15.14
Hoho, nu har vi ätit! Pontus tog nudlar och jag tog Pyttipanna med ägg! Det var så jätte gott. Har tvingat in honom i dsuchen nu! Vi ska sticka upp till samarkand snart., jag ska köpa lite tyg. Ska sy örngott och påslakan till spjälsäsngen och en mysig filt! Nu ska jag sminka mig.



19.13
Nu har vi varit hemma ett tag. Jag har gjort frukstsalladen nu, så det längtar jag efter nu! Köpte två jätte fina tyger! Ska börja på och sy imorgon. Det blir roligt! Pontus är ute och busar med barnen, haha han är för söt. Min lilla älskling sprakade till mig som satan innan idag. Kändes som att han boxade till mig. Haha.

Just nu sitter jag och garvar åt Nicoles pojkvän.
Vilken 20 åring sitter och säger:

''hoppas du får antingen missfall eller en efterbliven unge.. '' och sitter och kallar än för horunge? Det är ju pinsamt. Man vet inte om man ska tycka synd om Nicole eller ej, hon har ju själv valt en sån omogen och idiotisk pojkvän. Man skulle tro att han är 3, eller ja 8 kanske. Eftersom han faktistk kan skriva.

Det är ju tur att man inte är en sån som tar åt sig av sånt skit. Jag kan bara inte förstå hur man kan vara 20 ÅR och använda sådana ord överhuvudtaget. Speciellt till folk man inte känner. Fast iofs har han ju knarkat bort de få hjärnceller han har. Och vet ni vad? Jag tycker att han kan fortsätta knarka. För han är redan jävla så jävla blåst att det inte spelar någon roll längre. Det blir det bästa för alla! Peter du är P-I-N-S-A-M!

Nu ska jag nog ropa in min lilla älskling, se om han vill ha fruktsallad. =D



20.27

Nu har jag lagt in lite bilder på magen i datorn! Jag och Pontus har ätit fruktsallad nu, det var så gott! Är helt mätt.


23.19

Hej hej, nu sitter jag här och kollar på lite bilder på magen som jag tog precis när jag plusade. Helt otroligt vilken skillnad det är igentligen. Lägger in lite bilder på det. Hade inte så fin mage innan, men ändå. =D

image103


V 20
Lite tråkiga magbilder.

image99

image100

image101

image102

image104

image105


image106



Vecka 20

image97


Du har gått 133 fulla dagar av 280 (48%).
Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 0 fulla dagar(v19+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 13 jul 2008
Du har 147 dagar kvar till förlossning.



Vecka 20

Kroppen: Nu har halva graviditeten gått och det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna. På vissa börjar naveln sticka ut en aning.
På de rutinmässiga barnmorskebesöken brukar man göra en del undersökningar för att följa fosterutvecklingen och för att se några avvikelser i mammans hälsa. Vid vissa av besöken kontrollerar man vikten, blodtryck, blodvärdet, urinprov och blodsocker.

Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 cm långt och väger runt 250 g. Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna. På flickor formas vagina och äggstockarna innehåller vid den här tidpunkten över sex miljoner ägg, men reduceras till 300-400 ägg innan hon blir fruktbar. Pungen är fortfarande tom på pojkar

(Från vecka 19) Små ljusa hårstrån sk. lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.



Söndag

Jag är så trött! Har inget att göra idag heller. Ska bara sitta och måla hela dagen. Håller på med min Disney figurs tavla nu. Den tar nog ett tag att göra. Lite komplicerad faktistk. Men men.. nu ska jag nog duscha och sen fortsätta måla. Skriver mer sen. =D

15.35
Nu har jag precis kommit hem, vi har varit och handlat! Jag ska göra frukt sallad ikväll! Vi köpte massa olika frukter. Bananer, päron, äpple, melon, appelsin och kiwi. Det ska bli så gott! Nu ska jag börja måla igen. =D


