Kul kul! ^^

Hej hej
Igår hade vi skit kul! Strellan och Pontus var helt galna. ^^ Jag satt mest och pratade med folk och kollade runt lite. Tyckte musiken var så jobbigt hög. Fick sammandragningar av skiten. Men jag satt där för deras skull. =D Dom hade skit roligt ialllfall, och strellan försökte ragga tjejer med raggnings repliker som '' der räcker med halva inne ''. HAHAH.. galen!

Idag ska vi iallfall hem till Pontus, hans intensivkurs börjar imorgon. Ska bli spännande att se om han tycker det är roligt.

Nu så ska vi faktiskt försökta sätta ihop spjälsängen. =D



Bilder.

hos strell

hos strell

hos strell

hos strell

på g ner

på g ner

på g ner

På stan!

på stan

på puben

på puben

efter några glas

efter några glas

efter puben

efter puben

på Oleo

på Oleo

Puben!

Hej hej
Nu sitter vi hemma hos Strellan. :) Dom är ute och röker och jag har precis fixat klart mina naglar! Hoppas på att det blir roligt ikväll och att jag inte blir allt för trött. Jag har med mig kameran, ska ta massa roliga kort. :D Nu ska jag stänga ner här, vill inte vara osocial när dom kommer tillbax.

Hoho

Idag ska vi ner på stan, Pontus ska klippa sig och så ska vi köpa hårfärg till honom. Har haft förvärkar hela morgonen, riktigt irriterande. Har tagit två alvedon nu iallafall, tänker inte gå och ha ont på stan. :)



21.17
Hej hej! Vi kom hem från stan ungefär vid 18.00. Nu har vi ätit och färgat Pontus hår lite mer brunt än hans naturliga. Han sitter här i soffan med hetta på sig, vi bleker lite slingor. :) Han ser för dum ut i dendär.. Kort kommer på det. 

Jag köpte lite kläder till Puben imorgon ( jag ska inte dricka såklart.) men Pontus och Strelliz ska bli så fulla! Det ska verkligen bli roligt! Kommer kort på det jag köpte också. Nu ska jag kolla till Pontus hår!



Det ska jag ha på mig imorgon + svarta tights.

På puben

Pontus sötnöt.
Håret är inte fixat här men det är snyggt ändå :D
Jag är proffs på att färga hår!


Pontus hår 1

Pontus hår 2


Pontus pratar om nått,
vet inte vad..


Pontus hår 4


Tlött?

Pontus hår spöt




Japp, och grodorna också! Dom släppte vi ut i förrgår!
Dom var så söta att man skulle kunna pussat dom, men jag har ju redan en prins. :)

suddgrodor





Ang bloggen så försöker jag fortfarande lära mig hur man gör för att sätta lösenord på inläggen. Tills dess kommer jag inte skriva så jätte mycket varje dag. Måste hitta en dag då jag orkar fixa bloggen också.


Testar.

Testar lite med o försöka sätta lösenord på inlägg =D

Hmm. Har lite problem. Men annars kommer jag sätta lösenskyddad blogg och så får dem som är intresserade av att läsa e-posta eller skriva på msn för password.

ANG bloggen


ut



Jag kommer göra de flästa inlägg hemliga. Ni som vill läsa bloggen får kontakta mig över e-post eller msn.
[email protected]

24 juni!

Hej hej!
Idag så har vi varit nere på stan, vi letade efter drop in tid till Pontus Piercing! ^^ House of Pain hade drop in så det fick bli där! Just nu så har vi precis ätit och försöker få tag på Strellan! Ikväll ska vi sova hos mig och imon tillbax till Pontus!

Följde med honom när han övnings körde igår, fyfan va läskigt. Körde 120 på motorvägen.. Aldrig igen.. Dom lurade mig, sa att vi bara skulle vara på småvägarna osv.. Men nee.. Elakingar.. :(

Nu så ska jag klä på mig för jag har precis duschat, och sen ska jag försöka få tag på Strellan.. :)



Pontus HELT inne i tv spelets värld!

PONTUS P

PONTUS P

PONTUS PPONTUS P


PONTUS FYLLER 18 ÅR IDAG!

