Torsdag

Hejhej. Just nu så sitter jag i skolan. Har skit ont i bäckenet idag. Kan inte sitta stilla, måste hela tiden byta ställning. Riktigt jobbigt, är jätte trött idag med även om jag har sovit i 9½ h. Helt otroligt att jag är trött.. Imorgon är det äntligen fredag, då får vi lyssna på bebis igen! På lördag ska jag och Pontus till Annica (Pontus syster) jag ska hjälpa henne att måla Nicke nyfiken i henne sons rum! Det ska bli skit kul, har man äntligen någonting att göra. Sen på söndag ska jag och mamma simma, förhoppningsvis! Och så är det Let's Dance imorgon!

Håller på med världens tråkigaste uppgift, ska skriva om olika epoker i svenskan. Dra åt helvete, jävla epok... Jävligt ointressant. 

^^16.31
Jag längtar så himla mycket till imorgon, höra min underbara älsklings hjärta. Vill bara sova nu så att jag kan vakna och så är det fredag! Jag är så glad! Men min foglossning blir bara värre o värre, det är hemskast i slutet av dagen när man måste ta sig hem och samtidigt har gått runt i skolan hela dagen. Var en tjej som sa grattis till mig idag, det var jätte kul tycker jag! =) Om bara fler kunde vara sådär trevliga, vissa kollar bara konstigt på mig. Haha. Sånt man får ta antar jag. Jag börjar bli jätte trött på mina finnar nu. Riktigt arg... >=/ Men men, så länge bebis mår bra så gör jag också det.    


  Vecka 17

image57

Onsdag, redan?

Idag så har jag varit på ungdomsmot. var tvungen o prata med barnmorskan om min foglossning. Står inte ut med skiten längre, hon tyckte jag skulle testa ett speciellt bälte som hjälper till att stödja. Hoppas på GUD att det fungerar! Har aldrig varit med om sånhär smärta när man ska röra på sig. Men men, lite smärta kan inte ta bort min stora lycka. Jag längtar så mycket till fosterljudet på fredag, men enu mer efter ultraljudet den 11/2. Hoppas vi får veta kön, men jag hoppas mest av allt att det inte är några fel på henne/honom. Längtar så hemskt mycke efter att få min stora mage, även om man säkert känner sig klumpig och det blir jobbigt till slut! Men man kan inte hjälpa att längta. Veckan har gått så fort med, snart är det fredag igen.

Känns verkligen som att mitt liv får en helt annan mening nu, skulle aldrig i vilja gå tillbaka till det livet jag hade innan. Verkligen helt meningslöst liv. Och det står jag för att ja tycker. Just nu kanske man har lite tråkigt eftersom det inte finns så mycke att hitta på i dehära skrit värdet, men snart är det vår och sommar. Längtar efter våren, fylla 19 år! Jag börjar bli gammal. =( Ska nog ta ett litet kort på magen nu. Lägga upp det här!
Vecka 17. Titta mina bristningar. =( Nalvel piercingen också!

Mamma byxor över!

image51
Usch bristningar. Sånt man får ta.

image53
Framifrån


 Dit upp gåt livmodern på mig just nu!

image52

Tisdag - Vecka 17 - Hysterin som råder!

Hej hej.
Idag gick jag in i vecka 17. Helt otroligt att tiden går så fort.

Sitter här och är lite smått irriterad på hysterin som råder! Hysterin om vad man inte får äta när man är gravid. Vissa får faktiskt graviditeten att likna en sjukdom. ''Drick inte det, och ät inte dedär. Ät minst 1 frukt om dagen och ät sallad till varje måltid! Annars så kan det hända hemska saker!'' Vafan... Jag tar faktiskt det med en nypa salt. Jag äter dock ganska mycket sallad och frukter. Men jag känner mig inte tvingad till att göra det. Att röka och dricka är självklart för mig att man INTE gör. Men sedan så vet vi ju att man kan få fullt friska barn även om man röker. Men det kanske inte är så hälsosamt. Det är ju ens egna val vad man väljer bort!
Jag hatar folk som ska klaga på vad man äter och dricker eller gör! Min jävla mentor ville inte att jag skulle vara med på innebandyn, men jag bara kollade konstigt på henne o sa att det nog inte var någon fara. Jag klarar mig fint! Men jag har verkligen börjat o störa mig på mycke nu under graviditeten. Det gillar jag inte, hatar sånna som ska klaga o sura på saker. Men denna hysterin är faktsitk okej att vara irriterad över!