Alla Hjärtans Dag



Alla Hjärtans Dag.
 -Kärlekens dag! Sitter här och funderar lite på denna speciella dag. Denna dagen är både bra och dålig, tänk alla som är ensama och inte har någon pojk/fickvän dom måste känna sig extra ensama idag. Fast igentligen så är ju Alla Hjärtans Dag för all kärlek, familjekärlek och vänskap. Det är viktigt att visa för vänner och familj att man älskar dom på Alla Hjärtans Dag, inte bara den man är tillsammans med. Bara ett litet kort eller en stor kram får än att må mycket bättre! Visst är det väl så?
image96


14:52
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, Pontus kommer nog en liten stund. Tror jag ska gå ut och gå en runda nu. Tråkigt att sitta här inne. Ska fortsätta måla min tavla sen.


17:36
Nu har Pontus varit här, vi har ätit tårta och gosat! Jag fick en jätte fin ros och en söt hjärt sak. Ska nog ta kort på det snart.  Känner mig lite tråkig idag! Ska nog sätta mig och glo på Sex And The City och dricka massa mjölk! Bebisen är så livig där inne, sprattlar runt och slår på mig. haha! Glad Alla Hjärtans Dag på er alla!

Onsdag.

Idag vaknade jag utan feber, men jag är fortfarande snorig. USCH! Pontus kom hit i morse, mysigt.

Jag har tänkt att dra ner på stan idag, ska köpa lite småsaker. Orkar faktiskt inte sitta hemma idag, måste ut! Ska försöka hitta en vår jacka med, som jag får platts i! Kan ju inte stänga min vinter jacka längre. Helt sjukt! Ska köpa något pojkit idag. Nått extra sött! Eller , jag vet inte. =) Inte slösa för mycke pengar.

Bilder kommer senare.
Nu ska vi sticka.


 15.37

Hoho! Nu har jag kommit hem från stan. Det var super mysigt! Jag har tagit massor kort och ätit Korvstroganoff också! Katterna springer som galningar utanför och försöker jaga fåglarna. Den kissen som lyckas fånga en fågel först ska få 100000 kattgodisar av mig. Det är så underbart väder ute tycker jag. Man blir så pigg och glad av det!

Jag köpte en jätte söt body på stan (stl 56), helt underbar. Var tvungen att ha den. Sedan köpte jag 3 st jätte söta trosor till mig! Extra nöjd med dem. Också köpte jag två pennslar, en mellan tunn och en lite tunnare. Köpte också VIT, SVART, BLÅ, RÖD, GUL  färg! Jätte bra, kan jag göra alla färger som finns bara av att blanda dom! Köpte också 3 st taveldukar 41x33 så dom är ganska stora. Så nu kan jag börja måla mina tavlor som jag ska ha över spjälsängen! Jätte kul! Ska bara välja motiv med.




Här kommer bilderna jag har tagit idag!
Kanske blir fler!

Daim och Målarfärgen och pennslarna.
Kolla in hans öga!

image78



Body stl 56!
Kunde inte låta bli

image79



Taveldukar!

image80


Coola trosor. ;)
Älskar den i mitten!

image81 


Ditte
Vadå lysande blå ögon? haha!

image82


Daim och Tolle
En fågel i trädet såklart!
image83



Tolle
Nu är han påväg upp för att fånga sig en fin fågel.

image86


Tolle
Jag tror jag attakerar Daim istället!

image87


Fin fågel.
Titta vilken bild jag fick till!

image84


Fågel
Denna bilden älskar jag, är så nöjd med den!

image85


Vacker himmel.
Titta man ser månen!

image88


Mitt hår
Tycker om det så mycke att jag ville ta ett kort.

image89



Mage
Vecka 19

image90


image91


image92



Mage uppifrån!
Så ser jag den typ!

image93


Fin bild tycker jag
image94












Måndag

Hej hej
Idag har jag målat en tavla till Annica, som hon ska ge till en tjej som fyller år! Jag är snart färdig med den! Ikväll ska jag nog bara kolla på tv. Finns inte så mycket att göra faktiskt. Imorgon ska jag försöka gå till skolan, om jag inte har feber. Nu ska jag äta något.