NU ÄR KLOCKAN 00.00, PONTUS FÖDELSEDAG IDAG! GRATTIS MIN ÄLSKLING!
NU ÄR DU 18 ÅR! ÄLSKAR DIG! HOPPAS DU FÅR EN JÄTTE BRA DAG!

JA MÅ HAN LEEVA, JAMÅ HAN LEEVA, JA MÅ HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JA VISST SKA HAN LEVA JAVISST SKA HAN LEVA JAVISST SKA HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅÅÅR. HURRAA HURRA HURRA!

graviditets vecka 38. 37+0

V 38.
Hittar ingen vettigt information.
Men bebisen är runt 48-50 cm och väger 2,7 - 3,7 kg. Alla bebisar är ju väldigt olika.
Bebisen fortsätter bygga upp underhudsfett som kommer att hjälpa dem hålla värmen efter födelsen. Alla inre organ finns på plats och är färdigutvecklade. Nu är barnet helt fullgånget.



v38

Sex and The City

Svar på kommentar:
Spelar väl ingen roll hur jävla länge man har kvar? Man kan väl förfan ändå vara trött på graviditeten och längta till den kommer ut? Har du ens varit gravid eller? Jag kan ju inte påstå att det är det mest bekväma jag har varit med om, och jag har gått runt med dehär i 8 månader, inne på den 9onde. Börjar bli jävligt drygt och jag har nästan bara haft problem under hela graviditeten. Så jag tycker nog att jag har anledning att ha tröttnat.

Om ni inte tycker om mitt klagande, då kan ni sluta läsa. För jag lär ju bara sitta o klaga nu den sista tiden eftersom jag knappt ens orkar sitta vid datorn...  





Sex and The City

Igår så försökte vi få tag på strellan nästan helda dagen. Vi var så  utråkade och trötta på att sitta här hemma och inte göra ett jävla skit och ville verkligen gå på premiären av Sex and the city. När vi inte fick tag på honom,(vi hade lovat att gå på den med honom) så sket vi i det och åkte ner och köpte iallfall. Den var skit bra! Alla borde se den! Vi får helt enkelt se en annan film med Strellan. ^^ Går ju hur jävla bra biosar hela sommaren. Men iallfall, filmen var helt underbar! Jag som är ett stort fan av SATC och har sett alla avsnitten 1000 ggr om tyckte verkligen att det var ett passande slut. Jag hade dock föredragit om dom hade gjort en till serie av filmen istället. Så man fick allt i mer detalj. Man fick inte veta lika mycke om grälen som man fått innan, eller om deras kännslor. Men den var verkligen bra ändå! Man är ju inte direkt van vid att SATC är så ''kortfattad''





18.04
Idag har vi inte gjort så mycket, Pontus ska hem till Hjortsberga idag. Han har sin mönstring imorgon och så fyller han ju år också! =) Så jag ska ner på stan imorgon och se om jag kan hitta något litet till honom, han ska få en annan sak sen den 25 när jag får pengar. Han kommer hem runt 21 på kvällen så då kör mamma ut mig dit.

Pontus börjar ju sin intensivkurs snart(30/6 - 14/7), och då ska vi bo i Hjortsberga. Så vi kommer vara där ett ganska bra tag! Jag kommer kanske åka hem någon dag ibland för katternas skull, så dom slipper sitta inne hela dagarna. Men antagligen så kommer vi bara åka hem till mig på helgerna ända fram till BF.  Efter bebisen kommit så kommer vi bara att bo här, så det är ju kul för Pontus föräldrar om vi tänker vara där ett tag nu innan.

Vi ska iallfall försöka få ihop spjälsängen och åka och hämta skötbordet  hos Annica nu innan intensivkursen börjar, så allting är klart.

Imorgon ska jag städa mitt rum jätte noga, vi ska mublera om och Pontus ska flytta hit en byrå. TRÅKIGT. :) Men jag har ju ändå inget bättre för mig så det spelar ju ingen roll!



