städa städa!

Hej hej.
Idag så städar jag, det ser ut som skit här. Men nu börjar det se bättre ut! Sebastian har fått någon liten inflamation i ögat. Men jag skulle bara tvätta rent det och droppa en droppe bröstmjölk i ögat när det blev geggigt. Undrar hur han har kunnat få en infektion redan. Han är gnällig också, och sover inte så mycket om dagarna. Sen blir han helt hyperaktiv om kvällarna när han blir supertrött och sen när han somnat sover han hela nätterna. Men men, det har blivit något krabb med datorn också, grafikortet vill inte fungera som det ska. Andra gången mitt grafikort krånglar. Vafan är det för fel igentligen?

Om någon datornörd läser min blogg, svara på detta tack. :) - Om jag köper bättre grafikort så laggar väl spelen mindre? (World of warcraft...) :) För om jag måste köpa något nytt nu så ska jag fan köpa något riktig bra. Men sen måste väl processorn klara av det också, men det lär väl inte vara några problem. Har ju en ganska bra dator. Men laggar gör det ju ibland. Tycker fan att Laptopen vi får från JB laggar mindre än min stationära ibland. Hmm.. Jaja. :)

Nu så ska jag kolla runt lite och sen fortsätta städa! :)

Sebastian 2 VECKOR

Hej hej. Idag är Sebastian 2 veckor. Tiden går ju så fort. :) Idag ska vi ta kortet till tidningen. Hoppas verkligen att det blir bra. Vi ska till BVC idag också, spännande att se hur mycke han har gått upp.

Igår var vi ute i Hjortsberga, Pontus mamma och pappa ska iväg till sthlm idag och stanna tills fredag. Så då ville dom träffa Sebastian lite. :) Pontus Syster och hennes familj kom tid också och träffade Sebastian.

Nu så ska jag försöka göra mig klar, känns inte som att jag får något gjort! Har iallafall städat idag.18.26
Hej hej.:) Nu har vi kommit hem från stan! Sebastian sov på tidnings kortet. Och när vi kom av bussen här i hovshaga så började han skrika som en galning, var tvungen att gå och amma honom hela vägen hem. Han är för go!

Men nu så ska jag snart äta, Pontus lagar mat åt mig, är så hungrig! Mamma hade gjort mat som jag inte tyckte om. Och nu blir det oväder ute! Passar perfekt att jag och Pontus ska sitta inne och se på film! :) Har haft ont i huvudet hela dagen, nu vet jag varför! Får alltid ont i huvudet när det är oska i luften.Ja juste! Han var 53,5 cm och vägde 4044g. :) Allt var bra!VARMT!


Hej hej!
Gud vad varmt det är, och jag kan inte bada! :( Men jag kan iallafall gå i med benen, men det är ju inte samma sak. Idag ska vi bara vara hemma och slappa, orkar inte åka någonstans. Nu ska vi iallafall gå till ICA. :)Min mail är |--> snowtowsen_@hotmail.com <--|17.29
Nu har jag vilat från 12-15.30, ätit och bara kollat på tv. Jag vill ner till Hemmakväll och köpa godis, så sugen. Hoppas att det går någon bra film på tv ikväll.

Förlossning - Bilder

Detta inlägg är lösenordskyddat!

Min förlossning


Jag började ha känningar att något var på G den 9 juli när vi gick på stan med Nicole. Hade förvärkar som gjorde ondare än vad dom brukade. Gick runt hela dagen och hade ont, vid 16.00 så ringde jag till förlossningen för att be dom kolla vad det var för något. Var då öppen 1 cm. Hon trodde att han skulle titta ut om några dagar, inte längre än 1 vecka.

10 juli gick slemmproppen! =)


11 juli hade jag besök hos barnmorskan. Bad henne kolla om det hade hänt något mer och det hade det. Var öppen 2,5-3 cm. Fick väldigt ont efter undersökningen, hemska förvärkar. Mamma fick komma och hämta oss.


På söndagen den 13 juli på morgonen när jag ställde mig upp rann till ordänkligt mellan benen. Fattade ingenting! Men jag tänkte inte mer på det, hade ju haft väldigt mycke flytningar senaste tiden. Under dagen så slutade det inte riktigt att rinna så jag rinde till förlossningen. Fick komma upp på kontroll och det visade sig vara fostervatten. Hade fått någon liten spricka någonstans i hinnorna. Dom sa att om det inte drog igång under natten så skulle dom sätta igång mig nästa morgon.


Vid 1.30 den 14 juli

började jag få ont, gick upp för att kissa. När jag satte mig ner så rann det vääldigt mycke, och det var inte kiss. Fosterhinnan hade spruckit enu mer. Fick lite panik, sprang in till mamma och sa att jag trodde vattnet hade gått. Efter det ringde jag till förlossning och dom sa att jag kunde vara hemma så länge jag orkade.

Jag la mig i sängen och smsade Nicole och Strellan, eftersom dem skulle vara med under förlossningen. Jag åg där en stund och fick ondare och ondare. Fick sån jädra panik, jag tyckte det var så obekvämt  och blev helt stressad av att vara hemma, så vi åkte in till förlossningen.  