Samma sak hysterin som råder ang unga mammor, att det är så hemskt o dumt. Var går gränsen för en ung mamma då? En som jag paratade med, (vill inte nämna namn!) tyckte det var helt okej med 20 åriga mammor! Helt OK, det är inte ungt! Men då undrar man ju - 19 år , är det verkligen så ungt? Det är bara 1 år ifrån 20! Blir jag helt plöttsligt en bättre mamma sen när jag fyller 20 och mitt barn är 9 månader? Varför måste jag bli en dåligare mamma än en 20 åring när det bara är 1 år mellan? Hmm, har funderat mycke över detta och helt enkelt kommit fram till att MAMMA är ingen ålder, det är något man är. Ett val man gör om man känner sig mogen för det. Ingen ska trycka ner än eller säga att man kommer bli en dålig mamma bara för att man är lite yngre än medelmåttet.

=) 


Måndag

Hej hej.
Just nu så sitter jag i skolan, vi har lunch. Ska bli så skönt o komma hem, idag så blir vardagsrummet färdigt!! Då kan man äntligen kolla på tv nomalt igen.

Skiver mer snart. LEKTION NU! :D

puss


 
16.48
Nu är jag hemma och är skit hungrig! Måste äta snart annars dör jag.
^^ Längtar till fredag, då ska vi lyssna på fosterljud igen. Är lite nervös faktiskt, som vanligt. Men det är nog ingen fara med bebisen. Men lite orolig måste man faktsitk vara.

Så skönt att vardagsrummet snart är klart. Han har bara lite lite kvar. Trodde att det skulle bli klart idag, men han har väl slappat för mycke. haha!

Alla har kollar på min mage idag med , eller jag menar, sirrat på min mage. Lite irriterande men det är skit samma. haha. Är så lätt irrterad nu med, blir sur för allting. Knäppt.
Har ju inte så stor mage, men vissa ser väl bättre än andra.

Söndag

Hej hej. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt, funderar på att gå ut och gå. Om man orkar det? 
15.31
Nu har jag och Pontus varit ute och gått, jag köpte en plopp på hemvägen. Sitter o dricker mjölk o äter plopp nu, jätte gott. Funderar på att se någon film som jag sett 1000 gånger innan. =D Fast först ska jag se på de dära robot programet på 6an. ^^
Tänkte skriva ner en lista på allt jag köpt till bebisen såhär långt.

stl 50

2 body,
2 mössa


1 body


 * stickad kofta (mamma gjort)

 
stl 56

2 sparkdräckt


pyamas


byxa


* Badrock 

* 3 bodys


stl 62

byxa och en bodyFilt


Barn vagn.
Brio Happy

Lördag

Idag har jag varit med Nicole och Pontus nere på stan. Första gången jag träffade Nicole, det var jätte kul! Köpte ganska mycke kläder, lite till bebis o ett par mamma byxor till mig. Håller på att ta kort på det med Pontus mobil.  Ska med Nicole på föräldrainformation på försäkringskassan den 4 februari. Då får man veta lite om föräldrapenning och sådant.  Det ska bli kul!

Här kommer lite bilder ! =) :

Storlek 50:
image31

image32

Storlek 56:
image33

 

Bebis tröjja!
Nej jag trycker inte ut magen.
Vecka 16:
image35

image36

image37

Fredag

Hej hej, kan inte förstå att jag är i vecka 16. Tror jag känt sparkar från bebis idag, undra om det är möjligt?  Som jag förklarade det för Nicole, känns som ''pick pick...pick'' helt lustigt, men så underbart. Imon blire att dra ner på stan med Nicole. Får se om Pontus ska med, han bara sitter hemma.
ÅH VILL DUSCHA, men orkar man?

Torsdag

Idag var det dö tråkigt i skolan. Vet inte vad jag ska skriva om idag, har inte hänt något kul.. =(
Fast mitt rum är tapetserat iallafall, det är väl det ända roliga. Känner mig jätte utråkad, ska nog kolla lite på Sex and The City. Vad ska man göra när man är utråkad? Längtar till unga mödrar!