22.14
Nu har jag precis lagt på telefonen med Pontus, stackarn måste gå och lägga sig nu för att han ska upp tidigt imorgon och ta tåget till mönstringen. =( På sin födelsedag! Hoppas att han får det lite roligt ialflall. Tror aldrig han kommer att somna nu, han har ju varit uppe till 3 varje natt hur många dagar som hälst nu! Haha. Jaja! Han längtar verkligen till imorgon, då är han äntligen myndig och bestämmer över sig själv! Sen ska han pierca sig på tisdag (för hoppningsvis), det har han längtat efter hur länge som hälst nu. Lilla sötnosen blir stor imorgon. Han ska få någon fint av mig.

Nu sitter jag och väntar på att jag ska bli trött. =) Är på ganska bra humör nu, så inga idiotiska kommentarer som kan göra mig sur tack! Familjeliv så kan man verkligen prata med vettiga människor, som förstår hur man känner sig! Folk som är i samma graviditets vecka som en själv, som man kan sitta o klaga ihop med. Det känns så bra! Man är ju verkligen inte ensam om att känna såhär. Tro det eller ej, men det finns faktiskt folk som klagar mer än vad jag gör! =D Jag gör iallafall inte min pojkvän galen, Pontus är nog den ända som står ut med mig just nu. Vad skulle jag göra utan honom?

Nu ska jag fan...hm.. Vet inte, duscha kanske? Bebisen spättsar mig med axlen långt nere på magen, det gör så ont!! Tror jag har inre skavsår. haha. =D



Pontus <3
Du är nog den ända människan som verkligen bryr sig om och störtar mig i alla situationer! Och även om det är  jobbigt att lyssna på mitt tjat, klagande och ilskna utbott så gör du det ändå! Det är kärlek det!
Du gör verkligen allt för mig.
Jag älskar dig!

PONTYUS

Min lilla 18 åring.


Lördag?

Hej hej. Fyfan vad tråkigt man kan ha... Har inget att göra, igår satt vi hemma och spelade playstation.. Det var iofs kul, men man kan ju ha roligare.. Undra vad man ska göra idag? Jag vill bara att förlossningen ska starta så att man kan bli fri från den hära magen! =P Det är så obekvämt! Känns som att alla får sina bebisar men för mig händer det inte ett piss.
Ska nog äta lite frukost nu.. Pontus ligger och sover, han var uppe jätte länge igår.

Hitt på nått.

Hej hej
Idag ska vi ner till stan, Pontus ska köpa nya Jeans! Sen ska vi ta 15 eller 16 bussen till Hjortsberga! Vi gör ju knappt inget om dagarna så vi kan ju lika gärna sitta där ute och dega! :) Ikväll är det ju iallfall fotboll!

Hos barnmorskan gick det bra! Men hon klagade lite för mycke på vikten och att Pontus fortfarande röker. Blev så jävla sur, men det visade jag inte. Orkar inte hennes klagande,, och sen pratade vi om förlossningen, då berättade jag att jag var orolig över att jag kommer bli orolig och spänna mig aldeles för mycke och inte kunna slappna av. Då började hon skälla på mig ''Men det är ju ditt egna fel! För nu har du ju den inställningen! Du har ju bestämt dig för det då!!'' Och jag satt o stirrade lite på henne... Sen sa jag.. ''Ööh, är det inte meningen att jag ska säga vad som känns jobbigt till dig? Tror du att jag kommer säga hur jag känner mig till dig när du svarar mig sådär? Jag tror att förlossningen kommer gå jätte bra, men jag vet hur jag är som person och jag är väldigt nervig och orolig av mig, det är inget som jag kan hjälpa.''
Jag blev så jävla sur men jag försökte att inte få totalt ryck på henne.. Jag menar, hur jävla kul är det att sitta och berätta vad som oroar än, när hon slänger sånna elaka svar rakt i ansiktet på mig?

Sen berättade jag för henne att jag kände mig lite deppig och att jag känner att jag inte orkar göra så mycke eftersom jag har så ont när jag går osv..
Då började hon skälla igen, ''Det är ju ditt egna fel! Har du gjort övningarna i böckerna?? Du har ju vetat om dom hela tiden! Då får du ju skylla dig själv, du rör på dig för lite och äter för mycke godis!! Du har ju bara dig själv o skylla.''