När vi väl var uppe på förlossningen så fick jag ett rum och kollade ctg. Allt var bra och jag hade regelbunda värkar. Efter det så var jag uppe och gick lite, men sen fick jag så ont att jag inte orkade gå. Dom kom in med massa varma handukar och tog så väl hand om mig. 

Vid 6.00  var jag fortfarande inte öppen mer än 3,5 cm, som jag var när jag kom in! Värkana började sakta avta, och  vid 8.00 så försvann värkarna helt och jag fick sova i 2 timmar. Vi bestämde att jag skulle bli igångsatt när jag hade vilat. :) Vid 10.00 kunde jag inte sova mera, var för uppstirrad, så jag fick värkstimulerade dropp. Gjorde så otroligt ont! Vid den tiden bad jag pontus ringa till mina kompisar så att dom kunde komma dit. :) Bad om att få åka hem igen ett antal gånger. Dom kollade mig med jämna mellanrum men jag öpnade mig inte något.


10.50 - Jag hade ont utan att något hände, dom kände och kände.. Trodde jag skulle dö av smärta! Det någon doktor och tog hål på hinnorna ordänkligt där någon gång också. Otroligt behagligt, men jag hade ju lustgasen! Dom satte en elektrod på bebisens huvud också när dom ändå var där o grävde! Efter där någongång kom Nicole och Strellan. Och fyfan vad ont jag hade, så otroligt ont. Det gjorde ondare än vad jag trodde att det skulle göra, hade förberett mig på det värsta men den smärtan går inte att förbereda sig på. Försökte slappna av mellan värkarna men det var väldigt svårt. Låg mest och sög på lustgasen. Efter dom tog vattnet stängde dom av droppet, fick egna värkar. :)


Var öppen 4 cm vid kl 11.20, fick massa varma dynor att ha på magen och ryggen, väldigt skönt! Rekomenderar det! Barnmorskorna störtade mig otroligt bra.
vid 12.30 var jag öppen 5 cm. Nu började det göra otroligt mycket ondare! Ville verkligen bli dödad. Under tiden jag blev undersökt gick allihopa ut och rökte.


13.30
 Strellan var tvungen att åka till jobbet och Nicole fick sitta utanför eftersom jag hade så ont. Ville inte ha någon där, förutom Pontus. Bara grät av smärtan. Barnmoskan kom in då också, var öppen 6 cm. Tjatade hela tiden om Ryggbedövningen, dom gick då och ringde till narkoslärkaren. Spydde någon gång där mellan 13.30-14.00 också. Hade så ont att minnet är lite suddigt mellan 12.30-14.00.


Vid 14.10 kom gud in igenom dörren. Äntligen skulle jag få min ryggbedövning! Pontus gick ut, han ville inte se nålen. Det gjorde inte alls ont att få ryggbedövningen, det känndes som om när man knäcker kotorna eller någonting. Och effekten av den var helt underbar. Har man ont, då ska man inte ligga där och ha ont utan faktiskt ta ryggbedövningen. Efter det fick Nicole komma in igen. Smärtan var som bortblåst. Dom satte igång droppet igen och ökade det med en vääldig fart. Kände när det drog ihop sig o tryckte, men jag hade ingen smärta.:)


15.00, Pontus gick ner o köpte lite godis till mig (som jag inte ens hann äta, åt upp det på bb.) Var såå godisugen iallfall, Pontus ringde till min mamma med för att hon skulle köra dit godiset som vi glömde hemma. De släckte ner i rummet så jag kunde försöka vila lite, hade ju inte ont längre så det skulle blivit lätt att somna. Men jag hann inte somna förren jag började känna mig bajsnödig, kl var då 15.25. Hade börjat få krystvärkar, men barnmorskan lyssnade inte riktigt på mig. Hon trodde inte det var kyrstvärkarna som redan börjat. Men efter 5 minuter så kollade hon iallfall hur mycke jag var öppen för att vara säker. Var då öppen 10 cm och redo för att krysta.  Öppnade mig 4 cm på 1½ timma.


Låg på sidan och krystade lite, men det hände inte så mycke. Låg där och sög på min lustgas för skojjs skull. 16.00 så hade det inte hänt något än.


16.15 så bad dom mig byta ställning och lägga mig på ryggen. Dom tog fram handtag som jag skulle dra ner mig i och fixade sängen och höll på. Jag kände ju ingen smärta alls utan bara att det tryckte på, så jag krystade när jag kände att det tryckte på. Någon gång där började Nicole att filma.


Han fasnade med huvudet där ett tag så jag fick värkligen ta i! Det tog ungefär 20 minuter för mig att krysta ut där den fasnade. Svårt att förklara.. Ont gjorde det iallafall! Sedan när huvudet väl var ute så fasnade axlarna lite också. Och det var ju inte heller så skönt när hon lirkade ut det. Haha.. Men ingen smärta var lika hemsk som värkarna!