17.17
Just nu är jag helt jävla förbannad, en liten ful fitta som skriver skit till Nicole.
...Är verkligen sur.... Liten 15 årig flicka som slänger ur sig så mycke skit.
''Tror du jag är anundsjuk på en sån som dig , snart 17 år gravid ,
 ful och har inte ens gått ut gymnasiet ännu''
Att ens ha MAGE att säga en sådan sak till någon som man inte ens känner
och när man inte ens vet någonting om det visar bara hur omogen den tjejen är. Jag skulle verkligen vilja ta ett snack med henne. Ett snack hon sent skulle glömma.
Och idiot Pe**r är på hennes sida med, han ska jag också ta tag i.
FY-FAN!

Seg Onsdag.

Helu. (;
Nu har jag tvingats gå upp, jag börjar igentligen inte förren 12.15. Men katterna måste vara inlåsta i samma rum som mig eftersom målaren tapetserar. Och katterna vägrar ju vara stilla, dom bara välter saker o leker med massa skramlande saker. Blir fullkomligt vansinig ju. :D Men nu jag har ätit frukost och tvättat mig i anskitet. Funderar på att  dra till skolan. Målaren gör sånt oväsen av sig när han spacklar.  Hoppas att mina taperer är uppe
imorgon!

Jag är ganska arg över att min digital kamera är sönder med, nu har jag inget o ta kort på magen med! Ja juste, magen, jag har världens molvärk idag(typ mensvärk, fast ingen mens såklart ^^. ko-ko!) det är ganska jobbigt. Men då vet man iallafall att den lille växer o har det bra.

Jag är verkligen nyfiken på vad det är för kön nu, men jag försöker o kalla den lillan ibland o lillen ibland. Känns så dumt o säga '' den ''.  Haha (tokig).


10.18
Nu ska jag snart gå till skolan.
Är ganska hungrig nu, så jag hoppas det blir bra mat!! Fucking jävla engelska idag, det blir inte kul. Ska nog bara lata mig hela lektionen.
:D
HEJ SVEJ!


TISDAAAG! =)

Idag är jag så glad, INGET kan göra mig ledsen. Är så glad över mitt lilla liv där inne.
Jag ska äta lite o sen ska jag dra ner på hydro o köpa batterier till min satans kamera, folk klagar på att jag inte lägger upp bilder på magen o på bebiskläder o sånt!!
Skärpning på mig!

Måste bara säga grattis till KK! GRATTIS KK!! Blir så glad. ^^

Nu vill bebis o jag ha mat, annars svälter vi. =)

15.26
Jag åt en halv gurka och en tomat, ska äta snart igen men jag vet inte vad. Jag är så glad att jag bara virrar omkring. Förstår inte vad som tagit åt mig. Kanske samtalet med Jaenette (Kurator) gjorde mig så glad, vi bara satt o pratade om massa roliga saker hela tiden! =) Hon är gravid i vecka 30, hon hade så underbart fin mage. Min barnmorska tyckte jag skulle gå till henne eftersom hon inte har tid o prata så mycke om andra saker på våra samta. Sen hade jag jag gått till Jaenette innan och visste att hon var jätte bra. Så himla lätt att prata med!
Så folk behöver inte tro att jag är deprimerad eller ledsen, eller nått sånt, för det är jag verkligen inte. Hehe. Ville bara ha någon vuxen att prata av mig med! =) Någon som förstår o lyssnar.

17.38
Fyfan, nu har jag varit i affären. Det är en liten bit o gå. Ffyfan va ont jag fick, världens foglossning har jag. Sån värk! Fick vagga mig fram, pinsamt alltså! Folk glodde på mig i affären. Haha!
Men nu har jag iallafall batterier till kameran, SÅ NU BLIR DET FAKTSIK MAG BILDER OCH SÅNT! Sen kan ni inte klaga på mig mer! ^^ Haha.
MEN FÖRST, ska jag äta fiskgratäng!