Då ville jag helt allvarligt smälla te henne över käften.. Vafan är det för jävla svar? Jag har varit ute och gått under hela graviditeten, speciellt i början då jag orkade! Nu är det inte så jävla kul att gå på promenader (men jag gör det ändå) eftersom det gör så satans ont!
Och vafan säger hon då? Joo, ''Har du testat dedär skärpet?''
Då säger jag, ''Nej det har jag inte, det kostar nästan 400 kr och det tar 2 veckor för det att komma, vad ska jag med det till? Jag kan inte slösa 400 kr på ett bälte som jag kommer kunna ha i kanske 4 veckor! Det är helt onödigt.''
VAFAN GÖR HON DÅ? Hon börjar skriva på sin dator och sen läser hon högt ''Wictoria har ingen possitiv inställning till bältet, hon tror inte att det kommer hjälpa.''

FITTA FITTA FITTA FITTA, är vad hon är. Jävla sur kärrings fitta... Ursäkta språket, men jag är fortfarande jätte arg över dehär..

Men iallfall, Magen hade växt också, sf mått= 35,5 cm ungefär. Sen till något possitivt!! Han var faktiskt lite fixerad! Fortfarande liite ruckbar! =D Men inte så mycket. Sen frågade jag henne om varför han ändrar sida, då sa hon att dom kan göra det, när man sitter/ligger ner så trycks inte huvudet ner lika dant, så då kan dom ändra på sig.

Jaja. :) Slut på klagandet.
Nu ska vi in i duschen!



Magbilder!!
v.37. 
Sjunkit neråt lite nu!


v37

v37

v37






SLUTA VARA ANONYMA


ut

ututut
ututututut
utututututututut
ututututututututututut

Alla kommentarer som skrivs av anonyma kommer från och med nu att tas bort och jag kommer inte svara på dom.

Jag är så jävla trött på alla som ska skriva irrterande saker i bloggen och alla som är anonyma. Om fler håller på och skriver med anonym avsändare så kommer jag att sätta Lösenord på bloggen.  Då kommer bara mina närmaste vänner få läsa bloggen. Skyll er sjävla. Jag är aldeles för trött och har det jobbigt nog, orkar inte sitta och käfta med folk på bloggen.  Har ni inget vettigt att säga så ber jag er hålla käften. Ni har väl ändå bättre saker för er? VUXNA människor som sitter och lägger dumma kommentarer. Nu får det väl ändå vara nog. Om ni inte tycker om det jag skriver, eller har andra synpunkter på det jag skriver - då kan ni sluta läsa.

ututututututututututut
utututututututut
ututututut
ututut
ut

ANG. BLOGG DESIGN


ut


Ang. alla kommentarer om hur man gör om sin blogg; det går inte att förklara HUR man gör det.. Det är lite webdesign i det hela. Man får gå in i stilmallen och ändra, massa koder och grejer. Ni får helt enkelt lista ut det själva,
www.webdesignskolan.se kanske har några användbara grejer.

Jag lägger ner ganska så mycket tid på att göra om kompisars bloggar, och när det gäller sånna som jag inte ens känner så är det inte lika roligt att lägga ner en halv dag på deras bloggar. Hade gärna gjort det om jag fått pengar för det.


ut





v.37!

Hej hej!
Idag går jag in i en ny vecka! Börjar närma sig nu. Känner mig lite nervös inteför förlossningen, sjävla smärtan som skrämmer mig mest tror jag.. Men det ska nog gå bra! Imorgon är det BM som sagt, spännande att se hur mycke magen har växt på 2 veckor. Hoppas inte att jag har gått upp så mycket..

Jag har precis duschat nu och ska försöka komma iväg till baby and kids så fort som möjligt, vet inte när det stänger. Lovar att lägga in bilder på magen idag iallafall. :D



13.07
Nu ska vi snart ner till bussen! :) Hoppas inte att det börjar oska nu! Det har ju gjort det lite,, hatar när det oskar och blixtrar. Det får gärna sluta regna också. Igentligen borde man bara sitta inne idag och mysa!




17.38
Fan jag är ledsen och irriterad! Var 99% säker på att han var fixerad, men neh, vad händer då? Joo han ändrar sida... Han var säkert bara ''ruckbar'' och nu är han antagligen rörlig igen.. Jag är så ledsen.. Det känns fan hopplöst nu, han kommer aldrig komma ut. Varfööör??! Jag är deppig...