14 juli kl 17.19 Så var han ÄNTLIGEN ute. Det var en sån lättnad och all smärta bara försvann! Kännslan när man får sitt barn på bröstet och lyckan man känner är helt obeskrivlig. Detta var det mest fantastiska jag någonsin gjort och jag kan helt klart göra om det flera gånger.


4106 g och 52 cm, Sebastian Nils Robin Robertsson.
<3 Älskar dig mer än något annat på denna jorden. Du är det bästa som har hänt mig.Har ni frågor om förlossningen, något som jag inte skrivit osv, bara fråga! :)


Vad är det för dag idag?

Hej hej.
Jag har helt tappat tidsuppfattningen. Kan inte komma på vad det är för dag eller någonting. Idag har han typ bajsat hela dagen, han är lite konstig i magen. :) Han har varit vaken sedan 8.30, måste försöka få honom att sova. Snart ska vi dra ner på stan med nicole också. Måste försöka få honom att lugna ner sig. :)21.02
Nu har jag ätit och kollat på TV! Det var så skönt att komma ut lite idag och röra på sig. Men jag känner av foglossning när jag har gått länge, men bara i fogarna där fram! Imorgon kanske vi skulle vara med Nicole igen. Jag hoppas verkligen det, bara det inte blir för varmt. Tycker så synd om Sebastian, kan inte vara skönt i värmen. Vågar man åka ner till badet, det är ju knappt svalt i skuggan. Vill ju inte att han ska plågas i värmen, då är det ju lika bra att stanna inne. Men på stan kan man ju gå eftersom man kan springa in i affärer och svalka sig.

Det känns iallafall lite lättare att amma ute, det är ju faktsikt väldigt praktiskt. Han är ju så himla lätt, han bara äter ju och sen somnar han om igen. Kan ju vara iväg hela dagen utan några problem. Men sen kanske man inte ska vara iväg varje dag heller när han är så liten, vad vet jag. :)

Nu så ska jag skriva klart förlossnings berättelsen iallfall, vet inte om jag ska ha den bara för dom som är VIP eller för alla. ;) Får se hur jag gör.  Jag lägger iallafall upp den ikväll! Dem som har passet till ''Privata inlägg'' kan iallafall kolla på bilder från förlossningen. Dom lägger jag inte upp för allmänheten. :)

Och för er som vill ha passet, maila eller lägg till mig på msn.
Snowtowsen_@hotmail.com

Äntligen kommer solen!

Halloj!
Idag har vi varit ute i Hjortsberga, umgåtts med Sebastians farmor och farfar. Sedan fikade vi med deras grannar som också har fått en liten pojke nyligen! Trevligt och VARMT! Men nu ska jag inte klaga på att det är varmt,har ju ingen stor mage att bära på. Känns så otroligt härligt, saknar den inte. Tycker synd om alla som går runt och är gravida just nu. Stackare.

Imon ska vi gå på stan med nicole, måste till försäkringskassan och fixa med föräldrapenningen.  Sebastian har sovit otroligt mycke idag, hoppas han tänker sova inatt. :) Jag sov nog 10 timmar inatt. Så otroligt skönt.


Seg dag!

Hej hej.
Inatt har han inte velat sova, iallafall inte i spjälsängen. Han vaknar typ varannan timme för att äta, sen somnar han och sen lägger man ner honom i spjälsängen och 10 min senare vaknar han. Han vill bara ligga hos mig i sängen eller att man håller i honom. Så han fick sova hos oss hela natten. Men nu under dagen har han sovit som han ska i spjälsängen. Han är väldigt mycke vaken. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få han o sova i spjälsängen. I början gick det jätte bra. Men det kanske vänder igen. Nappen vill han inte ta redigt heller längre, han spottar ut den och sen vaknar han. Haha. Men han är ju inte skrikig iallfall, det är ju skönt.

Jag har sovit 12 timmar inatt! Så skönt att ha honom i sängen, slipper gå upp för o mata honom. Han tar bara tutten själv när han ligger där och gnäller inte ett dugg. :) Men jag vill ju inte att han ska ligga i sängen hos oss i all evighet. :( Samtidigt är det ju så mysigt att ha honom nära.
18.49
Nu har jag varit ute med honom i vagnen. Andra gången idag som han sover ordänkligt, hoppas det håller i sig och att han gör det inatt också. Jag blir helt dyngsur av att gå en sån runda på 25 minuter.. Herregud! Som om det hade ös regnat ute!

Nicole: Har testat det, det funkar inte heller. :(Bvc idag!

Hej hej.
Nu så har jag precis duschat! Han var ovanligt hungrig inatt. :) Jag var så trött att jag bara la han i sängen hos mig och lät han äta där. Vill dock inte vänja honom vid att ligga i sängen med mig, men det gör väl knappast något om man gör så ibland. Vid 12 ska vi till bvc, hoppas att han inte har gått ner något, tror dock inte det eftersom han äter så bra. :)

Jag håller på att göra om min blogg som ni ser. Ska försöka göra klart förlossnings berättelsen ikväll. Jaja, nu tänkte jag sova en timma medans jag kan. :)10.45
Nu har jag vaknat igen. Funderar på om jag ska amma honom lite innan vi sticker, hum. Jaa, får göra det. Nu vaknade han. :)


12.35
Nu är vi hemma igen! Gulsoten tyckte hon blivit bättre och så hade han växt 1 cm(53cm nu) och gått upp 68g(3888g) Han är så duktig min lille pojk. Han kissade på henne också! Hahaha!