18.46
Jag är skit arg. Min kamera fungerar inte, den säger bara att batteriet är slut, men det är det inte!!
Fick bara en bild som var okej! Lill bulan!!

image30

Erkänn världens finaste bula?

Vad är du? vad är jag?


Nörd?
Jag har blivit instängd på toaletten ( )
Jag har blivit dassad ( )
Jag har glasögon (x)
Jag har byxorna över naveln ( )
Jag har blivit kallad tönt (x)
Jag har bra betyg ( )
Jag har/har haft tandställning ( )
Jag tänker inte mycket på mitt utseende (x)
(inte för att jag tycker att man är nördig för de)
Jag har mindre än 2 kompisar ( )
Jag har blivit mobbad på ett eller annat sätt (x)
Jag tycker schack är roligt ( )
Totalt: 4 .

Fjortis?
Mitt utseende är mitt liv ( )
Jag använder brunkräm/brun utan sol året om ( )
Folk har kallat mig korkad ( )
Folk har kallat mig fjortis ( )
Jag lyssnar på remixade babyröster ( )
Jag är blond ( )
Jag tycker att jag är snygg (x)
Hm, förstår inte vad det har med fjortis att göra
Jag festar varje helg ( )
Jag röker ( )
Ifall jag tycker att någon är ful, säger jag det högt, helst så att personen hör ( )
Jag är dålig på grammatik ( )
Totalt: 1 .

Emo-kid?
Jag lyssnar på emo ( )
Jag är piercad (x)
Jag har/haft svart hår (x)
Mina block i skolan är nerkladdade med låttexter/dikter ( )
Jag gråter ofta ( )
Jag skär mig/har skärt mig ( )
Jag vet vad sXe står för ( )
Jag har snelugg (x)
Och man är emo för att man har snelugg? ''Hej, kom och hjälp mig.'' Säger jag då
Jag spelar i ett band ( )
Jag använder kajal/eyeliner ( )
Jag har blivit kallad emo ( )
Totalt: 3.

Brat?
Nästan alla mina kläder är märkeskläder ( )
Jag använder/använt mycket hårgelé ( )
Jag tar aldrig bussen ( )
Pappa betalar ( )
Jag åker utomlands varje år ( )
Jag spelar golf ( )
Jag har blivit kallad snobb/brat ( )
Jag har blivit kallad korkad ( )
Jag posar på mitt klassfoto ( )
Jag är solbränd året om ( )
Jag äter på resturang varje vecka ( )
Totalt: 0 .

Ghetto-kid?
Jag använder keps varje dag ( )
Jag använder stora munktröjor (x)
Vem fan gör inte de? 
Jag har häng ( )
Jag har ett kompisgäng som jag hänger med varje kväll, gärna bakom snabbköpet ( )
Jag använder ord som "din mamma", "mannen" och "yo" ( )
Jag hälsar på mina polare med en dunk i ryggen ( )
Jag lyssnar på hip-hop (x)
Jag har slagit ner någon (x)
Vem fan har inte de? 
Jag har hamnat i bråk med polisen ( )
Jag hamnar ofta i bråk ( )
Jag skolkar ofta ( )
Totalt: 3 .

Datanörd?
Jag använder uttryck som lol, n00b, rofl, ffs och omfg (x)
Jag skriver cya istället för see you ( )
Jag spelar WoW (x)
Jag spelar något annat spel online (x)
Jag säger lol, brb och omg IRL (x)
Jag är inne på datorn varje dag (x)
Jag är i level 60 eller mer på WoW (x)
Jag vet vad roflmao betyder (x)
Jag är nästan aldrig ute ( )
Jag har mörka ringar under ögonen ( )
Totalt: 7


Jag är nog mest en datornörd, men vafan. Alla har ju olika intressen, vissa gillar o vara fjortisar, knarka, festa, knulla och andra kanske tycker om när pappa betalar, slickat hår, vara almänt kaxiga och ha skjorta på sig till vardags. Andra roar sig med att skära sig, gråta, säga att dom vill dö och vara allmänt svarta. Och sen finns det oss andra, som bara helt enkelt har lite mer hjärnceller. =)


Måndag

Hej hej!
Imon är jag i vecka 16. Känns som tiden flyger iväg, är helt slut i kroppen.
Jävla foglossning har jag, Vill bara spy.
Ska hoppa ner badet och se om det blir bättre. Skriver mer senare!

