Seg lördag

Hoho..
Idag är en sån dag som man inte har NÅGOT att göra.. Och vädret är hemskt.. Vad ska jag hitta på?? =| Känner mig så himla trött med. Finns ingen rolig o prata med nu när Nicole är på bb i 9 veckor. Snart är det skola igen iallfall, då kanske tiden går lite fortare. Ska nog sätta mig o plugga,, eller sova. =)

Fredag, till BB och shoppa på stan!

Hej hej. Nu har jag precis kommit ur duschen! Snart ska vi ner på stan o shoppa lite, eftersom det inte blev av igår! Haha, vi ska köpa något till Nicole med. Hon funderar på o döpa pojken till TIllian, så himla sött tycker jag! Neh, nu ska jag börja göra mig iordning.

IKVÄLL ÄR DET FINAL I LET'S DANCE! Go go mat Tina!!


Pontus är stramig BTW!



13.58
Nu är jag äntligen klar! Tog lite bilder också.



18.54
Nu är vi hemma igen! Jag köpte 2 bodysar och en tröjja med ett par medföljande byxor. Till Nicole o bebben köpte vi en body och ett par matchande byxor och ett par jätte mjuka fina strumpor. Hur fint som hälst. Hon mådde bra idag också, och bebisen med. Hon fick hålla honom för första gången idag.

Det kom in en bebis i besöks rummet som började skrika jätte mycket, då började min bebis i magen sparka o boxas som en galnign! Haha, jätte roligt var det iallfall. =) Nu längtar vi så otroligt mycke efter dig. <3 Hoppas att du har det bra där inne, och inte känner för att komma ut på iallafall 13-15 veckor. =D

Det som hände igår var iallfall helt fantastiskt, det är något som man ALDRIG i sitt liv kommer att glömma.



Detta köpte jag till bebis.

image191


image190


Innan stan!

image186

image188

image187

image189

27/3-08

13.30 - 14.00
Idag har det varit en väldigt anorlunda dag! Det började med att jag, Pontus och Nicole skulle upp till samarkand. När vi träffade henne så klagade hon lite över värk i magen o ryggen. Hon gick o ojjade sig och hade ganska ont!

14.15 - 15.15
Sedan gick vi ner till baby and kids, där fick hon två alvedon. Sedan gick vi vidare till City Gross, nu hade hon börjat få mer ont! Jag insisterade på att vi skuller ringa till förlossningen, så vi gjorde det när vi kom till City Gross. Dom sa att om det blev värre så skulle vi åka in. Men jag tror inte ritkigt att dom uppfattade hur ont hon hade. Hur som hälst så kunde hon knappt stå för hon hade så ont! Vi ringde hennes mamma och pappa, hon bestämde sig för att åka hem o vila. Men det dröjde ca 30 min tills hennes pappa kunde komma så hon åkte ner med oss till stan..

15.30 - 15.45
 I bussen så började jag klocka hennes värkar, då höll dom sig i 50 sek - 1 Min. Och det var 2-3 minuters mellanrum. Då fattade jag att det verkligen var på gång, vi ringde hennes mamma och sedan ringde jag till förlossningen och sa att vi var på gång in! Dom kom ihåg oss från innan.

15.45 - 16.00 
Vi kom in i Entrén och då började hon verkligen få ont! Hon gick på toa och kissade, och då kom det blod. Några sekunder efter det så kände hon tyck neråt. Då fick ju jag panik, försökte så fort som det bara gick få in henne i hissen till förlossningen.

16.00 - 16.10
När vi var uppe och nästan var inne så kände hon att hon behövde trycka, så jag KUTADE in på förlossningen o ropade att hon en tjej här skulle föda. Dom började snabbt leta efter ett rum och vi fick komma in där. 