Kom på det nu idag också, snart har ju jag och Pontus varit ihop i två år, den 27/8, herregud vad tiden går!

Nu så ska jag göra lite mat, håller på att dö av hunger! :)20.00
Nu har jag typ gjort klart bloggen, är ganska nöjd! :) Nu ska jag mata sötnöten och sen ska jag gå och lägga mig! Har knappt gjort något vettigt idag. :) Imon ska jag fixa med alla Sebastians kläder!Ingen kan bli sötare än min lilla älskling!
1 VECKA IDAG!

sebastian


sebastian

sebastian

Älskar er!

sebb o pappa

Tiden går snabbt!

Godag! :)
Idag ska det nästan bara slappas, måste en runda till affären och köpa blöjor bara. :)
Känns som vi inte haft en lugn dag sedan vi kom hem från BB, bara hittat på massor med saker. Igår så var vi hemma hos Pontus, hans moster och hennes man, deras son och hans fru+barn kom dit också. Vi grillade och fick lite paket. Lite för mycke paket! HUR mycke kläder som hälst och en babysitter, täcke till vagnen och ett sånt TUMMEN påslakan + en jätte fin snuttefilt. Och av hans grannar fick vi pengar. Herregud, jag känner mig så bortskämt! Vi har inte gjort annat än öppnat paket sedan vi kom hem. Har så himla mycke kläder och grejjer nu. Men jag har fått sådana saker som jag velat köpa själv men tyckt var för dyrt. Så man ska ju inte klaga! Ska ta kort på allting sen.

Idag är jag RIKTIGT utvilad! Ammade honom igår vid 21.30, sen tog Pontus honom 30 min tills han somnade riktigt. Då gick ju jag och la mig såklart. Sen vaknade han vid 1.00, ville äta, kollade lite på en film sen gick jag o la mig igen. Sen vaknade han inte förren vid 6.30, nu har han ätit två gånger och jag har sovit 1 timma mellan. 8 timmars sömn, trodde inte att man skulle få någon sömn alls när man hade spädbarn. 

Han är alltid så pigg på morgonen. Nu sover han lite men han ska snart äta lite igen, måste väcka han var 3dje-4de timme eftersom han har lite gulsot och den bästa medicinen mot det är mat. :) Men så länge han är pigg, vill äta och inte går ner i vikt så är gulsoten ingen fara.
19.44
Jaha! Jag skulle ut på en långrunda med vagnen, men vad händer? Joo, efter 10 minuter börjar det spö regna och jag blir dyngsur... Så irriterande. Jaja, jag får väl helt enkelt fortsätta fixa med bloggen. :) Lillen ligger i vagnen och sover nu.

Slipar på förlossnings berättelsen också. Kommer kanske imorgon!21.55
Nu så ska jag sova. :) Blir nog klar med bloggen imorgon! Är så himla trött nu, hoppas att han sover till 1 som vanligt.Innan vi åkte till hjorstberga
Nappen tar han så duktigt!

Nappen tar han


Mätt o nöjd!

mätt o nöjd

Idag kommer en tant från BVC.

Hej hej!
Inatt har jag fått sova bra också! 5 timmar iallafall och 1 timma nu för en stund sedan. Har precis kommit ut ur duschen, så otroligt skönt att duscha. Sebastian ligger i soffan och sover, han är så söt när han sover. Vill bara gosa och pussa på honom, men då vaknar han ju. :) Imorse vaknade han vid 7 och var helt klarvaken! Han åt och sen bara låg han och kollade sig omkring och pratade.  Så vaknade han vid 1 inatt, var vaken i 2 timmar och bara åt och åt. Han skriker nästan aldrig, bara om det tar för lång tid för mig att ge han bröstet.

Idag kommer iallfall någon från BVC, han ska vägas och så vill dom prata lite. :) Som vanligt! Sen efter det så ska jag ner en runda på stan med Nicole. Känns lite nervöst att gå nere på stan, förstår inte varför. Har ju blöjor och allt med mig, till och med maten smart förpackad. Det är nog det att jag tycker det känns obehaglingt om jag måste amma honom där nere. Sen är det ju inte en så speciellt avslappnad miljö att amma i. Men det ger sig.

Sen så har jag ju inte skrivit så mycke om hur jag mår kom jag på! Jag mår super bra, har inte ont någon stans, bara lite där dom sydde. Men jag behövdes knappt sys något alls. Jag hade en bild framför mig att man skulle bli helt handikappad efter förlossningen och ha ont överallt. Men jag har mest bara haft ont i ryggbedövnings sticket. :) Jag ska fila lite på min förlossnings berättelse också. Ni vet ju inget om hur det gick heller. :)

Nu ska jag fixa mig lite och städa lite medans han ändå sover. 13.56


Snart kommer BVC-tanten! Spännande att de om han har gått upp något! :) Hoppas på det. När han föddes vägde han ju 4106g, när vi åkte hem vägde han 3826g. (Helt normalt att dom går ner, för er som inte vet. ^^) Så länge dom inte går ner mer än 10% av sin vikt, så som mest fick han gå ner 410g.