Nu har jag badat, lite bättre blev det nog! Hade så varmt vatten att de bara ångade.
Och Dajm-katten trodde att man kunde gå på skum så han plumsade i vattnet. HAHAH!
Är man dum så är man ju det!
Gud vad jag saknar Pontus, har blivit så himla kännslig på senaste tiden. Kan sitta o läsa en blogg
o börja lipa över att någon har köppt en röd kaffekopp. Fattar inte vad som händer med mig?
Nu sitter Nicole o säger att jag är tråkig i min blogg, för jävligt. ^^
De måste fixas! Men jag har inte haft så mycke o srkiva om faktiskt, har mest bara legat o slappat i helgen.
Ska ta kort på mina nya bodys och min egna fina tröjja som det står BEBIS PÅ.

Coming up!

19.37
NGET BATTERI TILL KAMERAN! Får köpa batterier imorgon.
Jag fryser och har ont i huvudet + att jag är satans trött.
Vill faktiskt bara sova, men det är för tidigt. :(
Älskar min lilla Pontus. Ska nog ringa till han lite nu. =)

Seeg söndag

Hej hej.
Har varit lite dålig på o srkiva i boggen.
Besöket hos barnmorskan gick jätte bra, 148 slag /min. ^^
Idag så ska vi bara städa och flytta på möbler, satans tråkigt.
men tapeterna ska upp nu i veckan så.. Bara o börja på..

Ska ta kort på Bebis tröjjan sen.

Fredag

Tjolahopp.
Idag är det fredag, jag och pontus ska till barnmorskan 11.20. Vi måste gå vid 11 från skolan typ.
Jag längtar så mycke, börjar dock bli lite orolig. Tänk om dom inte hör några hjärtslag? :O
Men jag ska inte stirra upp mig, ska ta det luuungt o fiint
Nu måste jag gå.
Puss på er alla och önska mig lycka till!!


Torsdag

Hej hej!
Nu sitter jag på svenskan, den är slut om 6 minuter. Skit skönt, jag är as hungrig!
Funderar på att dra hem efter lunchen. Har fått sån satans foglossning.. Kan inte
fatta att jag har det redan, men barnmorskan sa att det är normalt. Så, jag är väl
normal då antar jag. =)

Aja, nu så ska jag äta mat. BEBIS ÄR HUNGRIG!
Nu har jag ätit och kommit hem, orkar inte med nätvärket. Målaren är så duktig, han har målat klart köket!
Han håller på med tvättstugan, han är jätte trevlig. Hoppas att jag inte stör han nu när jag är hemma.

Nu så ska jag göra en ny design till min blogg. =)
Vill ha den röd!
Får se om den är klar till ikväll. Puss hej!Jag kan inte komma på vad jag ska göra med min blogg, den får vara rosa så länge. ^^
Nu vill jag att klockan ska bli mycket så att man kan gå och lägga sig, imon ska jag och pontus
till barnmorskan, då ska han få höra bebisens hjärta för första gången.
Längtar så mycke till att få höra igen!!

Onsdag

Hej hej!
Nu sitter jag på min engelska lektion, ski tråkigt. Men jag har jobbat skit mycke.
Nu håller dom på att måla våra tak hemma, imon ska det målas i köket och sen börjar dom med våra rum. 
Vafan ska man sova då? Hehe,  ;o

Idag har jag fått min BEBIS tröjja, jäte fin är den. Det står bebis på magen.
Jag ska ta kort på den sen!
Ska ha på mig den när magen kommer redigt. =) Då tror inte folk att man bara blivit tjock. haha
 

Fosterljud

Idag var jag på fosterljud, det var helt otroligt underbart. Jag kan inte sluta le!
Jag var 100% säker på att hon skulle få leta o leta efter hjärtat, men nejdå. Det tog
en skund, sen kom dom underbara ljuden. Först fattade jag inget, var helt inställd
på att det skulle ta tid o hitta. Men sen så sa hon; ''hör du? det är hjärtat som slår.
Det låter jätte bra o helt normalt,147 slag i minuten. ''
Då blev jag helt häpen o bara ''woow''. Det va helt underbart, kan inte fatta att min
lilla älskling verkligen lever där inne.