KLICKA PÅ BILDEN SÅ BLIR DEN STÖRRE.


Måndag, ULTRALJUD!

Idag är det ultraljud, 11.30. Jag är så nervös och glad på samma gång!
Måste försöka fixa till mig lite nu, ganska jobbigt när man är sjuk. =(
Men jag återkommer med bilder och alltihopa!
HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!



Åh herregud, vad underbart det var! ALLT var jätte bra, hon kunde inte se några fel. Jag är så lättad och lycklig. Det här var de underbarste jag gjort i hela mitt liv. OCH SÅ är väl alla nyfikna på vad det är för kön också? =D EN POJKE!! En underbar liten pojke! Han var så livlig! Snurrade runt och flaxade omkring. Jag blev framflyttad en dag med. Så jag är i vecka 19 nu!


Här är min lilla underbara älskling.
Så vacker!

Längre ner är bilder på magen!  v19


image70

image71 

image72


image73


image74



image75

image76

Söndag

Hoho.. jag är fortfarande jätte sjuk. Kommer inte kunna gå till skolan på hela veckan.
Men jag ska till ultraljudet imorgon iallafall. Längtar till det. Ska sova nu så det kan bli imorgon mycke fortare.


Sjuk!

hoho..
Jag har blivit sjuk, så himla jobbigt. Orkar knappt göra någonting.
Ska lägga mig och vila lite snart.. wäää.

Graviditets vecka 18, massor med bilder.


Hej hej.
Idag är jag sjuk, har åkt på någon förkylning. Jätte ont i halsen har jag med. Nu har jag iallafall tagit nya bilder på magen. Låg i sängen i morse och kollade på magen, tycker den såg så konstig ut att jag gick o hämtade kameran.





10.36
Nu ska jag gå och äta en jätte god frukost och dricka varmt te! Mmhh! Bra för halsen.




12.36
Just nu är jag lite sur, jag skulle lägga mig i badet. Och så var det en sak som jag hade glömt, så jag va tvungen o tömma badkaret! Och då så svämmade badrummet över, fick gå med moppen och torka vatten... Så blev det med min mysiga badstund! Måste ränsa avloppet.. Får ta en dusch istället, då svämmar det inte över iallafall.




Här kommer massor med bilde på bebismagen.
Graviditets VECKA 18
Tycker själv att min mage ser ganska knäpp ut, tänk på att jag försöker dra in magen med. Men någonstans under navlen blir inte effekten så stor. haha =D

-> Kommentera gärna! <-


image60


























Wierd?

image61


Framifrån

image62



Kulle.

image63



Mer kulle.

image64


Ser bara knäpp ut

image65



Daim ville vara med.

image67


Gosigt.

image68


Men sen blev han hög av alla blixtrar.
Stackarn!


image66


Här ska spjälsängen stå.
Ser så tomt ut!

image69

Vecka 18 , Bebisen bara växer & växer.

Kan inte förstår att jag redan är i vecka 18, snart är det bara halva tiden kvar. Och jag har bara 4 SMÅ DAGAR kvar till ultraljudet och imorgon är det uunderbara fredag. Nu börjar jag bli mer nervös över ultraljudet, men det är väl alla? Ultraljudet är ju fakskt till för att man ska kunna upptäcka eventuella fel. Men min bebis har inga fel.. hoppas jag.. WÄH. Ska inte tänka på det, allt är nog bra. Hoppas verkligen att dom kan se könet, det vore ju kul. Men man får inte hoppas för mycket på de heller. Man ju kan bli så besviken om dom inte ser nått.