21.22
Jag är så jävla trött på alla som ska skriva irrterande saker i bloggen och alla som är anonyma. Om fler håller på och skriver med anonym avsändare så kommer jag att sätta Lösenord på bloggen.  Då kommer bara mina närmaste vänner få läsa bloggen. Skyll er sjävla. Jag är aldeles för trött och har det jobbigt nog, orkar inte sitta och käfta med folk på bloggen.  Har ni inget vettigt att säga så ber jag er hålla käften. Ni har väl ändå bättre saker för er, VUXNA människor som sitter och lägger dumma kommentarer. Nu får det väl ändå vara nog. Om ni inte tycker om det jag skriver, eller har andra synpunkter på det jag skriver - då kan ni sluta läsa. 

Städa idag..

Hej hej. Idag ska jag bara städa och fixa! Måste komma på hur tusan vi ska ställa Pontus byrå! Sen vet jag inte ritkigt vad jag ska göra.. Imorgon ska vi till Baby And Kids, ska köpa skötväskan och lite sånt.. Kolla om dom har bilbarnstolen vi vill ha, så att det inte är typ 3 veckors väntetid! Och på tisdag är det Barnmorskan igen, är 99,9% säker på att han har fixerat sig nu iallfall. :)




17.22
Nu har jag städat lite, sovit i 2 timmar och ätit mat. :) Vi ska på bio idag, The Happening. Hoppas på att den är bra. Måste göra mig iordning iallfall. Vi ska sticka vid 17.45 typ.. :)



Igår var vi på Fridas student fest! Folk var redigt fulla!
Tog lite kort på mig innan vi gick! Vi kom hem ganska så sent, har inte varit uppe så länge på flera månader!

wii



Utråkad.

Sommarlovet har precis börjat och jag är redan utråkad! Jag vet inte vad jag ska göra! Känns för tidigt att fixa med spjälsängen och.. ja.. Vad ska man hitta på? Orkar ju knappt gå, orkar knappt stå 5 minuter i duschen. Blir så trött i ryggen. Ska nog städa rummet idag iallfall. Det ända roliga som händer idag är fotbollen, Sverige - Spanien. Tror inte vi vinner idag.. Det vore så typsikt, inget kul händer.. Man kan bara gå å vänta på att bebisen ska komma.

Nu ska jag.. sätta mig i soffan och stirra... Deprimerande..



Pontus och katterna var så utråkade att dom somnade på soffan!

ditte pontus



ditte pontus


Stan idag!

Hej hej!
Idag har jag och Pontus varit nere på Stan. Vi köpte en hel del saker. ^^ 2 par strumpor till bebis, 1 dress till bebis tröja/byxa, 2 halsband till katterna, balsam+shampo+lipsyl som jag ska stoppa ner i bb väskan, en present till Strellan som fyllde år 11/6. Och så köpte jag nya järntabletter(Niferex) till mig, har varit helt seg och trött hela veckan utan dom.

Sedan köpte Pontus en liten present till Daim, hans favorit leksak, den gammla hade gått sönder.  Det är typ som ett spö med en grej längst ut. ^^ Daim är helt galen nu iallafall, kan inte sluta leka med den! Sen köpte Pontus en jätte god perfym till mig. <3

Nu försöker jag få Pontus att gå ner till Hydro och köpa godis till mig. Får se om jag lyckas!



Lite av det vi köpte
Bilder på magen kommer sen!

strumps

strumps

Dress

perfym

Skolavslutning

Hej hej.
Idag var det skolavslutning! Så skönt med sommarlov!
Men en sak som är mindre skön är att jag har börjat få sånna dumma värkar. Först gör dom ont som tusan, sen gör de mindre ont.. Och så håller det på sådär. Tog ett bad nyss, då slutade det göra oont men har fortfarande samandragningar.

Går säkert över nu snart och kommer tillbaks lika dant hela dagen imorgon! Men när jag har ont, då har jag verkligen ont!! Och när jag går känns det som att bebisen ska trilla ut för det tycker ganska mycke ner. Sitter hälst bara stilla under samandragningarna.Får väl se hur många veckor till jag ska behöva ha det såhär innan bebisen vill komma ut! KAN DOM INTE BARA SÄTTA IGÅNG MIG?! =D Känns så hopplöst när det inte kan gå igång ORDÄNKLIGT!