Jag har fått min kallelse till Ultraljudet med, den 11 Februari. Min alla hjärtans dags present blire ju!
Så jag passade på att fråga lite
om det med. Frågade såklart om vi kunde få veta kön. '' javisst sa hon, du ska ha ultraljudet med mig.
Jag kan kolla efter det om ni vill.'' Då blev jag enu gladare, har pratat med andra som fött i växjö o gjort
sina utraljud här. Men dem har inte fått veta. Älskar min barmorska, hon är underbar.

Nu ska jag dra ner på stan o köpa nått sött till min älskling.
Älskar dig redan sötnos.


Komentera gärna mina inlägg, det är alltid kul.


Söndag

Hej hej.
Idag ska jag måla, vet inte vad jag ska måla. Men nått blir det, nått fint.
Vet inte vad jag ska måla med, blyets eller vad jag ska ha.

Jag känner mig trött idag. ;( Igår så kollade vi på Aliens vs Preditor, den va ganska så bra.
Blä har tråkigt.

14.31
Nu har målat klart, ska fin slipa lite på den sen. Det va skönt o slappna av lite o bara måla. Snart ska vi käka tror jag, sen ska jag gå en låång runda!

image29


Lördag

Hej hej, idag vaknade jag 10.30 helt utvilad. Vi har ätit frukost nu och kanske ska hoppa in i duschen. Eller jag vet inte, kanske ska till simhallen idag, onödigt o duscha nu då. Det är massa gammla låtar på MTV, skit kul! Hon dansar i en handuk... HAHA! ''dadidadam, dididadadidada, be my baby.''
Pontus bara sitter o gapar.

Nu har vi ätit, jag var så himla hungrig.
Idag ska jag och Pontus se Alien vs Preditor, det ska bli trevligt. Slippa sitta hemma.
Nu kanske jag ska vila mig lite, sova.


Fredag

Fyfan va veckorna går fort.. Om bara några dagar är jag redan i vecka 15, och om en vecka så är det fosterljud. Hel otroligt. Idag har jag haft lite ont och varit allmänt trött. Somnade på soffan en stund efter jag kom hem.
idag är det Let's Dance! Så satans roligt, hoppas det är lika bra som förra året.
Måste bara skriva upp en lista på alllt jag ätit idag, sjukt mycket!

6 mackor
3 talrikar Yoggy
1 Talrik mat i skolan
1 Talrik mat hemma
1 Talrik sallad
1 banan
1 äpple
3 morötter
1½ liter mjölk

Och dagen är inte slut än!

OTROLIGT HUNGRIG!


Torsdag.

Idag var det skola för första gången efter lovet, maten sög så jag hängde med mamma hem på lunchen och åt. Nu är jag hungrig igen. ^^ Jag har pratat med Britt idag med, om lite allt möjligt.  Just nu har jag ont i huvvet, känns som jag ska bli förkyld.. suck!

Onsdag

Hej hej! Idag har jag och Pontus städat. Det va skit tråkigt, idag ska han åka hem med.
Men han kommer tillbaka på Fredag igen. ^^ Jag är cp hungrig, och tv kanalerna är lustiga.. hm

Tisdag V 14!

iDAG GÅR JAG IN I VECKA 14. ^^ Stor bebis nu.
image27

Jag försöker fixa bloggen med den blir bara skev!! Den får nog va såhär tills jag orkar göra mer.

Idag ska jag o Pontus gå ner till stan, vi ska öppna ett sparkonto till bebben. Och jag ska köpa ny medicin mot illamåendet. Han är ute  och busar med katterna nu.
Kan inte ens fatta hur dom kan vela gå ut i detta vädret.