Undra vad man ska hitta på i helgen? Har fakstiskt inget planerat, blir o sitta hemma.. Tråkigt. Vill gärna se I am ledgend eller vad den nu heter. Så det blir nog bio iallafall.

Här har vi bebisen i vecka 18. Åh snart får jag se dig älskling. <3


17.44
Nu är jag HELT säker på att jag känt bebisen sparka där inne! Har känt det så många gånger nu att det inte kan vara bubbel i magen. Känns lixom speciellt! Kände det nyss igen. Men.. som vanligt så hoppas jag inte för mycke på något. =D





 
V.18


 

http://se.babycenter.com/pregnancy/fetaldevelopment/18weeks/


 

image59

Onsdag

Hej hej.
Igår var jag helt slut så jag orkade inte skriva någonting. Men jag var iallafall och klippte mig igår. Det blev jätte bra, skönt att få lite kontroll på håret igen. Klippte mig hos frisörerna på Johnbauer. Dom ska ha någon slags färgvecka efter lovet och då ska jag vara hår modell. Kommer att få färga håret hur jag vill, HELT GRATIS. Det är ju verkligen skit bra.

Idag så börjar vi inte förren 12.15, om jag orkar gå! Funderar faktiskt på att jobba hemma, känner mig verkligen helt död. Har ändå sovit i 13 timmar. Jag ska nog iallfall gå och kroka gröt nu och släppa ut katterna. Dom bara bråkar och springer runt i cirklar.

17.46
Jag höll på att missa min tid med Jaenette idag, kom 10 minuter försent. Hade helt glömt bort att jag skulle till henne. Hm, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, funderar på att lägga mig i badet och kolla på tv rästen av kvällen.

Måndag

YEY! 1 vecka kvar till ultraljudet, jag längtar så mycket. Hoppas bara att jag inte blir bakåtflyttad. Då går tiden enu saktare. Imorgon går jag in i vecka 18, tiden går så fort.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, katterna är ute o springer i solen! Dom är så glada. Till och med Daim vågar vara ute. Funderar på att spela lite The Sims 2, det är ju alltid kul.. Måste bara äta lite mat först, är hungrig! Imorgon ska jag klippa mig hos frisörerna på min skola, (tror jag) eller så ska jag gå på drop-in hos någon annan salong. Måste verkligen klippa mig nu, färga mig med! Orkar inte se ut såhär i håret längre. Lite sugen på att göra blonda slingor faktiskt. Älskar att vara ljus i håret till sommaren. Så härligt! Ska ringa till en salong nu faktiskt, o se om det finns någon tid, är verkligen sugen på att klippa mig!! Jag är så glad idag!

Jag ska nog göra om min blogg med, har ju inte riktigt orkat ta tag i det!

Söndag

Hej hej!
Det har varit en jätte rolig helg. Jag och Pontus har varit hos Annica, jag har målat och han har lekt med Alxel och Aron. Tuva har blivit så stor, hon blir bara sötare och sötare. Väggmålningen blev verkligen jätte bra, trodde inte att det skulle bli så bra. Det blev en målning av Nicke nyfiken. Sen på tisdag ska jag börja skissa upp en till Nicke nyfiken på andra sidan väggen. Jag är ganska slut i armarna men det var så värt det. Hur skönt som hälst att slippa sitta här hemma och dega. Tycker Pontus med, även om han är dö trött efter att ha lekt med barnen två dagar i rad.

Annica har klagat på att jag svär mycke i bloggen. Jag ska inte svära något mer nu. Men ibland blir jag faktiskt arg.. Men inget mer svärande.. Ska försöka lägga upp en bild på väggmålingen så fort jag kan.

Men jag ritade av denna bilden, där han flyger iväg med ballongerna.

image58

Fredag

Åhh, äntligen fredag! Idag ska mamma göra kebab, så gott!
Det gick jätte bra hos barnmorskan, hjärtat lät bra. 140 låg det på nu.
Nu får man längta lite till ultraljudet.