16.15
När hon hade lagt sig i sängen så började dom undersöka henne och hon var öppen 10 cm, hon hade börjat få krystvärkar. Vattnet gick nån minut där efter. Och efter 3 krystningar så var Han ute! En liten kille på 44 cm och vägde 1835 g. det tog ungefär 5 minuter.

GRATTIS GUMMAN DU VAR SÅ DUKTIGT!!!

Mamma och Bebis mår JÄTTE bra! =)

Onsdag

Nu har jag vaknat, ätit frukost, städat överallt i hela lägenheten och snart ska jag gå ut och gå!  Jag är heelt slut så jag måste vila mig lite.  Pontus har hjälpt till o städa jätte mycket.
 
Det är så himla fint väder idag, tänk om det hade varit lite fler +grader bara. Då hade det kännts som riktig vår!

Det går jätte bra för mig att inte äta något godis eller dricka läsk också! Ska forstätta med det. Jag ska börja äta mina järntabletter på kvällarna istället för på morgonen, då kanske jag slipper ha sånhär hemsk magkatarr.

Nu ska jag fixa mig lite. ^^




23.53

Nu är jag helt slut! Allt städande o handlande o mat lagande o diskande. Hur stort disk berg kan två personer göra? Jag har precis tagit mig en dusch, det va så skönt! Imorgon blire till stormarknaden med Nicole, Pontus ska förlja med denna gången. Han tyckte det var tråkigt o sitta hemma 5 timmar helt själv. Men nu ska vi sova, lite o fixa imorgon innan vi ska sticka.

Godnatt! =)

Tisdag

Nu har jag vaknat o ätit frukost. Blir kanske stan med Nicole. Fyfan vilken magkatarr jag har, ska försöka få i mig lite gaviskon eller vad det heter. Katterna springer ute i snön, fattar inte att dom tycker om det!



11.09
Just nu sitter jag o busar med bebben, han ligger o spakar, petar lite på honom så sparkar han hårdare tillbaka. Så roligt, hela magen guppar. :) Pontus ska ut i snön o vara med grannarna. Jag ska börja göra mig iordning.



19.19
Nu har jag varit i stan med Nicole i 5 timmar. Haha. Jag är heelt död nu! Men vi hade roligt iallfall :D Självklart skulle idiot Peter ringa o tjabba med Nicole som vanligt. Man blir ju bara så trött på honom. Nu ska jag vila, kolla på sjukhuset och äta mat! Sen ska jag lägga mig i ett varmt bad eller duscha.



Vecka 25

image182

image184

image185

Måndag Vecka 25!

Hej hej.
Idag är det ny vecka igen! Såg på Djävulen bär Prada idag, den var helt OK! Hade tänkt gå en runda snart, har precis tagit lite kort på magen. Tycker att den har krympt utåt men blivit mer uppåt. Haha, jag är knäpp. Känns som att han ligger och skaver mot revbenen med! Jävligt jobbigt. Han sparkade mig nyss hårt som fan på höger revben, jäkla kickboxare. Imorgon blir det stan med Nicole iallafall, slipper man sitta hemma o ha det tråkigt. Ikväll är det sjukhuset och Wallander, det ska jag se!  






Vecka 25.
Titta va magen ser liten ut!
image176

image179

image181


Bowling Lördag!

Hej hej! Nu har jag och Pontus precis kommit hem från bowlingen med Nicole och Emma. DET VAR SKIT KUL! Alla som inte hängde med missade verkligen något. Det var så roligt o känna på Nicoles mage, man kände hela bebben. Hehe! Hon kände min lille sparka och Emma med. Det måste göras om snart igen! Nu ska vi äta lite tårta faktiskt, sedan ska vi sova. Bilder på bowlingen kommer, men inte idag. ^^ Möjligen att Nicole lägger upp bilder när hon kommer hem. Http://Niicol3e.blogg.se

HJÄLP MIG VÄLJA SKÖTVÄSKA! SNÄLLA!