Efter ska vi ner på stan, så jag gör mig iordning nu innan så vi bara kan sticka. Nicole är redan där nere tror jag. :)


 

Så skönt att vara hemma!

Hej hej. Inatt har han sovit mycket mer än vad han gjorde på BB. 6 timmar totalt fick jag sova inatt. :) Det är så skönt att vara hemma. Idag har vi varit nere på stan och köpt lite amnings bh och sånt. :) Sen var vi och handlade en snabbis och nu så är vi hemma. Pontus är ute och går med honom i vagnen, jag ska gå och vila lite nu snart.

Tycker att det är väldigt lätt att gå upp på natten, inte alls jobbigt. Han vill bara äta och sen somnar han om lika fort! =) Han är så underbar. Han har lika mycke hicka utanför magen som han hade i!

Vår ena katt Daim är jätte rädd för bebisen, han ligger under en säng hela dagen.Nu har han äntligen kommit!

Hej hej allihopa! Nu är vi äntligen hemma från BB!
Han föddes den 14/7, kl 17.19. Vägde 4106 g och är 52 cm. Han är så himla fin.
Förlossningen gick jätte bra. Lägger in en förlossnings berättelse senare.
Känns verkligen skönt att vara hemma nu, jag kunde inte riktig sova på BB.
Just nu ligger han och sover i sin lilla säng.
Det får bli lite kortfattat nu, men jag skriver mer sen.
Ska lägga in lite bilder nu! :)

Tack för alla gratulationer!
Vi älskar dig redan så mycket att vi kan gå sönder!


Farbror strellan! =)Pappa är jätte glad! Mormor också där bak!


Beräknad förlossning imorgon!

Hej hej.
Igår så var vi på IKEA och sedan på kvällen var vi med Strellan och Nicole. =) Vi köpte pizza och sen drog vi hem till Strell och spelade Wii. Idag ska vi skruva ihop skötbordet och bara ta det lungt, men först ska vi till City gross och handla.

Jag har sovit SÅ gott inatt, bara vaknat två gånger men har kunnat somna om fort efter! Känner mig utvilad. Nu får förlossningen gärna starta. :) Går säkert några dagar över tiden, satan säger jag bara.. :( Beräknad förlossning imorgon. Ser inte ut att bli någon bebis idag eller imorgon. Aja, jag ska hålla humöret uppe. Jag mår ju bättre nu än vad jag gjort någongång under graviditeten, det värsta är ju bara förvärkarna som kan bli väldigt intensiva och att jag inte har kunnat sova. Men nu sover jag ju super bra!

Nu måste jag skynda mig, mamma väntar!14.54
Hej hej, nu är vi hemma från affären. Vi gick runt och tittade i lite aff'ärer och sådär. Vi ska göra om min ena garderob till en garderob MED hyllor. Innan har vi bara hängt saker där. Jaja,, fick iallfall ont när vi var där uppe, jobbigt.. Fortfarande ont men jag vet att det kommer gå över som vanligt. :( Nu ska vi vila lite och sen ska vi börja bygga skötbordet och städa!16.34
Hej hej. Nu har jag städat badrummet och lite sånt. Pontus bygger skötbordet just nu, han krabbar och krabbar! :) Jag har lite små känningar i ryggen och jumskarna som vanligt. Haft det sedan city gross! Mamma tror att det sätter igång idag men det tror ABSOLUT inte jag. Tycker jag känner min kropp ganska väl nu, är 110% säker på att det släpper inom en timme. :)

Nästa inlägg kommer bilder på Bilbarnstol, Skötbord och MAGEN! :)19.51
Hej hej. Nu har vi precis varit på förlossningen. Har ju runnit hela dagen. Och dom konstaterade att det var fostervatten! Så om det inte kommer igång ikväll av sig själv, då får vi åka in imorgon vid 8 och bli igångsatt! :) Jag är så glad nu! Nu ska vi ut och gå så att vattnet kanske kan gå redigt, det var lixom bara som ett litet hål på en hinna. :) JAG ÄR GLAD!23.35
Nu så ska jag snart sova. Inga värkar eller något. :) Får väl se vad dom hittar på imorgon när jag kommer till förlossningen. Jag skriver nog igen när jag kommit hem från förlossningen eller BB, eller imorgon bitti. :) Håll tummarna för att dom sätter igång mig imorgon och inte väntar en dag till! :D12 juli

Hej hej. Nu har jag vaknat! Det stannade av precis som jag trodde! Gud jag är trött på att det stannar av! Nu ska jag inte skriva att det är på G förren det är PÅ G! Funderar på om jag ska hänga med mamma till IKEA, jag menar.. Det händer ju fan inget iallfalll. : ) Det här är det tråkigaste jag har varit med om, gå och vänta på värkarna. Ändå ganska mycke öppen, slemproppen har gått, har haft jävla blödningar. Nu får det väl fan börja! :P Nu vill vi INTE vänta längre! Snart får jag utbrott..11.18
Nu gör jag mig iordning för att åka till IKEA. Det händer ju inget iallfall, så man kan ju lika gärna hitta på något! =)på g?