Vi va o hämtade hem tolle igen igår, han är så glad nu!
Det första han gjorde var att kissa och äta massa mat. =)
Nu har jag ätit och varit nere på stan. Jag skulle öppna ett sparkonto, men jag hade redan ett, visste inte om det. Hade 1,2k på de, blev jätte glad. Pontus va tvungen o gå upp till hans mammas jobb så då stack jag hem. När han kom hem så hade han en present till mig... Han är så söt.

image28


Måndag

Hej hej.
Igår sålde vi Tolle, jag har varit så ledsen hela tiden. Jag pratade med dom i mårse och då sa dom att han inte hade ätit eller varit på toa. Då blev jag enu ledsnare, dom hade köpt en kattunge med så att han inte skulle känna sig ensam, men dom bara fnös åt varandra.
Vi ringde och fågade om vi inte kunde få hämta hem honom igen , och det fick vi. Då blev jag så himla glad!
Jag längtar efter han så mycket, ska gosa och kela med han hela kvällen. Han kommer bli så glad över att komma hem, Dajm saknar han så mycket.
 

Tolle mannen!:
image26


Nu ska jag lägga mig i badet tror jag.

Söndag

Idag är det slappt som fan, har absolut inget att hitta på. Det ska komma ett par och hälsa på Tolle idag, dem är sugna på att köpa honom. Jag hoppas att dom är trevliga, är väldigt rädd om min lilla Tolle. Jag ska ta lite kort på han idag så att man har lite minnen från han.
Kommer verkligen att sakna honom, han är en så snäll och underbar katt. Men Ditte hatar ju honom och henne har jag inte hjärta att sälja.. Stackars Dajm som blir av med sin bästis.
Jag ska säga till dem som ska köpa Tolle att dom kan hämta hem honom om några dagar så vi kan säga hejdå redigt..

Ska gå en lång runda ikväll, det ska bli skönt. Min mp3 är borta så jag ska låna Pontus mobil. =)

Jävla mp3, älskade den. Sitter här o lyssnar på as nice låtar som Ribban laddade ner åt mig.

Snart ska jag käna med, fyfan va gott. Har blivit extra hungrig, redigt hungrig. Kanske är pga graviditeten. Mitt illamående vill inte försivnna heller, och inte tröttheten heller! Börjar bli riktigt trött på detta.

Känns som ofrivilliga ryck i magen, sånna man kanfå typ i ansiktet. När det bara rycker okontrolerat. Så känns det i bebismagen. Det är dock kul. Undra vad det är?


Lördag

HOOHO!
Nu har jag precis duschat, det va jävligt skönt! Försöker få med Pontus ner på stan, men han är så jävla slapp, han vill bara spela. Mamma vill att jag ska fixa hennes ögonbryn och färga hennes hår. ^^ Ska göra det senare. 
Jag vill köpa lite bebis kläder, men jag ska nog vänta med det tills vi har varit på fosterljud.
Jag har börjat få näsblod som satan också, det är jätte jobbigt.


Nu ska jag fixa håret o sminka mig!

:)
image19

image20'

image21


image23


image25

 


Ultraljudet i vecka 8
Bebis i vecka 8. Länge sedan nu =) är i vecka 13 nu.
image17image18Bebis i vecka 8. Länge sedan nu =) är i vecka 13 nu.

Min nya blogg. (Grav. Vecka 13)

Nu har jag fixat mig en ny blogg, tack vare Nicole eftersom jag inte visste hur man gjorde. =)
Och ja, jag och Nicole bråkade jätte mycke innan, men nu är vi vänner. Hoppas jag iallfall!


Idag har jag bara vaknat o ätit frukost, ska färga min mammas hår senare. Det ska bli redigt kul!
Sedan ska jag försöka dra med mig Pontus ner på stan, tråkigt att sitta inne hela dagen.

Jag kommer skriva mycke om min graviditet i denna bloggen, det får bli lite som en graviditets blogg.
Just nu så är jag i vecka 13, tiden går så fort. Snart så ska jag göra fosterljud och ultraljud, då får man hoppas att allt är okej med den lilla. Hoppas även att dom kan se könet. 
Vi har tänkt ut lite namn också, men det är ju inte säkert att man väljer nått av dem namnen sen;

Flicknamn:
Nea
Alice
Ella
Ebba
Sarah
Isa / Isabella

Pojknamn:
Alex / Alexander 
Sebastian
Elias
Noah


Bild - Vecka 8

image2

Bild - Vecka 13:

image1


Vecka 13
image3
Lite bilder på vad vi har köpt till våran älskling


image15
image16

image13

image14


image4image5image9

image10