Hej hej allihopa.
Jag försöker välja vilken färg jag ska ha på min skötväska!
Våran vagn ser ut såhär.
Förutom att vi har helsvart chassi och hjul med ekrar.
Då är frågan, vilken Skötväska ska jag välja? En helsvart eller en Mörkröd (samma färg som vagnen, ser bara lite ljusare ut på bilden).
Kanske blir för mycke rött med den mörkröda?
Hjälp mig snälla.

image166

1.
image171

2.

image172


Freedag

Jag älskar fredagar, man kan inte vara ledsen på en fredag. Heelt omöjligt. Imorgon blire bowling och ikväll blire tårta och Let's dance! Nicole är envis med mig! Fy på dig Nicole. =D Haha. Nu ska jag nog gå ut o gå en runda och sen hoppa ner i baadet. Har ätit massor med godis idag. FY på mig!




Haha nu har jag och Pontus varit ute, han åkte lite pulka. HAHAAH FICK AS ROLIGA BILDER!

Han är för söt. Nu är det snart mat iallfall, jag dör av hunger. Ska inte äta mer godis idag, räcker med tårtan som vi ska äta ikväll.

image173


image174


image175

Torsdag!

Hej hej!
Sitter här i skolan och lyssnar på musik! Snart börjar lovet, äntligen. Hem o bara ta det lungt! Fast jag måste städa när jag kommer hem. Jag längtar till vi ska till ikea. Det ska bli så roligt! Vi fick en jätte söt påsk present av Pontus mamma! En liten leksak som man hänger i barnvagnen. :) Längtar till man kan ut o gå med barnvagnen. Min fina röda barnvagn! ( Fast vi har andra hjul och sånt. ^^ Och annat chassi! ) Och nu har vi en jätte söt barnvagns leksak. Han sparkar som en galning nu, jag spelar hiphop för honom. Han verkar gilla det alltså!



image166



14.41
Nu ska vi snart åka till City Gross och påskhandla! Det blir nog en helt del godis, men jag får försöka att inte äta. Haha.. satan.. FÅr köpa lite frukt o stoppa i påskägget!



Nu har vi varit och handlat, det blev MASSOR med Påskgodis, i ett väldigt stort påskägg! Bilder kommer på det. ^^
Just nu så försöker jag fixa min dator, har fått något kontigt virus tror jag. ;/





Tog lite bilder på magen i morse!
v24

image167

image168

image169

image170

Onsdag!

Nu är jag äntligen klar med min blogg! Har hållt på med den i skolan idag. ^^ Nu sitter jag bara o slappar, är vädligt hungrig. Jag SKA ta bilder på magen idag! Måste orka det! Från och med idag ska jag bara äta godis en gång i veckan. Vill inte gå upp mer än nödvändigt. Nu ska jag gå ut o kolla vad katterna har tagit vägen!



19.31
Hej hej.
Nu har jag precis ätit mat, MASSOR med brockoli åt jag. Måste försöka få upp järnvärdet. Har tagit kort på magen med. Dom kommer in på bloggen snart!




Om det är någon som känner sig sugen på o hänga med på bowling På Lördag kväll,
skriv till mig på msn!



 Vecka 24

image161

image162

image163

image164 

DITTE!
Pucko katt!

image165

GÖRA OM BLOGGEN

NU KOMMER JAG ATT GÖRA OM MIN BLOGG.
SÅ DÄRFÖR KANSKE DEN SER LITE KNÄPP UT FRÅN O TILL!

Till Barnmorskan idag!

Hej hej.
Idag ska jag till barnmorskan, vid 16.00. Jag ska ha en ny barnmorska idag, min andra måste jobba extra på ungmot. men jag har träffat denna innan och hon är snäll. Jag är jätte hungrig, ska gå till konsum nu.



Det gick jätte bra hos barnmorskan, vi tog blodprov och lyssnade på bebisen.Jag har gått upp 8 kg totalt. Ajaj.. Inget mer godis för mig iallfall. Blir morötter och vatten!