Nä, antagligen inte. Men jag har ont iallfall. Kan inte sova.. Har varit vaken sedan 02.15. Nu gick jag upp o tog lite macka o kräm. Är så hungrig. Ska klocka o se om det är regelbundet. Pontus sover, vill inte väcka stackarn. Han gick nyss o la sig!Nu har jag ätit klart. Ska nog lägga mig igen,, är så trött..  03.53
nu lägger jag mig o ser om jag kan sova. har fortfarande ont. =(

En ny seg dag.

Hej hej
Nu har jag käkat och lite, ska ju till barnmorskan idag. Har inte så jätte ont idag faktsikt. Men det tog jävla tid att somna igår för jag hade så ont. Men när jag väl somnat så gick det över lite. Det kanske drar igång snart igen. Vem vet. Får se vad barnmorskan säger idag!10.22
Nu har jag varit hos BM. Hon kände och jag var öppen 2,5 till 3 cm. När det blir för olidigt skulle jag åka in sa hon. Jag har ganska ont nu men den kan lika gärna komma imorgon.

Vi körde ctg med och jag har regelbundna värkar. Men nu ska jag iallfall ta det lungt. Dom ville att jag skulle stanna kvar men jag känner att det känns bättre o vara hemma..
Nu blöder jag också, konstigt.13.15
Lyckades vila en stund, 50 min. Men sen gick det inte mer, och nu börjar jag få ganska ont. Men inget regelbundet vad jag vet. :S Nu ska jag lägga mig i soffan med vetekudden och jordgubbar! Sen om inte det hjälper så blir det duschen!14.43
Tror inte det blir någon bebis idag. Har typ inte ont alls. Har dock sovit igen nyss, :P så det kansek kommer igång. Jag försöker vila så mycket som möjligt. Ska ta med mig Pontus ut på en Promenad. =)15.40
Neh, det har inte kommit igång nått än. Finns nog inget o göra mer än o vänta. Får hoppas att det kommer igång imorgon! Eller att det sätter igång ikväll.19.15
Hej hej! Jag har inga värkar eller nått sånt. Lite tråkigt men samtidigt skönt, ser fram emot att få sova gott inatt, utan smärtor! =)  Lite ont har jag ju såklart, men inte så ont som jag har haft.

Självklart hoppas jag ju på att det bara ska säga PANG, så är det igång. Men sån tur har man ju inte. :P Får knappt ont av att gå promenader ens.19.43
Hoho! Fortfarande inga värkar. Men det gör inget! Nu så har jag mätt lite i badrummet, min snälla mamma ska åka till IKEA imorgon och köpa skötbord till oss, hon tyckte dock att vi skulle ha ett annat. :D Så, visst visst. Hon skulle visst betala det också. Mammor är ju bara det bästa! Vi ska kolla med Pontus mamma om hon kan hjälpa oss få hem barnstolen imorgon. =) Så då har vi ju något att hitta på!! Nu ska jag slappaa, kanske spela något!

skötbord!Snabba på!

Hej hej!
Vaknade 04.30 av att jag hade ont, låg kvar i sängen till 05.15, sen gav jag upp. Kan inte somna om, har för ont!! Jag har ätit lite frukost nu. Ska försöka att sova snart igen.. Nu har jag iallfall ont! Inga regelbundna värkar, men ont.. Jobbigt.. Hoppas att de riktiga värkarna kan dra igång snart. Min rygg dör.

Jag är så trött, vill bara kunna somna om!05.49
usch nu e det för jobbigt att sitta vid datorn.. Återkommer senare.
För ont i ryggen!10.25
Gomorron!
Nu  har jag fått sova ut! =) Känner mig pigg, har inte börjat få så ont än med lite i ryggen är det ju. Undra hur länge jag ska gå sånhär. Kan ju ta flera dagar som sagt. Idag ska jag iallfall städa lite här hemma. Ska ta lite kort på magen idag också, förhoppningsvis sista korten! Nu ska jag äta frukost igen. =D10.40
Nu gick slemmproppen när jag var på toa.! YES!
Då blir det kanske bebis idag!
Jag är så glad!11.08
Nu sitter jag och äter gröt.  Har redan ondare i ryggen. Mamma tyckte jag skulle ut och röra på mig! Så det får bli en promenad efter frukost!11.58
Fyy, det var aldeles för varmt ute för att promenera! Får går runt här hemma istället och städa. =) Inga värkar än, bara de vanliga.13.29
Hej hej, fortfarande ont. Lite ondare i magen. Men hoppas inte för mycke på att det är värkar, det kan lika gärna sluta. :) Nu är Pontus här igen! Jag ska snart äta igen, är så hungrig!