Pontus röker morgon ciggen!

h

Jag sitter med tjocka magen

36

Klassen!

klass


klassklass

Pontus söt!

PONTUS

PONTUS

Hehe

WIC

SVERIGE!!!!!!



SVERIGE ÄGER!
2-0 TILL SVERIGE MOT GREKLAND.

Nu får vi hoppas att Sverige fortsätter såhär!

sv





10 juni

Jag är lite seg på att skriva, jag vet. :D Men idag har vi iallfall varit och kollat på när våra 3or gick ut! Dom var glada, kanske lite för glada. haha =D

Imorgon är det volleyboll turnering. DÅ SKA VI VINNA!
Nu är det dax för mig att sova, är så hemskt trött.
Har haft så jävla ont idag med, tror att han har fixerat sig, därför jag har så satans ont!


Måndag

Hej hej.
Idag är jag så himla trött! Vill igentligen bara sova.. Ikväll så ska vi nog hyra en film, vi är ju lediga imorgon eftersom 3orna går ut då!

Nu ska jag bara sitta här och vänta på maten!

Badat idag!

Hej hej!
Idag gick vi upp ganska tidigt och åt frukost, sedan körde vi ner till badet! Det va så härligt att ligga där, vi badade också! Det var helt okej när man väl hade doppat sig, men det är varmare i hjortsberga. :) Bebisen verkade också tycka att det var kul att bada. Sparkade runt och hade sig!

Nu har jag precis formaterat om datorn! Den var så seg och hade något konstigt virus. Nu är den super snabb igen. ;) Har installerat Photoshop 7.0 och alla mina drivrutiner! Ska snart sätta mig och göra om min blogg igen, fast det kan ta några dagar. Vill göra något riktigt snyggt nu. Sen ska jag inte ändra den igen förren bebisen kommer!

Imorgon ska vi till Nicole, hon fyller 17 år idag!! :) GRATTIS! Ska ner på stan och köpa ett nytt linne, tycker inte det finns något fint som jag kan ha på mig av kläderna här hemma!

Skriver mer sen.




Gjort om:
http://Cyklon.blogg.se 
http://Looktight.blogg.se
http://Niicol3e.blogg.se

ÄNTLIGEN ÄR ALLT KLAART I SKOLAN!

Heej!
Nu är allt klart med skolan, nu är det bara för mig att ta sommarlov, alla arbeten och prov klara, datorn inlämnad! Jag känner en sån otrolig lättnad. Imorgon ska vi till badet och bara slappa. Längtar så otroligt mycket efter det. Hoppas det går att bada. :) Vi köpte en present till Nicole idag iallfall, hoppas hon blir glad över den.

Nu har vi ätit mat och grillat mechmellows!

Barnmorskan idag!

Hej hej. Idag har vi varit hos barnmorskan! Det gick jätte bra, sf-mått var 34cm. Bebisens hjärta slog på som tusan, Pontus fick testa att lyssna med tratt. :) Det hördes jätte bra. Ska dit om 2 veckor igen, då ska vi prata om förlossningen. Skulle inte ta några tabletter heller tyckte hon. Vill bebisen komma så kan den göra det, och tabletterna(brickanylen) skjuter upp förlossningen. ^^ Så det var det.. Pontus har skaffat blogg också, http://cyklon.blogg.se , har suttit och gjort om den! =D



18.51
Nu sitter jag här hemma, har precis ätit och ränsat hela min laptop! Måste lämna in dom till skolan imorgon. Snart ska jag kolla på unga mödrar och äta jordgubbar. :) Pontus är här också, han sitter och jobbar med lite arbeten. Imorgon ska vi ha nationella i Svenska, missade ju det förra gången! Måste förbereda lite för det också.
Håller på och fixar photoshopp till denna datorn just nu!

Svenska Jordgubbar!

Hej hej! Jag sitter här hemma och äter jordgubbar nu! Svenska är dom också, ganska så dyra men jag kostar på mig det. :) Igår var jag hemma hos Pontus, vi fiskade och gick runt lite i vattnet. Det är så varmt i sjön där i Hjortsberga! Så otroligt fuskigt, önskar att det var så varmt i arabybadet! Där kommer man ju inte kunna bada förren kanske en vecka in på sommarlovet!