Bortsprungen svartvit kattunge

Hej hej.
Ikväll under min promenad så hittade jag en bortsprungen kattunge. Sprang runt o plingade på dörrar och försökte hitta ägaren. Men hittade istället en jätte snäll familj som kunde ha katten under natten, tills dom fått tag på djurensvänner. Hatar när sånna små katter ska komma hemifrån. Jag ska ringa dom ikväll o se hur det har gått.

Känner någon av er igen katten?
ISF kan ni ringa till mig
Det är en hona, precis kastrerad.

0737102969
0470-62702

image160


Måndag


Hej hej!

Idag går jag över till vecka 24! Tiden gå fort. Har haft mardrömmar inatt.. Skit läskigt.. Imon ska jag till barnmorskan med.. Pontus och jag ska ta sovmorron också. Så jävla skönt. Nu ska jag designa Nicoles blogg.^^



19.09
Nu har jag precis gjort klart Nicoles blogg! VISST BLEV DEN SNYGG?! http://Niicol3e.blogg.se Jag är så nöjd! Imorgon ska jag göra om min med! Ska aldeles strax ta kort på magen, ska gå ut och gå en liten runda sen. Måste få frisk luft och röra på mig. Sitter aldeles för mycke stilla. Ska göra ett sånt inlägg som nicole har, där man kan ställa frågor. Nu ska jag äta upp min apelsin!

Söndag!

Hoho, jag är lite dålig på att skriva.. ^^ Men iallfall.. Igår kollade vi på melodifestivalen, RÄTT LÅT VANN! 

Känns som att bebisen trycker upp mot mina revben, obehagligt. Vet inte ritkgit hur jag ska sitta. haha. Han sparkar och är livilig som alltid. Pontus bara stör mig när jag skriver så jag glömmer bort vad jag ska srkiva. På tisdag ska jag till Barnmoskan igen, undra hur mycke jag har gått upp. Tror jag gått upp minst 5 kg. Men det är ju normalt så.

Jag är så himla törstig hela tiden, jobbigt! Nu störde Pontus mig igen så jag glömde vad jag skull srkiva!..... Irriterande... Jag är fett irriterad. ^^ Ska nog gå ut o ta lite kort idag, om jag orkar....



20.45
Nu har jag precis kommit hem från Annica, vi har firat Tuva! Hon är såå söt den ungen, helt otroligt. Hon kan gå nu också, så duktig. Jag är helt mätt, känns som att jag inte behöva äta på en vecka!
Sitter och försöker komma på vad mer jag vill ha i födelsedagspresent, så frustrerande när man inte kommer på någonting... Snart börjar Wallander iallfall, det ska jag se.. Orkar nog inte se hela, men jag ska iallfall kolla i början. Bebisen har var galen hela tiden när vi var där, och håller på fortfarande. haha.. Näe,, nu ska jag viila!

Freedag

Hej hej!
Idag har jag jobbat som tusan i skolan! Är helt slut, men det är ju ÄNTLIGEN fredag! Ikväll blire att kolla på Let's Dance som vanligt, jag tror att Mat Tina åker ut, möjligen möjligen Danny! Nu ska jag lägga mig o glå på tv lite. =)

Torsdag!

Hej hej!
Sitter här i skolan och jobbar med svenska. Måste ju göras... Fast i mellan åt har jag varit lite uttråkad och tagit kort med Pontus mobil! =D Mamma kommer hem sent idag så jag måste komma på något att laga. Ska nog gå förbi konsum innan jag hoppar på bussen, köpa något kött.

Alltså jag har märkt att väldigt konstiga människor kollar på min bilddagbok, läskigt.. Där kan man verkligen inte lägga upp personliga bilder, kan hamna i väldigt fel händer. ^^ Fyyfan vad jag längtar till Nicoles lilla sötnos kommer! Jag är såå nyfiken på vad det är för kön o hela faderullan! Det är bara två månader kvar nu Nicole!