Vore ganska kul om man kunde hinna till barnmorskan imorgon. :D ska dit 8.40! Men samtidigt hade det varit skönare att föda ikväll!=P

aj aj.16.06
Hoho. Nu har jag inte alls så ont längre. Bara lite i ryggen.
På nått käppt sätt har bebisen bytt sida också. :P Fattar inte hur han gör.17.34
Nu har jag ont igen, ska in i duschen och se om det blir bättre i ryggen.20.52
Nu har jag varit inne i duschen för andra gången. Det hjälper för stunden iallfall, och lite efter. Körde med ritkigt varm vatten. Just nu vill jag bara kunna somna när jag väl ska göra det.21.45
Nu ska jag sova , försöka iallfall! Skriver när jag vaknar igen, kanske inte ens somnar.1 cm!

Hej hej.
Idag har jag, Pontus och Nicole gått nere på stan. Jag vaknade vid 6 idag som vanligt och hade ont, som vanligt. Men smärtan gick inte över och blev bara värre. Så vid 16.00 ungefär så var vi på förlossningen. Blev undersökt, hade öppnat mig 1 cm! Hon trodde inte det skulle ta med är 3 dagar tills bebisen kommer, men den kan lika gärna komma ikväll om det inte går över. Hoppas på att det ej går över! Nu ska jag iallfall snart lägga mig i badet, måste göra något åt smärtan, och sen ska jag sova lite. Är så himla trött.

Håll tummarna för mig! =)

Skriver mer sen iallfall, håll utkik!20.02
Hoho!
Fortfarande ont! La mig i badet i 30 minuter, var ganska skönt första 10 minuterna. Men sen blev det bara jobbigt och hjälpte inte alls. Så det har alltså inte gått över än, men jag har forftarande mest ont i ryggen. Har inte ondare än vad jag hade innan, utan lika ont. Hoppas verkligen att det inte går över, det vore lite tråkigt.
Bebisen hickar och sparkar runt, han värkar inte alls störd av detta. ;P

Hör av mig minst en gång till innan jag ska sova iallfall22.17
Nu har jag typ halv sovit i 1h, lite mer. Hade inte så ont medans jag sov, och när jag vaknade kändes det lungt. Men nu börjar det komma tillbaka igen. Ikväll blir nog ingen bebis, men man får ju hoppas varje dag. =) Han tycker väldigt mycke neråt med huvudet på nått konstigt vis, det hugger till ganska rejält. Sen är det ju som vanligt värken i ryggen.

Skriver nog en gång till innan jag ska sova och berättar om det blivit värre eller bättre. =)22.24
Gör redan ondare än för 7 minuter sedan, men inte lika ont som jag har haft.
Någon som känner igen dedär att det trappas upp igen när man vaknar??00.01
Nu ska jag sova! Får se hur jag mår imorgon. =) Just nu är det ganska lungt!

Gonatt!Regn reng!

Hej hej!
Idag har jag suttit och kollat på tv, duschat och nu sitter jag här lite. Finns ju inte så mycket att hitta på. Nu REGNAR det också! Jag som faktiskt hade tänkt att gå ut och gå. Som vanligt vaknade jag vid 6 och kunde inte somna om, förvärkar som vanligt också! Bad Pontus att värma vetekudde till mig, då blev smärtan lite lindrad och det gick lite snabbare att somna om. Men konstig nog så har jag fortfarande ont. Men jag tror inte det är på G än, kroppen lurar mig som vanligt.  

Annars så mår jag väldigt bra i kroppen, har inte något annat ''problem'' än förvärkarna.  Det ända är väl att det är tråkigt att vänta, men det är ju så det är. Är inte så nervös inför förlossningen längre, det är väl mest smärtan som oroar. Men det finns ju hjälp mot den. :)

Hoppas att barnmorskan kommer göra hinnesvepning på Tisdag och så hoppas jag att det kommer sätta fart på förlossningen!

LösenordskyddaHej hej!
Nu har jag fixat så jag kan lösenordskydda vissa inlägg. Allt kommer ju inte lösenordskyddas, men vissa mer privata saker som jag inte vill dela med mig till alla. Detta är pga alla idiotiska kommentarer och att folk väljer att vara anonyma, så ni har bara er själva att skylla. Dom som väljer att inte vara anonyma får såklart lösenordet, det är bara att skicka ett mail och be om det, eller lägga till mig på msn.

Allt om gravidteten kommer inte vara lösenordskyddat, fast den är ju snart slut.
Sedan kommer jag inte lösenordskydda inlägg om hur det går för oss med bebisen.
Dem som har lösenordet har tillgång till lite mer bilder och lite mer privata saker.
Jaja, ni förstår!

Snowtowsen_@hotmail.com

1 vecka kvar till BF!

Hej hej. Idag är det 1 vecka kvar till BF. Det kommer gå foort! Sen får man ju hoppas att man inte går över tiden för mycket. Har inte känningar eller någonting, bara mina vanliga förvärkar. Dom gör iofs ondare än innan, men så har dom ju varit nu i 4 dagar. Bara att stå ut! Bebis rör sig vääldigt lite just nu, ibland blir jag lite orolig. Men så fort man buffar lite på magen så buffas det tillbaka. Så sött. Vi längtar så otroligt mycket.