Nu måste jag iallfall snart till tandläkaren, tror faktiskt att jag har ett litet hål någon stans. Sen ska jag hem, duscha och sätta mig i solen med rästen av mina jordgubbar. ^^ Jag har ju redan slutat skolan kan man säga, så för mig är det bara slapp! Imorgon så hade jag visste ett till prov att göra, och på Torsdag är det sista Nationella! Men annars är ju allt klart. Imorgon är det Barnmorskan också, alltid lika roligt att gå dit! :) Hoppas att jag inte har gått upp för mycket, har ju faksitkt varit lite dålig på att äta rätt denna månaden. :$



14.53
Jag hade inga hål, verkligen skönt! :) Min tandläkare var också gravid, bf 13 juli! Haha :D 1 dag innan mig!

Gud jag är så avis på Nicole som ska få åka till Lisebeg imorgon!! FUSK! Hade också velat åka dit. Får se om jag kan göra det i slutet av sommaren. :)

Nu ska jag snart duscha och sen ut i solen!



20.53
Nu har jag solat, duschat, ätit och gjort om Zabines blogg! Ska snart gå och föna håret och sen fixa till det lite!

Lite bloggar jag har gjort. Har ju gjort fler iofs.. Gjort om min egna ett antal gånger och Nicoles med,. ^^

http://looktight.blogg.se/
http://niicol3e.blogg.se/ 

Söndag!


Hej hej.

Slapp dag idag! Har precis duschat, ska snart sticka med mamma ut till samarkand. ^^ Skriver mera sen



13.47
Nu är jag hemma igen, fyfan va varmt det var! Nu är jag helt slö i kroppen. Ska snart sotera lite bland bebis kläderna. Igår när jag var med Nicole på stan så köpte vi lite av det sista. Kanske kommer lite kort på det. Längtar till barnmorskan nu på onsdag, se hur mycke magen har växt. :)



15.01
Nu har jag soterat bland baby kläderna! Jag har kollat lite vad en tjej skulle kunna ha och absolut inte skulle kunna ha. :) Har ju fått lite pojkläder av Annica, men tjejer kan ju ha de mesta! ^^  Blev typ bara någon body med aliens o nårra byxor med nått pojkigt på som inte passade så bra. =D Sen var ju allt ganska naturellt ändå! Man får ju inte vara för inställd på att det är en pojke ifall att det inte är det.

Men nu är iallafall nästan allt klart! Vi ska bara hämta skötbordet, köpa skötväskan till vagnen, myggnät/regnskydd till vagnen och sedan är det klart! Sen ska man ju bara sätta upp skötbordet och bygga ihop spjälsängen, men det är ju verlligen inte bråttom. Ska vänta med det till vecka 37. ^^ Sen packar jag väl BB väskan någon gång där runt med, eftersom förvärkarna redan är så starka så kanske bebisen tittar ut tidigt.? Vem vet. hellre ha allt klart än att ha massa saker kvar. :)



22.25
Nu har jag varit ute med Isa i 2 timmar. :) Kom in för en stund sedan, har pratat lite med Pontus i tele. Ska nog gå och lägga mig snart, har ju en viktig dag i skolan imon. Tar ju en stund för mig att somna också, så man borde ju igentligen lägga sig i god tid! Men jag blev så pigg nu efter promenaden, och för en gångs skull blev jag inte så trött! Jag ska försöka gå ut och gå lite på kvällarna istället eftersom det inte går att vara ute under dagen pga värmen! Men men, det blir som sagt en slapp vecka, bara skola imon och på Torsdag. Sen börjar mitt sommarlov!

Tycker faktsikt att jag har varit duktig på att skriva idag! Har till och med lagt in bilder.
(Vill ni se fler;--> http://wictooria.bilddagboken.se/ <--)



När man satt och gosade med thilian så började man ju längta så mycke mer efter sin egna lilla!

Thilian Pontus Jag

Thilian Pontus Jag

Thilian Pontus





Titta magen?!
Känns helt sjukt att den verkligen är sådär stor! Man fattar det inte själv när man ser sin egna spegelbild!
v.34

Titta magen?!



MAGEMAGE