Jag fick en konstig reaktion av mina järntabletter idag också, fick gå till sjuksköterskan. Hon ringde till mödravården, ska inte äta dom längre. Ska testa några andra, fick en tidigare tid till Barnmorskan, 18/3. Bara två dagar tidigare, men ändå bättre. Måste verkligen äta extra järn. Tror att vi ska börja mäta magen nu på tisdag också, hoppas det iallaflal. Han sparkar som en galning där inne! Vi har nog bestämt oss för att han ska heta Jack, det känns rätt. Men vi ändrar oss säkert flera gånger till innan han kommer. =)

Kan inte komma på något att önska till mig själv i födelsedagspresent! Har kommit på lite till bebben bara ju. Lite småsaker till barnvagnen och spjälsängen. Det ända jag vet att jag vill ha är en matta till mitt rum, och nya gardiner! Ska önska mig målarfärg också, så jag kan måla min garderob och så ska jag måla en byrå som vi ska få av Annica i samma fäg.  Eftersom Pontus ska bo hos mig så behövs det

Oj vad mycket jag har skrivit.


Studiedag!

Hej hej!
Studie dag idag, så sköönt. Pontus har sovit här och vi har ätit en stoor frukost, är så mätt! Idag ska vi gå ner på stan lite. Väldigt tråkigt väder men det är iallfall roligare än att sitta inne. Idag fyller Tuva 1 år! GRATTIS! Tiden går fort! Idag ska jag lägga in bilder på magen också, mamma har köpt batterier till kameran. Nu ska jag dra med mig Pontus in i duschen!



14.04
Jag sitter o skriver en liten önskelista, vad jag vill ha i födelsedags present. Än så länge är det bara lite smått till bebisen. Jag kan ju inte direkt önska mig några kläder. Jag ska önska mig en trevlig kväll istället. =D Äta ute och lite sånt. Nu ska jag göra mig iordning.



14.43
Fan nu hinner vi inte dra ner på stan, Pontus buss går vid 16. Det är ju ingen mening o  bara gå i 30 min. Suck, får väl gå själv annars. Ska ta bilder på magen nu!



Vecka 23

image154

image158

image159

image156

image157

image155



Tisdag i skolan

Jag orkade ta mig till skolan idag, har sovit så jävla dåligt.
Nu ska jag jobba med svenska.



Måndag.

Hoho! Idag går jag in i vecka 23, fattar inte hur tiden kan gå såhär fort!! nästa vecka ska jag till barnmorskan, och om 3 veckor börjar föräldragruppen. Gud vad jag längtar. Och lillen är så livlig hela tiden. Jag är så lycklig, så lycklig. =) JAG ÄR SÅ LYCKLIG!


FATTAR NI HUR MAN KAN VA SÅHÄR LYCKLIG?





16.41
Gjorde jätte goda Mackrill mackor och satt och åt dom. Njöt och satt och änkte på Pontus och bebisen, och hur mycke jag älskar dom båda. Och så kollar jag ner på mackan, och så är ena fiskbiten formad som ett hjärta!
Haha.. så konstigt..

image152

image153

Seg söndag!

OOOh, jag har sovit ovanligt länge faktsikt. Har precis ätit frukost, var så hungrig när jag vaknade! Igår hade vi as kul, Nicole vann bowlingen! Helt otroligt, jag förlorade såklart. Helt jävla kass, men det var kul ändå. Vi ska fan göra om det. Pontus är förkrossad av att bli slagen av en tjej. Idag ska vi till Strellan, det var så länge sedan vi var där och bara va. Men vi ska färga håret på Strellan idag, PÅ TIDEN SÄGER JAG!! Han är för snygg för o gå med sånt hår! Efter bowlongen när jag kom hem o la mig i sängen, då blev bebben heelt galen o började ninja där inne. Han har varit så lugn hela dagen. Varje gång jag gick upp o kissade märkte jag att han fortfarande höll på. Hur orkar han? =D Vi har kommit på ett jätte bra namn iallfall, Jack. Efter Jackie Chan, eftersom att han sparkar som en karatekid där inne. Jack är väligt ovanligt med, och kort, och så passar det med Robertsson.