Just nu sitter jag och väntar på att Pontus ska komma hem, tror han är på väg. Jag har sov till 7 på morronen idag, och var vaken till 10, sedan gick jag och la mig igen och sov itll 15.00. Är ganska seg nu! Men det finns inte så mycket att hitta på när man är här själv.

Nu i veckan har jag väl inte så mycket att hitta på heller, Onsdag ska jag ner på stan med Nicole, ska köpa allt det sista till bebisen som vi glömt, på Torsdag ska jag städa lägenheten, på fredag ska jag köpa bilbarnstolen och på Lördag ska jag, Nicole, Strell, Pontus och kanske Micke hitta på någonting, ska även till IKEA på Lördag eller Söndag.

Nu ska jag nog.. Hm... Kolla runt lite på internet och sen ska jag sätta mig och kolla på TV! ^^ 

Söndag

Hej hej, igår var vi nere på puben 2 timmar med strellan, tobbe och Rassmus.. :) Det va skojj, men det började spö regna.

Nu ska vi snart hem till Pontus igen. Jag kanske skriver mer i bloggen där, imorgon då alltså..

Hoppas att bebisen kommer snart, har haft sånna hemska förvärkar. Men man vet ju aldrig!

Det har iallfall varit kul i helgen även om jag har haft ont! :)

Så har jag skrivit fel också, vi var i Lindköping och cross-saken hette Stångebroslaget!!!

Heej hej! =)

Idag ska jag packa klart bb väskan, som jag sagt 100 ggr. :) Sen ska jag ut till Hjortsberga igen, ska bli roligt att åka iväg på fredag! Vi ska till ränneslet tror jag det stavas, det är en Enuro tävling, SM i enduro. Så kan man åka dit och tävla lite. Det ska både Pontus och hans pappa göra, dom tävlar på olika dagar så vi ska sova där i en liten stuga.

På Lördag kväll sen så ska vi antagligen ut på puben igen, DOCK inget disko denna gången.. Det var för jobbigt.. Men att bara sitta i en pub går fint!


 
13.49
Nu sitter jag och äter lite köttbullar och mackaroner, ska snart sticka ner till stan. Måste försöka få in katterna bara. Det blir inte lätt. Kanske skriver mer sen.14.01
Gud jag vill verkligen ha mjölk, men den är ju slut! Håller på att bli galen. ^^ Är helt seg också, värmen dödar ju än även om man är inne. Får gå med ett paraply sen, annars svimmar jag väl. haha =D

2 juli!

Hej hej.
Sitter här hemma hos Pontus, kan aldrig somna om efter han har åkt till körskolan. Funderar på att åka hem idag och stanna tills imorgon, måste ha lite rena kläder, ska fixa klart BB väskan också. Sedan vill jag ju vara med katterna också. På fredag ska jag följa med Pontus när han kör Enduro iallfall. :) Det ska bli skoj!

Det gick bra hos barnmorskan iallfall, han är HELT fixerad nu. Nästa gång, 11/7, om han inte redan kommit då, så ska hon testa att göra en hinnesvepning eller vad det heter. :) För att sätta igång förlossningen.

Tycker faktiskt att det är dax för bebis att komma nu, jag gör ju inget annat än väntar. :)12.15
NUU är man hemma. Ganska skönt faktiskt, men jag saknar Pontus såklart. Självklart så ska det bli SKIT VARMT under mina sista veckor. =( Jobbigt nog.. Skönt med värme, men inte lika härligt när man är hög gravid! Jaja,, får väl stå ut. :D21.22
Hej hej!
Nu håller jag på med min andra tvätt! :) Håller på att tvätta upp bebisens lakan, kläder, påslakan och sådana saker.  Har en till tvätt sen. Men det får bli imorgon. BB-väskan ska jag ha färdigpackad imorgon så då måste allt torka klart som jag ska ha med mig.


Vill även tillägga detta:
Emma, hoppas du läser min blogg så du ser dehär;
Du är så patetisk. Snart har du inte någon vän kvar. Du är så borskämd och otacksam och du verkar inte veta något om riktig vänskap. Du borde skämmas över det du slänger ur dig. Det är inte mer än rätt att du mår så dåligt som du gör. Du förtjänar varje sekund av ditt pissiga liv. 


Våran fina bilbarnstol,

ska åka och köpa den nu snart. :) Den står bara där o väntar!

<3


Skötbord!
Detta ska vi åka och köpa på IKEA.

sköt

Spjälsängen!
Nu är iallfall denna ihop monterad:D

spjäl

barnmorskan

Hej hej!
Är hemma en sväng nu, tråkigt att gå runt i stan i 3 timmar! Åkte från hjortsberga idag eftersom jag ska till barnmorskan. Och jaa, idag är det ju 1 juli! :) Någon gång under denna månaden så kommer bebis. Verkar som att alla i föräldragruppen får sina barn någon dag innan, någon dag efter eller på BF dagen. Hoppas jag har sån tur också! Har börjat få enu hemskare förvärkar nu, blir ju bara värre och värre. Men det kanske bara är bra. :) Undra vad barnmorskan har att klaga på idag?