Dehär hade jag på mig!

image138

image139


Taadaa!


image140 



image141

Bowling hallen!

image144

image145

image146

image147


Jag sög!

image148

image149

image150


Kolla magen.

image151
image143
image142

Lördag!

Hej hej. Idag har jag varit och handlat med mammsen och bara tagit det lungt! Har valt kläder till ikväll och fixat naglarna lite. Jag, Nicole, Pontus och Strellan ska ner på stan och äta och sedan dra och bowla. Pontus får bowla två dagar i rad, hehe. Kommer bli svin kul. Ska ha med mig Kameran och ta massor med bilder!

Nu ska jag börja sminka mig, det kan ta ett tag. =D haha!

Torsdag

Fyfan va tråkigt i skolan. Just nu längtar jag bara till imorron, då är det freedag! Nu ska jag försöka göra klart dehär idiot frågorna!!



16.37
Nu är jag hemma från skolan, äntligen!  Jag ska ta något att äta och sen sätta mig och kolla på Greys Anatomy. Katterna är ute och springer, dom är så glada. Jag skriver aldeles för lite!  Men det finns inget intressant att skriva om.

Onsdag


Hej hej.
Idag är jag så himla trött. Jag och Pontus åt på Mcdonken, det var gott! Det var ganska kul i skolan idag! Jag och Pontus kollade på förlovningsringar. Den vill vi ha, 3600:- kostar den. Tycker verkligen om den. Vill  ha den i silver, gud jag älskr den ringen.



image134




Jag har aldrig träffat dig, men jag älskar dig redan så mycket. En obeskrivlig kärlek som gör mig fylld av lycka. När jag känner dina rörelser inuti mig fylls jag av glädje. Alla borde få känna denna lyckan, inget i mitt liv har någonsin känns såhär bra. Jag önskar att jag kunde hålla dig i min famn just nu och ge dig all min kärlek.
 
Du är en del av mig och jag kommer alltid finnas vid din sida. Du är mitt allt och jag kommer alltid att beskydda dig. Jag längtar efter dig så mycket. Den dagen du kommer till oss, kommer bli den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag är din mamma och jag kommer alltid att älska dig.



image136image137



Tisdag

Hej hej. Jag sitter i skolan och slappar. Försöker plugga med engelskan. Så satans tråkigt! Det är så fint väder ute, jag vill inte sitta inne!! Ska lägga upp lite bilder från igår!



18.23
Nu har jag precis ätit en appelsin, det var så satans gott. Är så sugen på glass med, och något surt! Jag ska nog hoppa in i duschen och duscha i flera timmar!!!

Måndag. VECKA 22 IDAG!

Nu är man i vecka 22! Känns så bra, allt rullar på perfekt och jag mår jätte bra! Inget illamående, inget ont! Bara helt perfekt. Just nu sitter jag i skolan, har jobbat med engelska hela dagen. Snart ska vi käka i matsalen, gott gott. Sen blir det att forsätta plugga. Bilder på magen kommer sen.

Förästen, tycker ni det är konstigt med Babyshower? Vissa anser ju att det är knäppt. Baby shower är typ som ett litet kalas i bebisens ära, man äter go tårta och ''leker'' lekar. Har almänt roligt! Jag tänkte nämligen ha ett litet babyshower kalas på min födelsedag! Smälla ihop lite födelsedagsfirande med babyshower? Låter väl skit kul tycker jag. =D Vissa tycker ju att det är dumt med babyshower eftersom bebisen inte ens är född. Vad tycker ni? Detta är ju bara för kompisar och vissa i släckten.